- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Herkese hayirli ramazanlar diliyorum gecmiste ramazan ayinda unutamadiginiz ahh şunu şunu da yapardik dediginiz ozlediginiz ne varsa konusalim mi sahur vaktine kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide önceden ramazanlar kar'a kışa denk gelirdi ay bi güzel olurdu kiiokuldan erken gelirdim lise deyken annem tarhana corbasini kaynatmis buram buram kokardi sobanin uzerinde
İftardan sonra yürüyüş ve dondurma ile kapanış çok güzeldi yaIlkokuldayken oglenciydim oruc tuttugumda sinif ogretmenimiz son ders orucumuzu acabilelim diye serbest yapardi dersi ..annemiizin yanimiza koydugu tostu hazirlardik siranin ustune ve herkes ezani beklerdi ...
arkadaslarla fıkır fıkır kaynaya kaynaya giderdik mahallece teravih namazina birinin etegi arkasindakinin kafasina gecince dayanamaz gulerdik cocuk akliİftardan sonra yürüyüş ve dondurma ile kapanış çok güzeldi ya
Ayy bizim cami baya merdivenliydi namazdan sonra bacaklarımız titrerti inerken neye gülüyorduk bilmiyorum ama çok eglenirdikarkadaslarla fıkır fıkır kaynaya kaynaya giderdik mahallece teravih namazina birinin etegi arkasindakinin kafasina gecince dayanamaz gulerdik cocuk akli
biz eski tadi alamiyoruz ya suan ..bizim cocuklarimiz ne hissedecek acabaAyy bizim cami baya merdivenliydi namazdan sonra bacaklarımız titrerti inerken neye gülüyorduk bilmiyorum ama çok eglenirdik
Bilmiyorum bugün o coşkuyu az da olsa verebilmek için 2 yaşında ki oğluma İslami eğlenceli ilahiler açtım birlikte eğlendik niloyanin ramazan bölümünü izledik def çaldık elimden bunlar geldi evde davulcu gibi geziyorumbiz eski tadi alamiyoruz ya suan ..bizim cocuklarimiz ne hissedecek acaba
Ne guzel ya benim 2 yasindaki yegende kendiliginden sahura kalkmis ablam bana atmis zaten uyumamak icin bahane ariyorlar ya tam bu zamanlardaBilmiyorum bugün o coşkuyu az da olsa verebilmek için 2 yaşında ki oğluma İslami eğlenceli ilahiler açtım birlikte eğlendik niloyanin ramazan bölümünü izledik def çaldık elimden bunlar geldi evde davulcu gibi geziyorum