Eski ramazanlar 🥁

Tenceresiz kaldim anne

Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Nisan 2017
56.749
296.784
Herkese hayirli ramazanlar diliyorum :KK68: gecmiste ramazan ayinda unutamadiginiz ahh şunu şunu da yapardik dediginiz ozlediginiz ne varsa konusalim mi sahur vaktine kadar :KK68:
hayirli-ramazanlar.jpg

Çocukken herrr ramazanda herkesten önce biz misafir davet ederdik çünkü annemin içine dert olurdu. 5-6 aile ayrı ayrı davet ettikten sonra biz davetlere katılırdık. O ramazan daveti bambaşka yaaa. Şimdi herkes bu şekilde davetleri gereksiz görüyor, millet misafir sevmiyor ama bence hala önem verilmesi gereken bir gelenek☺

5 kardeş sahurda yaptığımız espirilere gülmekten yerlere yatardık hava mis gibi bahar kokusu uyuyana kadar gülerdik .
Kardeşimle davul sesini duymak için uyumaz beklerdik 😄
Gün içinde ablamla güzel diziler izler akşam gene kalabalık bir sofrada oruç açardık 🥺 şimdi herkes kendi evinde en çok bu anlattığım anları özlüyorum 😕
Rabbim herkese sağlıkla huzurla geçireceği bir ramazan nasip etsin inşallah bu günlerin hatrina tüm ülkemin yaraları sarılır 🤲

Ilkokuldayken oglenciydim oruc tuttugumda sinif ogretmenimiz son ders orucumuzu acabilelim diye serbest yapardi dersi ..annemiizin yanimiza koydugu tostu hazirlardik siranin ustune ve herkes ezani beklerdi 🥰 ...

Ilkokuldayken oglenciydim oruc tuttugumda sinif ogretmenimiz son ders orucumuzu acabilelim diye serbest yapardi dersi ..annemiizin yanimiza koydugu tostu hazirlardik siranin ustune ve herkes ezani beklerdi 🥰 ...
İftardan sonra yürüyüş ve dondurma ile kapanış 🤭 çok güzeldi ya

arkadaslarla fıkır fıkır kaynaya kaynaya giderdik mahallece teravih namazina 🤩 birinin etegi arkasindakinin kafasina gecince dayanamaz gulerdik cocuk akli 🤭
Ayy bizim cami baya merdivenliydi namazdan sonra bacaklarımız titrerti inerken :KK70: neye gülüyorduk bilmiyorum ama çok eglenirdik 🤭

biz eski tadi alamiyoruz ya suan ..bizim cocuklarimiz ne hissedecek acaba 🙄
Bilmiyorum 😕 bugün o coşkuyu az da olsa verebilmek için 2 yaşında ki oğluma İslami eğlenceli ilahiler açtım birlikte eğlendik niloyanin ramazan bölümünü izledik 😄 def çaldık elimden bunlar geldi evde davulcu gibi geziyorum 😂

Bilmiyorum 😕 bugün o coşkuyu az da olsa verebilmek için 2 yaşında ki oğluma İslami eğlenceli ilahiler açtım birlikte eğlendik niloyanin ramazan bölümünü izledik 😄 def çaldık elimden bunlar geldi evde davulcu gibi geziyorum 😂
Ne guzel ya :KK68: benim 2 yasindaki yegende kendiliginden sahura kalkmis ablam bana atmis 🤣 zaten uyumamak icin bahane ariyorlar ya tam bu zamanlarda :KK45:

X