- Konu Sahibi Homer Simpson
-
Ses kaydı almam doğru mu bildiğim kadarıyla habersiz birilerinin ses kaydını almak da suç?Kavga cıkartma onun yerine ses kaydını al sürekli bu sekilde. Ve tacizlikten karakola sikayet et gerisi onlar ugrasır dursun
Sürekli seni taciz ediyorsa o durum yasaklıdan kalkıyor bunu ispatlayabilirsenSes kaydı almam doğru mu bildiğim kadarıyla habersiz birilerinin ses kaydını almak da suç?
SağolunSürekli seni taciz ediyorsa o durum yasaklıdan kalkıyor bunu ispatlayabilirsen
Annem de böyle diyor. Ama artık arkadaşıma kadar sataştığını görünce pes etmeyecek sanırım diye düşünüyorum.27 yaşındaki koskoca kadının yaptığı şeye bak.
17 değil 7 yaşındaki çocuk bile yapmaz.
Çirkefe taş atma sıçrar diye bir laf var.
Eğer ciddi ciddi yurttan attırma ihtimaliniz yoksa hiç duymazdan gelin.
Zamanla sesini keser reaksiyon alamadıkça.
Sadece ifadeye çağırıp yollamaları ve bunların dönüp iyice bilenip benle daha çok uğraşmaları ihtimali nedir?Ses kaydına gerek yok ki. Gidip şikayetçi ol tanık olarak da arkadaşını yaz. İfadeye çağrıldıkları zaman işin ciddiyetini anlarlar zaten
Mükemmel cevapEn azından erkenden rahmetli oldum da 28 yaşında KYK'da kalıp kendimden 6-7 yaş küçük kızlara sataşacak seviyeye düşmedim,"
Katiller bile salınıyo bu ülkede. Bu pislik daha da çirkinleşebilir.Sadece ifadeye çağırıp yollamaları ve bunların dönüp iyice bilenip benle daha çok uğraşmaları ihtimali nedir?
Bana da bu olabilir geldi. Sonuçta huzur bozanlar atılıyor.Memura çıkacaksın.
Odaya arkadaşları gelirken de memura çıkacaktın, odaya girişleri yasaklıyor onlar.
Her neyse arkadaşını şahit olarak tut memura gidin durumu anlatın.
Anlatmaz olur muyum anlattım müdüre kadar gittim zamanında. Ama bunlar müdürle de kanka gibi müdür odasından memurların odasından çıkmıyorlar birlikte çay içmeler satılmalar bir şeyler. Bu kız müdüre hediye aldı falan. Benim oda değiştirme olayımda annemler gelmiş müdürle konuşmuş onlar da yapılanları anlatmışlardı. Müdür de inanmamıs "Olur mu ya onlar çok tatlı kızlar demişti." Bunun sonrasında da müdür ve memurlarla sarılmalı öpüşmeli ilişkileri aynen devam etti.Memura çıkacaksın.
Odaya arkadaşları gelirken de memura çıkacaktın, odaya girişleri yasaklıyor onlar.
Her neyse arkadaşını şahit olarak tut memura gidin durumu anlatın.
Müdürle de kankalar bunlarBana da bu olabilir geldi. Sonuçta huzur bozanlar atılıyor.
Keşke gözlemleme şansınız olsa ben de çok isterim. Yazmadığım daha neler var.Ben bu olayı bir de onlardan dinlemek isterdim.
Dizilerdeki gibi peri kızı masum bir konu sahibi ve karşısında haset fesat kıskanç kavgacı arkadaşları. Bu bana çok inandırıcı gelmiyor.
Ne oldu ne yaşandı da bunlar oluyor bilmek isterdim
Ya bu kadar ayrıntı düşünme. Karşındaki insanlar siciline böyle bir şey yazılsın ister mi sence? İş hayatlarının nasıl etkileneceğini veya ailelerinin kulağına gitse neler olabileceğini düşün bi.Sadece ifadeye çağırıp yollamaları ve bunların dönüp iyice bilenip benle daha çok uğraşmaları ihtimali nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?