- 23 Aralık 2009
- 60
- 8
-
- Konu Sahibi sweetdreamindream
Önemli olan nişanlanmak evlenmek değil, Mutlu olmak...Eveeet ne guzel konu degilmi? Adam benimle etmedigi kavgalari etsin, iflahimi soksun, bana etmedigi hakaret asagilama kalmasin, sonrasinda da beni aldatsin. Aldattigi ile de nisanlansin. Daha ayrildigimiz 1 sene dolmadan adam gitti bir baskasiyla nisanlandi. 1 sene once benimle nisanliyken. Uzuldummu? Sadece kendime. Bugune kadar tum eski sevgililerim evlendi. Hani benden ayrildiktan hemen sonra da degil. 2 3 sene sonra evlendiler. Ama bu nedir ya nasil bir mide nasil bir ahlaksizlik varmis adamda. Bende de artik nasil bir sans varsa... kufur edemiyorum..uzulemiyorum.. sadece kendi sansima tukuruyorum. Bende sorun var demekki demekten kendimi de alikoyamiyorum. Ne yapayim akil verin. Gidiyim okutayimmi? Napim?
Merhaba eldam,
Pisman degilim ancak kizginmiyim? Inan ne hissettigimi bende bilmiyorum suan. Beni tabiki ilgilendirmiyor haklisin. Sadece nisanlanmis oldugumuz icin pismanim. Benimle tanistiktan 9 ay sonra nisanlandik. 4 ay sonra ayrildik. Bu kizlada ayni surecte. Kizdigim sey bu kizla benimle nisanliyken konusuyo ve gorusuyordu. O kiza karsi bos degilken ne diye benimle nisanlandi. Keske benimle oynamasaydi.
Kurtulduguna sevinip sukretmekten baska ne yapman gerekiyor?Eveeet ne guzel konu degilmi? Adam benimle etmedigi kavgalari etsin, iflahimi soksun, bana etmedigi hakaret asagilama kalmasin, sonrasinda da beni aldatsin. Aldattigi ile de nisanlansin. Daha ayrildigimiz 1 sene dolmadan adam gitti bir baskasiyla nisanlandi. 1 sene once benimle nisanliyken. Uzuldummu? Sadece kendime. Bugune kadar tum eski sevgililerim evlendi. Hani benden ayrildiktan hemen sonra da degil. 2 3 sene sonra evlendiler. Ama bu nedir ya nasil bir mide nasil bir ahlaksizlik varmis adamda. Bende de artik nasil bir sans varsa... kufur edemiyorum..uzulemiyorum.. sadece kendi sansima tukuruyorum. Bende sorun var demekki demekten kendimi de alikoyamiyorum. Ne yapayim akil verin. Gidiyim okutayimmi? Napim?