Eski nisanlinin nisanlanmasi

sweetdreamindream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
60
8
Eveeet ne guzel konu degilmi? Adam benimle etmedigi kavgalari etsin, iflahimi soksun, bana etmedigi hakaret asagilama kalmasin, sonrasinda da beni aldatsin. Aldattigi ile de nisanlansin. Daha ayrildigimiz 1 sene dolmadan adam gitti bir baskasiyla nisanlandi. 1 sene once benimle nisanliyken. Uzuldummu? Sadece kendime. Bugune kadar tum eski sevgililerim evlendi. Hani benden ayrildiktan hemen sonra da degil. 2 3 sene sonra evlendiler. Ama bu nedir ya nasil bir mide nasil bir ahlaksizlik varmis adamda. Bende de artik nasil bir sans varsa... kufur edemiyorum..uzulemiyorum.. sadece kendi sansima tukuruyorum. Bende sorun var demekki demekten kendimi de alikoyamiyorum. Ne yapayim akil verin. Gidiyim okutayimmi? Napim?

bence seni ilgilendiren bi konu degıl onun nekadar surede nişanlandıgı
ayrıldıgın an onunla alakan kalmadıgı ıcın
ha 1 yıl sonra ha 1 ay sonra ne farkeder ki
midesiz felan demıssınız sanki siz pişman ve kızgınsınız ona ...

Merhaba eldam,
Pisman degilim ancak kizginmiyim? Inan ne hissettigimi bende bilmiyorum suan. Beni tabiki ilgilendirmiyor haklisin. Sadece nisanlanmis oldugumuz icin pismanim. Benimle tanistiktan 9 ay sonra nisanlandik. 4 ay sonra ayrildik. Bu kizlada ayni surecte. Kizdigim sey bu kizla benimle nisanliyken konusuyo ve gorusuyordu. O kiza karsi bos degilken ne diye benimle nisanlandi. Keske benimle oynamasaydi.

Boş veeeerrr cnm kiminle nişanlanırsa nişanlansın ne kafana takıyorsun Allah sanada hayırlı bir kısmet nasip etsin.Sende iyice tanımadan kimseyle sevgili nişanlı olma eski nişanlın seni aldattıysada duygularınla oynadıysada bedelini öder kimsenin ahı kimsede kalmaz

Önemli olan nişanlanmak evlenmek değil, Mutlu olmak...

cnm ondan kurtulduguna sukret.. cok karsktersız birisiymıs.. sen onune bak hobı edın gez dolas onu unut.. yenı ınsanlar tanı yenı asklara yelken ac

Bakmıştır sana bu daha iyi gibi bunu alayım demiştir. Sen olmayınca öbürünü denemistir. Çoğu insanın kafasinda ikinci hatta üçüncü bir alternatif vardır arkadaslar. Hem sen kendin 9 ayda nisanlanirken niye aaa cok cabuk oldu demedin ki. Baskasiyla da aynısını yapınca mi sorun oldu. Benim eski sevgililerim de yakında torun sahibi olcaklar üzülme :))) insan o yillarda neden ben degil? Diyor sevmese bile ama daha sonra birlikte görünce falan onlari, yeni kadına acıyorsun anca. Herkes her iliskisinde aynı olmasa bile temel karakteristik özellikler hic degismez unutma en fazla degismis gibi yaparlar ilk 3-4 ay.

Seninle beraberken hayatına başkasını sokan adam ayrıldıktan sonra niye nişanlanmasın ki?
Başından beri varmış bi midesizlik.
O yüzden nişanlanmış olmasına takılma.
Daha beterini senleyken yapmış zaten.
Duygular değişir, sevgiler, ilgiler bitebilir.
Kabullen ve önüne bak. Takip etme.

Aldatan biri hep aldatir. Istisnasiz... Sen kurtulmussun baskasi da yaptigini cekecek. Verilmis sadakan varmis.

Kurtulmuşsun işte neden üzülüyorsun ?Karşına çok seveceğin biri çıkacaktır zaten.
Hem birini başkası için aldatan ,diğerini de başka birisi için aldatır

Kurtulduguna sevinip sukretmekten baska ne yapman gerekiyor?

Anlamadigim ha 1 sene snra evlenmis ha 3 sene sonra.
3 sene sonra evlenenlerin ardindan sana bu kadar aci cektirmelerine ragmen( muhakkak), ne diycektin " has adammis vesselam, 3 sene snra evlendi".
Bunumu diycektin?
O zmn senin bu dusuncenden yola cikarsak 3 sene sonra evlenenler has adamsa, tekrar baslama umidi olabilir. Tamda o evlenen adamla?? Adam evlendi gittiii, ha 1 sene ha 3 sene.
Cok mantiksiz bi konu.
Ne icin uzuldun gercekten anlamadim.

Seninle nisanliyken baskasina meylettiyse, simdi onunla nisanliykende yapacaktir.uzaktan keyifle izle bence.haaa sureye de takilma.5 sene sonra da yapsa, 5 saat sonra da yapsa karaktersiz yine karaktersizdir...

Niye şaşırdın ki bu kadar hiçte üzülme yani....
Göbek at hatta kurtuldum diye.
Erkekler böyle değişmez istisnası falanda yok hepsi aynı b.k Zaman'la kazık yiye yiye öğreniyor insan...
Bak bana Hayatta inanmam güwenmem babamın oğlumu gözünün yaşına bakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…