Eski nisanlinin nisanlanmasi

Eveeet ne guzel konu degilmi? Adam benimle etmedigi kavgalari etsin, iflahimi soksun, bana etmedigi hakaret asagilama kalmasin, sonrasinda da beni aldatsin. Aldattigi ile de nisanlansin. Daha ayrildigimiz 1 sene dolmadan adam gitti bir baskasiyla nisanlandi. 1 sene once benimle nisanliyken. Uzuldummu? Sadece kendime. Bugune kadar tum eski sevgililerim evlendi. Hani benden ayrildiktan hemen sonra da degil. 2 3 sene sonra evlendiler. Ama bu nedir ya nasil bir mide nasil bir ahlaksizlik varmis adamda. Bende de artik nasil bir sans varsa... kufur edemiyorum..uzulemiyorum.. sadece kendi sansima tukuruyorum. Bende sorun var demekki demekten kendimi de alikoyamiyorum. Ne yapayim akil verin. Gidiyim okutayimmi? Napim?
hımm ilginç peki hiç iğneyi kendine batırdın mı? acaba ilişkide neyi yanlış yapıyorum diye hiç kendine sordun mu?
ve mutlaka bu çocuk seninle birlikteyken bu kızı bulmuştur. cort diye birini bulup nişan ettiyse bundan da ayrılır.
belki adamın tipi nişanlanıp hediyeleri alıp öpüşüp koklaşıp kaçmaktır. bu da bir yöntem..

Biri varken digeriyle baslamis bence su an o kiza uzul. Adamin aldatma potansiyeli yuksek. Bende de oyle olmustu ben varken baska kizla basladi nisanlandi evlendi evlendikten sonrada beni ariyor bu durumda uzulunecek kisi kim tabi birlikte oldugu kisi. Biz ucuz kurtuldugumuza sukredelim.

Arkadaşlar aslında biraz konuyu düz anlamış . Sanırım konu sahibi bana bu kadar şeyi yaşattı nasıl şimdi düzenini kurabiliyor nasıl eden bulmuyor nasıl ben yanlızım o mutlu demek istiyor. Herkes demiş önüne bak ne düşünüyorsun falan filan . Sorun o değilki konu sahibinin sevigisi bitmişti de nasıl oluyor da o böyle mutlu oluyor diyor. Çünkü aynı soru işaretini dün ben de yaşadım . Hiç bir sevgi bağım kalmadığı eski sevgilimin profiline bakayım dedim baktım bulmuş birini evleniyor. Bu adam o dönemler beni üni mezunu olmadığım ve çalışmadığım için terkeden bir adam. Ha noldu ben çalışıyorumda okulumu da bitirdim bitrecem belki bende hırs yapmasına neden oldu . Ama ben hala yalnızım o da bilgisayar mühendisi birini bulmuş İnsan tabi düşünmeden edemiyor nasıl ya bu adam benim onurumu gururumu yerle bir etti nasıl oluyor da şimdi o mutlu ben yalnız olabiliyorum. Bana ettiğinden dolayı büyük bir ihtimalle ilkokul yada lise mezunu biri ile evlenir Allah onu bu şekilde cezalandırır diye düşünüyordum .Ama sanırım Allah daha ince düşünüyor aksi halde
kalp kıranların galip geldiği bir dünya düşünmek istemiyorum çünkü.

Konu sahibi seninle aynı duyguları paylaşıyoruz .Zaman sanırım herşeyin ilacı . Ben de bu durumu anlayamadığım için çok da olumlu bir yorum yapamayacağım maalesef.

bukadar yorumu görünce şaşırdım açıkçası. Çok teşekkürler destekleriniz için. 1 gün 1 sene 5 yıl farketmez... sadece bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolaymı? tabiki her ilişkide sorunlar olur, anlaşamadığınız konular olur. Ben hatasızım demiyorum zaten elbetteki hatalarım oldu. ama bu karşımdaki insanın gözümün içine baka baka o insanla konuşmaya devam edip bunu da bana acı çektirerek göstere göstere yapmasına kızıyorum. Mesajlarını yakalamama aldırış etmemeler, senden daha yakın olmaya başladı demeler... hem bana etmediğini bırakmadı hem de üstüne şimdi o mutlu!! biz ilk tanıştığımız zamanlarda da bu kızla görüştüğünü biliyordum. Bu yüzden bu kızlada görüşmesini istemedim. Hislerimde hiçte yanılmamışım. bana o zamanlar kıskançsın arkadaşımı bile kıskanıyosun demişti. halbuki sadece o kızla görüşmesini istememiştim. Hiçte boşuna değilmiş. Ben çok kıskançmışmışım vs. bahaneye gel.... benden ayrıldıktan 10 gün sonra o kızla çıkmaya başladı. Neymiş birde benimle birlikteyken aralarında birşey yokmuş... yalana bak... bir alt yapı olmasa 10 gün içinde nasıl çıkmaya başlayabilirsin ki?... hani derler ya mazlumun ahı çıkar aheste aheste diye... ben şuan çıktığını görmüyorum... sadece gerçekten canım yanmasına rağmen adalet yerinimi bulmuyor anlayamıyorum. Bu yüzden kendimide sorguluyorum zaten nerede hata yapıyorum diye... ama şunuda düşünmeden edemiyorum. Hiçbirimiz mükemmel varlıklar değiliz. Ben aldatmadım, saygısızlık yapmadım, benim günahım neydiki geldinde benimle nişanlandın... o kıza boş değilken benim duygularımla ne diye oynadı benim günahım ne ki burda? bunca şey yapmasına rağmen o nasıl mutlu? tiyatral_34 aslında beni anlamış... bunca sıkıntı veren, üzen bir insan nasıl olur da mutlu oluyor ben anlayamıyorum...

ayrıca o kıza hayatta üzülmem. Benim varlığımdan haberdar olan, nişanlı bir adamla hergün konuşan bir varlığa üzülmeyi geç zerre günahımı bile vermem.. ettiğni misliyle bulsun... 10 katını yaşasın demekten başka bişey demem ben...

Son düzenleme:
X