Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ESKİ NİŞANLIM HELALLİK İSTEDİ?
- Konu Sahibi kedilove
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yanlış mesaj. Pardon kimsiniz? demen ve olayı tamamen kapatıp hayatına bakman gerekirdi. Her hoşuma gitmeyen kişiye benzer cevap verip aduketle gönderdim hayatımdan. Boşuna yıpratıyorsunuz kendinizi a dostlar.
Vallah bunu yapacaktim ablasında falan da mesaj atınca o yüzden cevap verdim. Sonra engelledim zaten ;-)
kuzum ya bu ilahi adalet değil ki,keşke öyle olsaydı..
adam sevgilisinden ayrılınca ablasıyla bir olup acaba hayat bu ya tekrar döner mi çabalarına girmiş.seni en derin noktandan vurarak helallik isteyerek işe başlamak istemiş bence.e zaten abla da tekrar birleşin vb..tarzı bir şeyler demiş.
yeme bunları sakın,daha da mesaj atma.Allah büyük de geç.
adam sevgilisinden ayrılınca ablasıyla bir olup acaba hayat bu ya tekrar döner mi çabalarına girmiş.seni en derin noktandan vurarak helallik isteyerek işe başlamak istemiş bence.e zaten abla da tekrar birleşin vb..tarzı bir şeyler demiş.
kuzum ya bu ilahi adalet değil ki,keşke öyle olsaydı..
Kuzum farkındayım çoğu şeyin engelledim zaten kuxzum yeni mi Dank etti oyuncak var zaten karşılarında
Kuzum farkındayım çoğu şeyin engelledim zaten kuxzum yeni mi Dank etti oyuncak var zaten karşılarında
engelle ve sakın mesaj atarsa cevap verme.ha bu arada ben olsam hakkımı helal etmezdim
engelle ve sakın mesaj atarsa cevap verme.ha bu arada ben olsam hakkımı helal etmezdim
ONUN KİNİNİ İÇİMDE TUTMAYA GEREK YOK VE ZATEN RABBİME HAVALE ETTİM. RABBİM EN İYİSİNİ BİLİR...CANIM
Bence boşluga düştü, seni tekrar yumuşatmak için bu yola baş vurdu, sende zaten onun beklediği gibi hemen cevap yazmışsın, keşke hiç oralı olmasaydın hiç yazmasaydın
HİÇ HEYECANLANMADIM BEN SADECE YAŞADIGIM KÖTÜ GÜNLER AAKLIMA GELDİ CANIM. YAZMAYACAKTIM DA ABLASI DA ATINCA YAZDIM... BİLİYRUM HEMEN ARAYISA GİRDİ MERAK ETME DOLDURMUSTUR BOŞLUGU HEMEN
YÜREGINE AĞZINA SAĞLIK... ONDAN GİZLİ EDİYORUM HELAL AMA AF EDEMİYORUM ONU CANIMI ÖYLE BÖYLE DEĞİL COK YAKTI... AMA ÇOK GÜZEL YAZMISSIN CANIM ELLERİNE SAĞLIK..
Çok teşekkür ederim canım, o kadar iyi anlıyorum ki seni. Bitkisel hayata girmiş gibiydim, ölüden farkım yoktu ama çok şükür dirildim, insanın kendi içinde bitiyor.O kimki ben onun için maneviyatımı zedeleyeyim, o kim ki ben Rabbimin sözüne karşı gelip BEN! BEN! diyeyim.. Bakma hakkımı helal ettim ama yansın dedim, hepte dua ederim.Allahım benden yana hakkım helal ama sen biliyorsun sen gördün, yak benim gibi diyorum.İçim hafiflesin, gönül ahı başka, hak helal etmek bambaşka şeyler.O yüzden hakkım helal ama ahım boynuna olsun...Buda bana yaşattıklarının diyeti olsun..
Çok teşekkür ederim canım, o kadar iyi anlıyorum ki seni. Bitkisel hayata girmiş gibiydim, ölüden farkım yoktu ama çok şükür dirildim, insanın kendi içinde bitiyor.O kimki ben onun için maneviyatımı zedeleyeyim, o kim ki ben Rabbimin sözüne karşı gelip BEN! BEN! diyeyim.. Bakma hakkımı helal ettim ama yansın dedim, hepte dua ederim.Allahım benden yana hakkım helal ama sen biliyorsun sen gördün, yak benim gibi diyorum.İçim hafiflesin, gönül ahı başka, hak helal etmek bambaşka şeyler.O yüzden hakkım helal ama ahım boynuna olsun...Buda bana yaşattıklarının diyeti olsun..
oyy kuzumm bende iki ay bitkisel hayattaydım hiç abartsz neler yasadım keza sen de aynı yasamıssın cok ıyı anlıyum seni ve bende.. Rabbim sana havale ettim sen gördün yaşattıklarını dedim kuzum. çok çok dogru hakkım helal ahım bynuna...
ayrılmaları başlı başına bir İLAHİ ADALET bence. mutlu etmemiş rabbim ki ayrılmıişlar.
Valla canım ayrıldıklarına sevinmedim kimsenin ayrılısına sevinmem ama bana ikisi de çektirdi büyük haksızlık gördüm. Rabbimin adaleti diyorum... teşekkürler güzelim yorumun icin ellerine saglık
Valla canım ayrıldıklarına sevinmedim kimsenin ayrılısına sevinmem ama bana ikisi de çektirdi büyük haksızlık gördüm. Rabbimin adaleti diyorum... teşekkürler güzelim yorumun icin ellerine saglık
demek sevinmedin ha? tebrik ederim