- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
- Konu Sahibi hayalkenti
-
ileride bir taraf diğer tarafın huzurunu bozsun diye delil olarak çektiriyorlarBir de opusurken yakinlasirken ne diye fotograf cekersiniz anlamam. Yeni moda mi bu da ?
demek ole fotoların yokkk aaaaaaaaaaa ne ayıpBizim beyle hic opusmeli sevismeli fotoğrafımiz yok. Kendimi eksik hissettim simdi.
Korkmayın sevgiliniz ya da esinize "yav insan opusurken nasıl fotograf çeksin allasen. Bu montaj bu" dersiniz o da inanir size. Emin olun inanır. photoshop olma ihtimali daha normal çünkü ahshsj.
Canim hic korkma birswy yapamaz ne kadar ayip ya ayrica Kimseyi bulamadi da sana mi sariyor. Cok cok ayipppp
ileride bir taraf diğer tarafın huzurunu bozsun diye delil olarak çektiriyorlar
Bizim beyle hic opusmeli sevismeli fotoğrafımiz yok. Kendimi eksik hissettim simdi.
Korkmayın sevgiliniz ya da esinize "yav insan opusurken nasıl fotograf çeksin allasen. Bu montaj bu" dersiniz o da inanir size. Emin olun inanır. photoshop olma ihtimali daha normal çünkü ahshsj.
Benim anlamadigim, opusurken sevisirken niye foto cektiriyosunuz
onun bende videosu ve fotoğrafları var en özel sureklı ceker gönderirdi bu normalmı?
Bende bi kiz icin 400 bin geri odeyeceksem ve benden ayrilirsa tabikide burnundan fitil fitil getirrm.
Katılıyorum. Bu arada avatarında çok güzelmişÖncelikle Allah yardımcınız olsun. Böylesi insanlarla karşılaştırmasın Allah kimseyi. Korktuğunuzu belli etmeyin. Tehditlerini saklayın. Yalnız benim merak ettiğim insanlar nişanlanınca neden rahatlarlar ki? Olur mu olmaz mı bilinmezken, sanki o zaman helâlmiş gibi neden yakınlaşırlar anlayamamışımdır. Keşke dikkatli olsaydınız ama yine de onun böyle yapması yanlış. Şöyle yapın diyemem ama sizi korkutmasına izin vermeyin. Sizi de mutsuz etmek istiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Siz nişanlıymışsınız.
Evleneceğin insana başından bir nişan geçtiğini söylersen bu gerizekalının hiçbir şey yapabileceğini sanmıyorum.
El değil sonuçta nişanlı, evleneceğini düşündüğünüz insandı bu. Ne diyecek kocana? "Biz nişanlıydık evlenecektik haliyle yakındık birbirimize ona göre ha!" mı diyecek?
Moloz herif, yol ver gitsin...
Ömrüne bereket arkadaşımBizim beyle hic opusmeli sevismeli fotoğrafımiz yok. Kendimi eksik hissettim simdi.
Bence sen tehdit et. Bende ses kayıtların var de, mesajlarını evleneceğin kıza birbir okutacağım deBirde ne dıyor bılıyormusun hala küçükte olsa bır umudu varmış belkı dıyormus ben herseyı mahvetmısım nişanı ben attım:) sankı o atmış .. benı kımse evının hanımı yapmazmış o konusursa
Anaaam nasıl bir adammış kız bu? Evlerden ırak, iyi olmuş ayrılmanız.sevişirken degıl öpüşürken var samımı fotolarda var ama onun bende vıdeosu var en özel resımlerı var kendi ceker yollardı nasıl bır hastalıksa artık bu normalmı ya?
Anaaam nasıl bir adammış kız bu? Evlerden ırak, iyi olmuş ayrılmanız.
Yok canım ye ne normali. Hatta bazı hastalıkların işareti bile olabilir. Bence uzak dur bu adamdan.normal degıl dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?