• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ NİŞANLIM BENDEN İNTİKAN ALACAK SANIRIM?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Ayrıldık bende herkeze gerçek sebebını söyledim 220 milyara sıfırdan kredı cekıp 400 milyara borca gırmıstı eski nişanlım bende asıl sebebını herkeze anlattım o yüzden nişan attım dedım bunu soyledıgım ıcın kıyametler kopardı öpüştüğümüz resimler var bazı yasadıgımız yakınlaşmaları evlendiğimde kocama söyleyecekmıs herkeze rezil edecekmiş cunku nıyetı karsısına çıkan kızları benım gıbı kandırmak son anda söyleyecek hatta çalıştırıp aılesının borcunu odetmeye çalışacak bunun yanında sürekli evden kovulurdu amcası yetıstırmıs ona bile ev alma planı var annesı soyledı sonra ben kızarmışım çocuklarımın rızkını yedırıyor dıye bu adam basıma bela olurmu? öpüşme resımlerı ayrıca yakınlaşma oldu benden öcunu alacak Allahtan tehdit mesajı var senı rezıl edıcem* dıye bende savcılığa gıdıcem dıyınce sustu ..İlerde evlenirsem kocama söyleyecekmiş ne yapmalıyım ?

Hay Allahım nasıl insanlar var yaaa Hiç bişiy yapamaz canım havlayan köpek ısırmaZ derler kulak asma tehditler devam ederse şikayet edersin

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Böylesi insanlarla karşılaştırmasın Allah kimseyi. Korktuğunuzu belli etmeyin. Tehditlerini saklayın. Yalnız benim merak ettiğim insanlar nişanlanınca neden rahatlarlar ki? Olur mu olmaz mı bilinmezken, sanki o zaman helâlmiş gibi neden yakınlaşırlar anlayamamışımdır. Keşke dikkatli olsaydınız ama yine de onun böyle yapması yanlış. Şöyle yapın diyemem ama sizi korkutmasına izin vermeyin. Sizi de mutsuz etmek istiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bi halt yapamaz sıkmayın canınızı, ayrılığı yediremediğinden ne saçmalayacağını şaşırmış, aklı sıra sizi üzmek istiyor. Umursamayın bile, "beni değil kendini komik duruma düşürürsün ama yine de sen bilirsin" deyip geçin.

Daha yeni ayrıldınız, sonraki evlilik teşebbüsünüze kadar ohooo yani, sakin davranın sıkılır susar.

gorustugum erkeklerede soyleyecekmıs mahalleye çıkamayacakmışım ılk bunu soyledı bende tehdıt mesajlarıı savcılığa verırırım dıyınce ozaman evlenince kocana soylerım gorustugun tüm ereklerede soylerım dedı

gorustugum erkeklerede soyleyecekmıs mahalleye çıkamayacakmışım ılk bunu soyledı bende tehdıt mesajlarıı savcılığa verırırım dıyınce ozaman evlenince kocana soylerım gorustugun tüm ereklerede soylerım dedı

"Bir insanın nişanlısıyla öpüşmesini tuhaf bulacak bir adamla zaten birlikte olacak değilim, ama tazminat ödemek hoşuna gidecekse elbette istediğini yapabilirsin." deyin.

kendi istemişti bende evleniyoruz dedım zaten onun telınde kimseye gostermedık

Kısa vadeli düşünmeyi es geçmeyin, düşüncenize göre başınıza iş çıkaracak şeyler yapmayın bir daha. Kimseye göstermedik ne demek? Bir şeyi daha yapmadan sizin için etkisini bilmiyor musunuz? Bazen çok hayret ediyorum.

Kısa vadeli düşünmeyi es geçmeyin, düşüncenize göre başınıza iş çıkaracak şeyler yapmayın bir daha. Kimseye göstermedik ne demek? Bir şeyi daha yapmadan sizin için etkisini bilmiyor musunuz? Bazen çok hayret ediyorum.

çok güvendim ona nikaha cok az bir zaman kalmıştı yanlıştı haklısın

öpüşme fotosu filan duyunca bayağı şaşırıyorum :KK57:

ne gereği var insan eşiyle bile öyle fotoğraflar çektiremez

tehditlerine boyun eğme tabi ki

adam kendine eş değil köle arıyormuş

öpüşme fotosu filan duyunca bayağı şaşırıyorum :KK57:

ne gereği var insan eşiyle bile öyle fotoğraflar çektiremez

tehditlerine boyun eğme tabi ki

adam kendine eş değil köle arıyormuş

Birde hala ne dese begenırsın hala belki diyormuş ılıskımız hakkında umut varmış ben herseyi mahvetmişim sanki yüzüğü o attı evi aldın bende bitiridim devam etseydim ozaman bitirmezdim gerizekalı ya bırde yazmış bu kadar seye rağmen hala seni özlüyorum

Back
X