Eski Nişanlım Barışmak İstiyor

asdhssns4242

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
19
4
27
Arkadaşlar merhaba. Nisanlimla Kasım ayında ayrıldık. Bir önceki açtığım konuda da nedenini belirtmiştim. Aylardır hiç konuşmadık. 2 gün önce Instagram üzerinden mesaj attı nasıl olduğumu felan sordu bende bir yanım atmak istemezken kalbime söz geciremeyip cevap attım. Sürekli benimle ilgili şeyler söylüyor ve eskisinden daha çok önem veriyor eskiden benim ne yaptığımı belki çok takip etmezdi ama geçen süreçte sürekli beni takip etmiş. Eskiden yapmadığı çoğu şeyi yapıyor ve bende buna bir manaya şaşırıp bir manaya üzülüyorum. Neden bu ilgiyi zamanında görmedim diye. Kendimi çok kötü hissediyorum aslında onu hala unutamadım haksizlik mi ediyorum diye düşünüyorum ama güvenemiyorum da çünkü bir kere bitti ve araya soğukluk girdi. Eğer kabul edersem de yarın bir gün yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Ama etmezsemde bilmiyorum yarin bir gün bunun pişmanlığını yaşar mıyım. Aklım ve kalbim arasında ki savaşta yipratiyorum kendimi. Ne yapacağımı bilmiyorum aynı durumda olanlar var mı aranızda?

Merhaba merak ettim ne yaptın, bende sözü atalı sekiz ay oldu aynı geri dönme çabasını bana da yaptı ama kabul etmedim, ailesi çok büyük etkendi ayrılmamıza pişman mıyım bilmiyorum özlüyorum ama doğru yaptığımı düşünüyorum. Sevseydi bırakmazdı diyorum. Yani erkekler isteyince çok ısrarcı olurlar bunu hepimiz biliyoruz. Sen nasılsın şimdi?

X