- Emoji Skoru
- 2.152
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Canlanmadı dedim hatırlatırım. Evet açtım çoğu bayanda aldır dedi merak etmeyin. Ayrıca konumuz bu değil ki.Tatile gidip gitmemek kadar önemli bir karar olmasa da kürtaj yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kalıp buraya konu açtınız mı?
Tatile tek gideceğimi orda kafamı dinlemem gerektiğini daha sonra düzeleceğini vs vs dedi. Ayrıca bi salon takımı 10bin tl mi? Battık sanırım :) torbacı olmadığına kuvvetle eminim ama illegal takıldığına eminim. Ne yaptığı muamma zaten kendisinin. Uğraşmayacağım açıkçası sadece tatille gönlümü almaya çalışması bebeğimi reddetmesi üzücü. Ve bu süreçte en çok yıpranan hala kendine gelemeyen benim o değil.Size tatil bileti alip yumusatmasi özgürce yaşayacağı bir ilişki demek
Ama evlilik, bebek vs... Bir ömür sürecek sorumluluk ve ayak bağı demek . Tatile harcadığı para, hadi euro yüksek, 10 bin lira olsun.
O paraya evlenmeye kalksan anca salon takımı alırsın. Adam bunu farkında
Uyuşturucu konusunda da ''aa nasıl yanii,tinerciiii, yarın bir gün seni keser' falan demeyeceğim. Çünkü benim eski erkek arkadaşım da kullanırdı. Ama birden havadan düşen bu kadar yüksek bir para bana satış işi yaptiğini düşündürdü. Torbacılık yapıyor demeyeceğim ama aracılık yapıyor olabilir.
Her halükarda da uzak durmak ennn iyisi.
İlla bedavaya yurtdışına gitmek istersen Erasmus var, 1 haftalık Erasmus pluslar var, Avrupa gönüllü hizmetleri var... üstelik bu seçenekler kendine olan saygıni goturmez
Kafan mı güzel? Kendi başıma gitcem diyorsun ama adam açıkça niyetini belli etmiş.Bana tek başıma gideceğime kendisinin gelmeyeceğine tatilin tek kişilik olduğuna dair yeminler ediyor. Açıkçası o ülkeye zaten fest. İçin bayadır gitmek istiyordum o da bunu kullanarak bu tatili almış.
Aynen öyle canım yitip giden bi can var ortada ve tamamen mahfolan hayatım. Bu kadar ucuz değil ama tatiline de gitmeyeceğim gereksiz şeyin.O tatile tek başıma gider bir güzel keyfime bakar döndükten sonra da bi daha yüzüne bakmam öyle popoya böyle p.pi. Sen kürtaj ol, hem fiziksel hem psikolojik olarak yıpran bu sırada o da kendini uyuşturucuya versin sonra da 2-3 bin lirayla bi pişmanım demekle hepsini unutturacağını sansın ne güzel dünya
Anlatamıyorum sanırım kafan mı güzel ne biçim bi kelime ? Ben gitmiyorum tatile onun söylediklerini söylüyorum. Benim sormak istediğim ne yapmaya çalışıyor benim hayatım bu kadar basit mi.Kafan mı güzel? Kendi başıma gitcem diyorsun ama adam açıkça niyetini belli etmiş.
Canlanmadı dedim hatırlatırım. Evet açtım çoğu bayanda aldır dedi merak etmeyin. Ayrıca konumuz bu değil ki.
Büyük ihtimalle öyle yapıyor.Vicdan rahatlatma mi yapıyor acaba bilemedim.
Kendisine gitmeyeceğimi söylüyorum bi saat sonra hayırlı iftarlar 8 saat sonra hayırlı sahurlar yazıyoe engelliyorum arkadaşlarıma yazıyor bu insanlar bu insan müsveddesini çekmek zodunda değiller ki.Ben tenezzül etmem...ne tatili ne parası. ...ben satılık miyim derim hakaret adlederim....çok ağır bir hareket yapılan. ..tenezzül bile etmeyin bence...
Okuduklarımdan açıkça gidip gitmemeyi düşündüğün anlaşılıyor. Ayrıldıysan ve işin içinde uyuşturucu da varsa adamın adını bile anmaman gerekir ki sen kendin aramışsın. Ne mesajı gelirse gelsin neden iletişim kuruyorsun ki önüne bak.Anlatamıyorum sanırım kafan mı güzel ne biçim bi kelime ? Ben gitmiyorum tatile onun söylediklerini söylüyorum. Benim sormak istediğim ne yapmaya çalışıyor benim hayatım bu kadar basit mi.
Ortada yitip giden bi bebeğin telafisini kimse yapamaz bana bunu o da biliyor. Sen senin bebeğini aldırmak isteyen sorumluluğundan kaçan bi adama dönmek ister misin ki kimse istemez bende istemiyorum kendi çapında jestler yapıyor işteEvet konumuz tatildi. Ben olsam gitmezdim tabii ki. Bana tek kişilik tatil bileti alacağına bana saygı ve sevgi gösterip benimle birlikte tatile gitme biletini kazansın derim. Emrivakilere bu kadar uymama taraftarıyım.
Ortada yitip giden bi bebeğin telafisini kimse yapamaz bana bunu o da biliyor. Sen senin bebeğini aldırmak isteyen sorumluluğundan kaçan bi adama dönmek ister misin ki kimse istemez bende istemiyorum kendi çapında jestler yapıyor işte
Benim anlatmak istediğimi sen anlamadın ya da ben kendimi anlatamadım kusura bakma. Aldığı tatil yitip giden evladımın canını karşılamıyor. Hiçvirşey karşılamaz. Zaten gitmeyi de düşünmüyorum zaaflarımı kullandığı açıkça belli. Önce firmayı arayıp sonra kendisini aradım bu ne diye." ayyyy tatlım bana tatil almışsın çok tşk canım herşeyi unuttum bebeğimiz gitti tatilde yenisini yaparız" demedim ki ? Neden böyle bişey yaptın ne yapmaya çalışıyorsun dedim. Anlatamıyorum sanırım.Okuduklarımdan açıkça gidip gitmemeyi düşündüğün anlaşılıyor. Ayrıldıysan ve işin içinde uyuşturucu da varsa adamın adını bile anmaman gerekir ki sen kendin aramışsın. Ne mesajı gelirse gelsin neden iletişim kuruyorsun ki önüne bak.
Ben sadece ne yapmaya çalışıyor başına gelen var mı diye fikir almak istedim ve evet kafamı karıştırıyor kendisi hakkında,yeniden olanları düşünmemi sağlıyor tam düzeldim diyorum bi yerden çıkıyorAma sizi buraya konu açtıracak kadar etkilemiş. Dikkatli olun derim kafanız karışmış gibi
Sen yine de çook emin olma. Benden sana abla tavsiyesi.Tatile tek gideceğimi orda kafamı dinlemem gerektiğini daha sonra düzeleceğini vs vs dedi. Ayrıca bi salon takımı 10bin tl mi? Battık sanırım :) torbacı olmadığına kuvvetle eminim ama illegal takıldığına eminim. Ne yaptığı muamma zaten kendisinin. Uğraşmayacağım açıkçası sadece tatille gönlümü almaya çalışması bebeğimi reddetmesi üzücü. Ve bu süreçte en çok yıpranan hala kendine gelemeyen benim o değil.
Bi cezaevi geçmişi var kavgadan dolayı bi süre girip çıkmış tabi biz bunu nişandan sonra öğreniyoruz ailecek. Anlamıyorum gerçekten bir insan neden geçmişini saklar bu kadar kendini basitleştirir. Allah ıslah etsin bu işleri yapanları gerçekten kimseye güvenmemek lazım bu devirde.Sen yine de çook emin olma. Benden sana abla tavsiyesi.
Yakıştıramiyor olabilirsin ama torbacı evlerine girip çıkan insanlar için bu durum bir süre sonra senin sandığın kadar büyük bir olay gibi gelmiyor.
O kadaaaaaarrrrr ummadığım, iyi aile çocuğu, yüzünden nur akan birisi bu işler sırasında yakalandı ki, yakalanıp suçlandığı halde,bunca zaman geçti ben hala ona yakiştiramiyorum.
O yüzden benim oyum uyuşturucuda aracı rolünde olduğu. Ama asla emin olamazsın,sorsan inkar eder. O yüzden yakalanırsa ancak anlayabilirsin...
Amaaan parası da batsın kendisi de.
Daha yaşın 20
Dünyayı gezmek için önünde kocamaaaan zamanlar var. Üstelik bunu birisinin metresi gibi elalemin parasıyla yapana kadar tek başına yapabilecegin imkanların var.
Aisec'i, Erasmus plusu ve Avrupa gönüllü hizmetlerini mutlaka araştır. Buralardan gitmek sana da iyi gelecektir
Ha bu kavgadan dolayı mıdır bence kesinlikle değildir dediğin işten dolayı olması kuvvetle muhtemel.Sen yine de çook emin olma. Benden sana abla tavsiyesi.
Yakıştıramiyor olabilirsin ama torbacı evlerine girip çıkan insanlar için bu durum bir süre sonra senin sandığın kadar büyük bir olay gibi gelmiyor.
O kadaaaaaarrrrr ummadığım, iyi aile çocuğu, yüzünden nur akan birisi bu işler sırasında yakalandı ki, yakalanıp suçlandığı halde,bunca zaman geçti ben hala ona yakiştiramiyorum.
O yüzden benim oyum uyuşturucuda aracı rolünde olduğu. Ama asla emin olamazsın,sorsan inkar eder. O yüzden yakalanırsa ancak anlayabilirsin...
Amaaan parası da batsın kendisi de.
Daha yaşın 20
Dünyayı gezmek için önünde kocamaaaan zamanlar var. Üstelik bunu birisinin metresi gibi elalemin parasıyla yapana kadar tek başına yapabilecegin imkanların var.
Aisec'i, Erasmus plusu ve Avrupa gönüllü hizmetlerini mutlaka araştır. Buralardan gitmek sana da iyi gelecektir
Yok hayır o düşüncede de değilim. Öyle bi durum olsa zaten ailem arkamda beni gezmeye trabzona antalyaya vs yolladılar bu olaylardan sonra. İstesem yurtdışına tatile de abimle gidebilirim. Ama beni parayla etkilememesi gerektiğini anlamadı sanırım ki kendisi benimle evlenerek büyük bi servete konacaktı.Bence siz o kadar olay yasadim bari bu tatlili kullanayim mi dusuncesindesiniz donme niyetiniz oldugunu zannetmiyorum herkesin dogrusu kendine fakat kendi kullandigi seyden para kazaniyorsa o paradan dolayi tatile gidebilirsiniz bunu dusunun.
Yok hayır o düşüncede de değilim. Öyle bi durum olsa zaten ailem arkamda beni gezmeye trabzona antalyaya vs yolladılar bu olaylardan sonra. İstesem yurtdışına tatile de abimle gidebilirim. Ama beni parayla etkilememesi gerektiğini anlamadı sanırım ki kendisi benimle evlenerek büyük bi servete konacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?