Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben daha fazla yazamayacagim.
İyi akşamlar.

ALLAH AŞKINA NE TATİLİ YA HAYATINI BİTİRMİŞ BU KADAR KOLAY MI ? SİZE İNANMIYORUM BU SORUYU SORDUĞUNUZA BİLE HAYRETLE KARŞILADIM.
LÜTFEN OKULUNU BİTİR BU İNSANDAN UZAK DUR, KENDİNDEN VAZGEÇMİŞSİN BELLİ BARİ AİLENE YAPMA .
ONA GÜVENMİŞ OLSAYDIN EĞER O ÇOCUĞU ALDIRMAZDIN VE ODA SENİ BIRAKAZDI LÜTFEN KENDİNİ BU KADAR UCUZ ETME

Ne diyeceksin ilkim sensin mi ?
Yani bilmiyorum ama bir şekilde öğrenebilir .
defne-28 defnecim eniştemin arkadaşına bir hanim gelmiş bekaret dikimi yapılmış. Neyse gel zaman git zaman. Eniştemin arkadaşı arkadasinin düğününe gidiyor.
Gelin bekaret dikimi yaptığı hanimmis.
Vallahi billahi yaşanmış olay.
Damada söylüyor, ben şu operasyonu yaptım die.
Sonuç tabi ayrılık.
O yüzden ben senin görüşünden yanayım her zaman.
Her şey ortaya cikiyor.

Öyle yapıyorum zaten canım. Bebeğin alınması zorunluydu ama şükür ki çoğu şeye gözlerim açıldı

Canım ben bu olayı biliyorum . Rezil oldu kız düğün gecesi evet er ya da gec ortaya çıkıyor Dürüstlük asla kaybetmez

Ciddi misin?
Benimki de ortaya çıksın o zaman ki çıkacak bişey yok diktirmeyeceğim.
Ben mal değilim alınıp verilen "kız verdik kız aldık" vs.
Bi kan parçası için sevecekse bay bay derim canım ben öyle adama.
O yüzden bundan sonra daha karakterli adamlar seçeceğim kişiliği oturan. :)
Ama yıllar sonra zevk için diktiriceğim :) eşimle güzel bi anımız olur :) aaa hanım kızmışsın falan :)

Canım ben bu olayı biliyorum . Rezil oldu kız düğün gecesi evet er ya da gec ortaya çıkıyor Dürüstlük asla kaybetmez
Canım ben ona ilkim de demeyeceğim ki.
Sadece anlatmayacağım.
Gelecek adam yattığı kadınların çetelesini tutsun o zaman bende belki hangi doktora ne zaman kürtaj olduğumu söyleyebilirim :)

Canım ben ona ilkim de demeyeceğim ki.
Sadece anlatmayacağım.
Gelecek adam yattığı kadınların çetelesini tutsun o zaman bende belki hangi doktora ne zaman kürtaj olduğumu söyleyebilirim :)
Işte karakterli düzgün adam secersen öyle bir Sürü yattığı kadın olmaz .

Öyle yapıyorum zaten canım. Bebeğin alınması zorunluydu ama şükür ki çoğu şeye gözlerim açıldı
LÜTFN AKLINI BAŞINA AL . ÖNÜNE BAK DAHA FAZLA HATA YAPMA , ONUN NE YAPMAK İSTEDİĞİ BELLİ . AYRICA ÇOCUK ALDIRMA KONUSUNDA ÇOCUĞUM OLMAYIP TÜP BEBEK SERÜVENİNDE OLMAMA RAĞMEN SENİ DIŞLAMAYACAĞIM BİLEREK YA DA BİLMEYEREK SENİ BURADA REZİL EDİP AHLAK DERSİ VERMEYE ÇALIŞANLARI ANLAMIYORUM HERKESİN GÜNAHI KENDİNE SADECE BUNDAN SONRAKİ YAŞAMANI DİKKAT ET EMİN ADIMLAR AT . RABBİM SENİ HEP İYİLERLE KARŞILAŞTIRSIN...

Işte karakterli düzgün adam secersen öyle bir Sürü yattığı kadın olmaz .
Bir kişiyle denemiştir o da benim gibi hata yapmıştır mesela. Olamaz mı? O zaman dürüstçe söyleyebilirim. Ki benden vazgeçeceğini de sanmam. :)

Canım peki senin ilk evliliğini eşinin ailesinden saklaman da ortaya çıktı mı acaba merak ettim? :)

Bir kişiyle denemiştir o da benim gibi hata yapmıştır mesela. Olamaz mı? O zaman dürüstçe söyleyebilirim. Ki benden vazgeçeceğini de sanmam. :)
Allah gönlüne göre versin . Bınları düşünmek için erken okuluna odaklan.

Iyi de bu yaptigi yasalara aykiri. Doktor-hasta gizliligini cignemiyor adam, batiriyor yani.
Gelinin doktora dava acma hakki var.
Insanlarin ozel hayatlari kendilerini ilgilendirir sadece
Su verdiginiz cok yanlis bir ornek, yasayi cigneyen bir doktoru ornek vermissiniz.

Ya canım benim :) allah inşallah tüp bebeğe gerke kalmadan verir kalbine göre mucizeni bi an önce kucağın dolar bebiş sahibi olursun. Ben zorunlu kürtaj oldum canım kalbi atmadı canlanmadı. Bu durumdan yani. Ama inşallah senin gibi temiz yürekli insanın bi an önce çocuğu olur. Herkes senin gibi değil işte

Bu arkadaş bana en son ilk gebeliğini kürtaj olanların çok zor çocuğu olduğunu.
Kürtajın daha sonradan anlaşıldığını falan söylemişti.
Beni korkutmaya çalışıyor boşvermelisin.
Böyle bişey yaşandığına da inanmıyorum

Valla konu sahibesi surda o kadar ustune gelindi ki bu olay yuzunden
Kurtaj yasayan pekcok kadin var, ama burdaki insanlar genelde muhafazakar oldugu icin hemen tasliyorlar
Kizlik, zar vb bana zaten sacmalik geliyor bu kafada primitif bir erkekler olmam yani. Kadinlarin da insan oldugunu, cinsellik yasadigini bilen erkekler de var ama bizim ulke sinirlari icinde degil, Isvecte Norvecte falan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…