- Emoji Skoru
- 571
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Yok onu demedim yanlış anladın. Ben tarili kabul etmeyince abime gidip saçmalamaz mı hırsından onu söylüyorum ya da ben mi abime diyeyim böyle böyle adıma tatil almış diyeİşine gelmeyen bir durum yaşarsanız diyebilir. Abine söylemekle tehdit edebilir seni. Yalnız koşarak uzaklaşman, yüzünü görmek istememen gerekirken hala muhatap olmayı düşünebiliyorsun. Bu ne cesaret maaşallah...
Ben öğütlerini dinlerim de sense bir daha lütfen insanlarla dalga geçecek onur kıracak üzecek yorum yapma. Komik değil çünkü.O zaman sana bir abla olarak söylüyorum . Biraz akıllı ol . Bak ne guzel ünv okuyorsun ailen arkanda kolay Şeyler yaşamamışsın ama aç Gözünü çok kitap oku bu Saçma sapan insanlarla arkadaşlık va yapma
Verecek şans yok açıkçası. Evet sevdiğine gerçekten inanmıştım bu üzdü beni.Biz kadınların , en kötü özelliği kalbimiz hemen yumusuyor .
Sevmek sevilmek istiyoruz .
Belki içinden bir şans vermek istemiştir.
Ama o adam her zoru gördüğünde kaçar .
Hiçbirşey demeyeceğim. İlkim de demeyeceğim kürtaj oldum da demeyeceğim nişanlandım da demeyeceğim. Ne gerek vaeNe diyeceksin ilkim sensin mi ?
Yani bilmiyorum ama bir şekilde öğrenebilir .
Senin ailene geniş demedi kimse.Ben zaten dedin demedim.
Sen beni kürtajla korkutmaya çalıştın çocuğun olmaz diye.
Ben sana makale attım.
Sen bana kürtaj olduğun muayenede belli olur dedin.
Ben sana yine makale attım.
Sen sadece beni korkutmaya çalıştın kusura bakma.
Bu durumda bende gerçekçi davranırım.
Ha ailemin bilmesi neden bu kadar garip ki bakış açını değiştirdi.
Ben bir hata yaptım sonunda telafi ettim,babam abim telafi ettikten sonra benim nasıl üzüldüğümü hastanelere taşındığımı gördükleri için yumuşadılar ama yumuşamaları geniş bi ailemiz olduğunu mu gösteriyor.
Öte yandan babamla anlaşma yaptık bir daha olmayacağına ve hayatıma evlenene kadar kimseyi almayacağıma dair.
İnan bana benim intihar düşüncemin korkusu yanında kürtaj görmüş olmam ya da bidlikte olmam hiçbişey.
Evlat acısı mı kötü kürtaj acısı mı sen kadar ver.
Benim ailem bu yüzden benim gözümde çok yücedir ve ben asla artık onlara yanlış gelen bir davranış sergilemeyeceğim.
Bu konuyu açtım çünkü fikir almak için taşlanmak için değil.
Allah kötü düşünen herkese iyilik versin inşallah
Baskıcı bi ailede yaşamıyorum sadece gezme konusunda kızarlar pek istmezler. Bu olaylar başlarına gelince de abimsiz birşey yaptırnıyorlar zatenAmacım seni ezmek değil . Çok BASKICI bir ailede yaşıyorsun galiba neyse ya Allah yardımcın olsun .
Onu en iyi sen anlarsın. Red cevabını alınca öfkelenir mi, öfkelendiğinde Coşar mı yoksa sessiz mi kalır, sessizce intikam peşine düşer mi bilemem bunları. Ama abime anlatır her şeyi diyorsan, barışmak istemiş benden habersiz tek kişilik tatil ayarlamış ama ben kabul etmedim diyebilirsin. Ondan önce sen konuşabilirsiniz kendini güvenceye almak için.Yok onu demedim yanlış anladın. Ben tarili kabul etmeyince abime gidip saçmalamaz mı hırsından onu söylüyorum ya da ben mi abime diyeyim böyle böyle adıma tatil almış diye
Ailenin bildiğini okuyunca fikrim değişti dedin.Senin ailene geniş demedi kimse.
Sen yazılanları iyi oku.
Ben görüşümün arkasındayim.
Sen ister kabul et, ister kabul etme.
Ben sana zorla soyle böyle demedim ki.
Ayrıca ailen biliyorsa sorun yok ortada.
Tatili de sor ailene izin verirlerse o tatilde çık hesabına yatırdığı parayı da harca.
Bende öyle yapiyim diyorum aslında gidip abime söylesem abim zaten burada değil sakinleştirsem o gidip bişey söylediğinde inanmaz.Onu en iyi sen anlarsın. Red cevabını alınca öfkelenir mi, öfkelendiğinde Coşar mı yoksa sessiz mi kalır, sessizce intikam peşine düşer mi bilemem bunları. Ama abime anlatır her şeyi diyorsan, barışmak istemiş benden habersiz tek kişilik tatil ayarlamış ama ben kabul etmedim diyebilirsin. Ondan önce sen konuşabilirsiniz kendini güvenceye almak için.
koptum da yapıştı sanırım bana. Ameliyatla alacağız onu herhalde. Sülük gibi bişey çıktı sorma gitsin.Uyuşturucu? Bu kelime ondan tamamen kopmanız için yeterli değil mi?
Onu kıracak bşy demedim . Neyse öyle anlaşıldıysam da takma .Ben öğütlerini dinlerim de sense bir daha lütfen insanlarla dalga geçecek onur kıracak üzecek yorum yapma. Komik değil çünkü.
Tamam işte sende iyi arkadaşlar seç bundan sonraBaskıcı bi ailede yaşamıyorum sadece gezme konusunda kızarlar pek istmezler. Bu olaylar başlarına gelince de abimsiz birşey yaptırnıyorlar zaten
Nişanlın değildi değil mi sevgiliydiniz sadece ?Hiçbirşey demeyeceğim. İlkim de demeyeceğim kürtaj oldum da demeyeceğim nişanlandım da demeyeceğim. Ne gerek vae
Korkulacak bı durum yok.Ailenin bildiğini okuyunca fikrim değişti dedin.
Her neyse.
Kuaura bakma ben o yazdıklarında sana inanmıyorum.
Sadece beni korkutuyorsun bana göre böyle bu.
İlk bebeği düşenler kalbi atmayanların nasıl çocuğu oluyor?
Bunu açıklar mısın?
Koskoca doktorların doçentlerin yayınladığı makaleler varken bunlara inanamam. İnanmıyorum da ama sende kimseyi böyle korkutmamalısın benim yerimde başkası olsa bir daha çocuğum olmayacak ileride eşim anlayaxak diye bunalıma girip intihar falan etse vebalini taşıyabilecek misin?
Lütfen yazdıklarımızda gerçekçi olalım,dışardan okuyanları korkutmayalım.
Sadece dalga geçer gibi yorum yapmanız kırıcı oluyor ve bazı insanlar yalan yanlış bilgiler veriyor. Yok çocuğun olmaz yok kürtaj anlaşılıe ca diye. Bu insanlar burda böyle yazdıkça zorunlu kürtaj olanlar okuyup üzülecek benim bi daha olmayacak diye strese girecek. Ya da benim durumuma düşen bir kız ileride ailem öğrenexek diyip intihar bile edebilir. Söz uçar yazı kalır. Burası herkese açık bir platform. Okuyanları da düşünmek lazım. Ya etkilenirse ? Bunun vebalini kim taşımak ister.Onu kıracak bşy demedim . Neyse öyle anlaşıldıysam da takma .
Aklını basına al kendini düşün aileni dinle
Korkulacak bi durum yok tabiki ama canım yanlış bilgilerle dışardan okuyanlar bunalıma girebilir bebeğinin kalp atışını duyamayan anne bir daha anne olamayacağım diye üzülebilir. Bunları düşünmek lazım o yüzden burda böyle yazmamalıyız bende yazmıyorum.Korkulacak bı durum yok.
Ailen bildikten sonra tabi ki düşüncem değişti.
Nice aileler var kızlarının başına böyle bişey gelse olmayacak şeyler yapıyorlar.
Ailenin bilmesi ortada sorun olmadigini belirtir.
Kimse ailene geniş de demedi ki.
Senin ailen seni her zaman iyiye yönlendirir.
Zaten süreci de biliyorlar.
Tatil konusunda sana doğru olanı söyleyeceklerdir.
Nişanlımdı ne yazıkki. Ama çocuk mevzusunu sadece ailem biliyor kimse bilmiyor.Nişanlın değildi değil mi sevgiliydiniz sadece ?
Etmez evet yorumlarında çok haklısın amacı kullanmak.Yani aynen katiliyorum
Bu kiz tek basina operasyona gidiyor
Kiz tek basina oturup agliyor
Bu kiz yalniz basina aci cekerken herif ortada yok, ama kurtaj operasyonu bittikten sonra adam ortaya cikiveriyor?!
Bu adamin bu kizi umursadigi yok, konu sahibesi her ne kadar bu adam neden boyle yapti diye kendi kosesinde umutlansa da bu adam 5 para etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?