eski mesajları ve dökümanları geri getiren program arıyorum

renkliistop

Oluruna bırak,herneyse geçer...
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
914
1.436
63
mrb.telefondaki eski mesajları ve fotoğrafları geri getirebilen bir program varmı iphone için.Bir bilen varsa lütfen paylaşabilirmi.Benim için artık çok çok önemli !!!

Lütfen bana yardımcı olun :((

Smsler geri gelmiyor ama eğer ki whatsapp da yedekleme yaptı isen resimler geri gelebiliyor, klGoogle hesabından yedeklemeleri sildi isen veya yedekleme yapmayi kapattı isen onlarda geri gelmez sanmıyorum.

mrb.telefondaki eski mesajları ve fotoğrafları geri getirebilen bir program varmı iphone için.Bir bilen varsa lütfen paylaşabilirmi.Benim için artık çok çok önemli !!!

Lütfen bana yardımcı olun :KK43:(
Öyle bir program uygulama var mı bilmiyorum. Ama belki bir çok kişinin işine yarayabilir diye söylemek istiyorum.
Trackview diye bir uygulama var. Eşinin telefonuna ve kendi telefonuna indiriyorsun. Ulaşamadığın zaman anında onun kamerasına bağlanabiliyor, ne yaptığını görebiliyorsun. Sesler de duyuluyor. Eşinin telefonundan uygulamayı farketmesin diye gizleyebiliyorsun ayrıca. Yani belki geçmiş verilerini bulamazsın ama bundan sonrası için birşeyler yakalamana yardımcı olabilir. Konumunu da görebiliyorsun. Şarjı bitiyor mu ne durumda onu bile görebiliyorsun.

Öyle bir program uygulama var mı bilmiyorum. Ama belki bir çok kişinin işine yarayabilir diye söylemek istiyorum.
Trackview diye bir uygulama var. Eşinin telefonuna ve kendi telefonuna indiriyorsun. Ulaşamadığın zaman anında onun kamerasına bağlanabiliyor, ne yaptığını görebiliyorsun. Sesler de duyuluyor. Eşinin telefonundan uygulamayı farketmesin diye gizleyebiliyorsun ayrıca. Yani belki geçmiş verilerini bulamazsın ama bundan sonrası için birşeyler yakalamana yardımcı olabilir. Konumunu da görebiliyorsun. Şarjı bitiyor mu ne durumda onu bile görebiliyorsun.
casusluk gibi bir şey korktum valla acaba benim telde de yuklumudür ahaha

Sadece ulaşılamadığındamı oluyor bunlar yoksa iatediğimiz anda dinleyebiliyormuyız

Dr.fonet diye bi program varmış.deneyen varmı onu.eski verileri geri getirebiliyormuş

Vardı böyle konularda şu program var dene işe yarıyor galan diye mesajlar yazılmıştı ya..neler di o programlar veya uygulamalar keşke bilen biri görevilse şu yazdıklarımı:(

Back
X