• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski konuların yada üyeliği silinmiş kişilerin konusu silinsin...

silinsin mi ? silinmesin mi?

• hayır

OY: 0 0,0%
  • kararsızım

• fikrim yok

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
ben bi çok konu açtım ve çoguna pişman oldum kapanmasını istiyorum birde dikkatimi çekti üyeliğini iptal ettirenlerin konuları da duruyor yani artık eskiyen ve takip edilmeyen konular silinsin böylece konu kalabalığı olmaz

Şöyle bir durum var.
Mesela ben bir konuda bir şey araştırıyorum. Google'a yazdım kk'dan sonuçlar çıktı. Bu sonuçlarda üyeliği pasif hale getirilmiş bir üyenin açtığı konular da olabilir. Ama ben aradığımı bulmuş olurum.

Konu silinmesi iyi bir şey değil bence. Aralarda 3 5 işe yarar bilgi varsa tüm internet alemine hayrı olacak.

Şöyle bir durum var.
Mesela ben bir konuda bir şey araştırıyorum. Google'a yazdım kk'dan sonuçlar çıktı. Bu sonuçlarda üyeliği pasif hale getirilmiş bir üyenin açtığı konular da olabilir. Ama ben aradığımı bulmuş olurum.

Konu silinmesi iyi bir şey değil bence. Aralarda 3 5 işe yarar bilgi varsa tüm internet alemine hayrı olacak.
evet o konuda haklısınız ama mesela aynı ve kendini tekrarlayan konular var üyeliği iptal edilen erkek üyelerin fake hesapların da konuları fazla ve gereksiz ben mesela öz eleştiri yapmam gerekirse tekrar konularım çok ve gerksiz çoguna pişman oldum benim gibi pişman olanlar ve konuları fazla bulanlar vardır eminim

evet o konuda haklısınız ama mesela aynı ve kendini tekrarlayan konular var üyeliği iptal edilen erkek üyelerin fake hesapların da konuları fazla ve gereksiz ben mesela öz eleştiri yapmam gerekirse tekrar konularım çok ve gerksiz çoguna pişman oldum benim gibi pişman olanlar ve konuları fazla bulanlar vardır eminim

Tekrar konular birleştirilebilir bence. Tek konu haline getirilir.
Açıkçası, yüz milyon tane hamile miyim konusu açılıyor. Rahatsız edici gerçekten. Ama yeni üyeye de 'biz buraya yeni bir konu açtık, sen de buraya yaz derdini, yeni konu açma.' diyemeyiz. Deriz de o yapamaz. :D

Bence bir bilene sormak lazım Mune Mune

Tekrar konular birleştirilebilir bence. Tek konu haline getirilir.
Açıkçası, yüz milyon tane hamile miyim konusu açılıyor. Rahatsız edici gerçekten. Ama yeni üyeye de 'biz buraya yeni bir konu açtık, sen de buraya yaz derdini, yeni konu açma.' diyemeyiz. Deriz de o yapamaz. :KK70:

Bence bir bilene sormak lazım Mune Mune