A Ayran16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 6 1 1 34 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayran16 #1 Eskiden tüp bebek Konu basliginda Aliyorum satiyorum başlığı vardı Ilac yardimlasma yapiyorduk o konu kapandimi bilgisi olan varmi acaba ?
Eskiden tüp bebek Konu basliginda Aliyorum satiyorum başlığı vardı Ilac yardimlasma yapiyorduk o konu kapandimi bilgisi olan varmi acaba ?
cunci Mutluluk uzakta değil, kendi içimizde ;) Kayıtlı Üye 28 Aralık 2013 1.175 1.643 133 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayran16 #2 Ayran16 .!.: Eskiden tüp bebek Konu basliginda Aliyorum satiyorum başlığı vardı Ilac yardimlasma yapiyorduk o konu kapandimi bilgisi olan varmi acaba ? Genişletmek için tıkla... Merhaba.. Ilaç alım satımı yapmak yasak diye biliyorum.
Ayran16 .!.: Eskiden tüp bebek Konu basliginda Aliyorum satiyorum başlığı vardı Ilac yardimlasma yapiyorduk o konu kapandimi bilgisi olan varmi acaba ? Genişletmek için tıkla... Merhaba.. Ilaç alım satımı yapmak yasak diye biliyorum.
Kozlenmis patates Güçlü bir kadın:) Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2010 5.146 13.429 448 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayran16 #3 Kapandı evet .Bununla ilgili kazen açıklama yapmıştı sağlık bakanligi ve ilaç ile ilgili alinan mahkeme kararı sonucu tüp bebek ile ilgili ilaç satım kapatıldı .
Kapandı evet .Bununla ilgili kazen açıklama yapmıştı sağlık bakanligi ve ilaç ile ilgili alinan mahkeme kararı sonucu tüp bebek ile ilgili ilaç satım kapatıldı .