ben ankara ya geldim ama pc yi evde unuttumHayırLı cumalar canLAr..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ankara ya geldim ama pc yi evde unuttumHayırLı cumalar canLAr..![]()
Unutuldun mu ki...aslinda tekrar canlandirma
Yokluğun hissedilecekben ankara ya geldim ama pc yi evde unuttumpazar aksama özleyin beni
Çok yok pazara 48 saatçık. Tablet var ama ondan zor oluyorYokluğun hissedilecek![]()
Tamam ablam arada ses ver burayaÇok yok pazara 48 saatçık. Tablet var ama ondan zor oluyor![]()
Ses ses .Yarın gece dönücez daha eve:)Tamam ablam arada ses ver buraya![]()
bende varım
![]()
Acep siz bonus kafa misinizBen seni bi yerden taniyomuyum acaba :)
Sizde deryali olmalisinizAcep siz bonus kafa misiniz![]()
Yavaş ısır bonus kafa yaşlandık artık etim kartlaştıSizde deryali olmalisiniz![]()
nerden taniyorum onu cikaramiyorum ne konusurduk muhabbetimiz varmiydi falan yasim gitti hatirlamiyorum ama gozum seni baya bi isiriyobaya baya
![]()
Yavaş ısır bonus kafa yaşlandık artık etim kartlaştı![]()
Kart horoz olduk hepimiz ossun olgunluk eyidir
Yanliz ben seni nerden hatirliyorum hala cikaramadimsohbettenmi radyodanmi forumdanmi nerden he nerden
![]()
Onuda ben söylesem ne anlamı kalacak
Sen Bul olum![]()
Seni unutmak mümkün mü bonus kafaHa sen hatirliyon yani
Demekki bir muddet beyle takilacaz![]()
Seni unutmak mümkün mü bonus kafa
Sende yaşlılık belirtileri iyice göstermeye başlamış yafri![]()
Esracadi ve cemre geldi aklima onlarla bi ilgin varmi laaman allahim sanki az daha zorlarsam hatirlayacam
Gecmis goruntuler gec yukleniyo beynime oldu bitti geri yuklemeyi sevmem![]()
Ne bicin kankasin la insan haber almazmi esranin bi kizi vardi inciydi adi msn le skype birlesti ya o gundur gorusmuyorum kimseyleEfferim git gide yaklaşıyon büyük buluşmaya az kaldı
EsraCadi kankamdı
Cemrem de kafa dengi severdim keratayı
Şimdi napıyor lar Allah bilir
Hatırlıyacam diye yakma beyni![]()
Ne bicin kankasin la insan haber almazmi esranin bi kizi vardi inciydi adi msn le skype birlesti ya o gundur gorusmuyorum kimseyle![]()