Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet çok tanıdığım var kazen başda olmak üzere Elif seni tanıyorum gurbaprenses ama benim gibi herkes kopmuş offff benimde DENEF var arkadaşım onu çok arıyorum numarasını bu akıllı tlf yüzünden kaybettim tanıyan varmı
Yok Elif sağol Denef Düzce'de eminim yazdan beri girmemiş KK ya ah bu tlf eşim hattımı sormadan iptal ettirmiş sürpriz için ne bilecek adam çok üzüldüm çok
Kirlenmedi de kalabalkık,iyinin yanında kötü de varHerkese merhaba, bende 2008 ocaktan beri buradayim... Cok ozluyorum burdaki aktif zamanlarimi, simdilerde zaman yok eskisi gibi... Bazen girdigimde koyden sehire inmis gibi hissediyorum kendimi yabanciliyorum simdiki forumu, oysa eskiden herkes birbirine asinaydi bilirdik birbirimizi. En cokta Libyanali (birde nickinde sultan vardi ama bir turlu hatirlayamayorum o kisiyi) zamanlari ozluyorum ben. Canli chat vardi sag ust kosede ne gunlerdi... Telli telli telli su telli turna sarkisini soyleyesim geldi, biz buyuduk ve kirlendi kk...
Haklisin, aslinda ben eski zamanlari cok ozledigim icin dertlendim galibaYoksaaaKirlenmedi de kalabalkık,iyinin yanında kötü de var
Herkese merhaba, bende 2008 ocaktan beri buradayim... Cok ozluyorum burdaki aktif zamanlarimi, simdilerde zaman yok eskisi gibi... Bazen girdigimde koyden sehire inmis gibi hissediyorum kendimi yabanciliyorum simdiki forumu, oysa eskiden herkes birbirine asinaydi bilirdik birbirimizi. En cokta Libyanali (birde nickinde sultan vardi ama bir turlu hatirlayamayorum o kisiyi) zamanlari ozluyorum ben. Canli chat vardi sag ust kosede ne gunlerdi... Telli telli telli su telli turna sarkisini soyleyesim geldi, biz buyuduk ve kirlendi kk...
Hah evet gulsum sultandi, sagolunGülsüm sultan vardı,onu söylüyorsunuz herhalde,yurt dışında yaşıyordu.
Hah evet gulsum sultandi, sagolun
Bu arada sizi de tanidim
Merhabalar bennn geldim
Kimler var bakalım :)
selam. arada bakınıyorum öyle yine geldim.
Yaşlandığımı daha da çok hissettim :)
bu arada kk forumu, nikimin yanındaki güneşleri çalmışsın alacağın olsun.
Libin kim lo smeagol