• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Senırımben tee o samanlar takılırdım buraya hüzün dü nickim.. sonra şifreyi unuttm mailimi kapattım. Eliksir numunesi gelmisti bana

Ozledim be...
Tca nin saftirikliklerini
iloşun çipliklerini
whiteroseun melankolisini
eyylulun havailigini
Watosun malakligini
krdinin dostlugunu
kuzunun sorunlarini
kronun kendini bi poh sanan triplerini
munisimi, bersulemi, elifi...
Herbisiyi, herkesi

kazen abinin ota buuka banlamasini bile ozledim muhaha
var gerisini sen hesap et...

ağzını burnunu kırıcam senin :KK11:

ağzını burnunu kırıcam senin :KK11:
Bande senin:).Nerelerdesiniz,insan evini terkedermi hiç
3d043.gif
angry_hair2.gif
bigsmilie40.gif
him.gif
mad_at_you2.gif
mad_at_you4.gif
shout.gif

Ozledim be...
Tca nin saftirikliklerini
iloşun çipliklerini
whiteroseun melankolisini
eyylulun havailigini
Watosun malakligini
krdinin dostlugunu
kuzunun sorunlarini
kronun kendini bi poh sanan triplerini
munisimi, bersulemi, elifi...
Herbisiyi, herkesi

kazen abinin ota buuka banlamasini bile ozledim muhaha
var gerisini sen hesap et...
malak derkene iyi bişey mi demek istedin anlamadım laaaa:KK45:ayrıcana bende seni özledim nan:KK11:

Bendeeee eskiyim ama ;) ah o chat programimizin oldugu donemler cok guzeldi..

İlk üyeliğimi 2006 da almıştım ve çok uzun süre o üyelikle burada çok güzel günlerim geçti.
O zamanlarda da her yeniye bu erkek paranoyası vardı ve beni de öyle suçladıkları için elif e kamera açmak zorunda kalmıştım ağlayarak :)
Sabahlara kadar chat de konuşurduk, Kazen gelir kızardı "anca konuşun siz, az da forumlarda dolaşıp yazsanız nasıl olur" diye :) Gerçi hep kızardı o bize :)
Ayrıca o günlerde ki dj lerinizden biri de bendim(adım ben de saklı :cool:) O zamanlar sınırlı olan internet bağlantımla müzik indircem de isteklerinize cevap vereceğim diye her ay gelen yüklü faturalarla kocamın ocağına incir ağacı dikiyordum neredeyse :-)
Kimler vardı betüşüm vardı canım benim hiç unutmadım onu, sonra berşulem vardı fikren ayrı olsak da gönülden dost olan..
Lente vardı(çok özel bir kadındı benim gözümde), tasula vardı her cümlesinde kahkalara boğulduğumuz.
Ayn vardı siteye yazdığım ilk ve son özel bir konumda sonuna kadar benim yanımda olan destek veren(Bir daha da özel hayatımla ilgili hiç konu açmadım, çok korkutmuş demek ki beni kk hatunları o konuda:)
Kronick vardı siyaset konularının olduğu ilk zamanlarda çok sert tartışmalar yaşardık ama asla saygısızlık yapmazdık birbirimize :)
Peri vardı, canım benim o da kaybolup gidenlerden..
Ve anahitam vardı, kk daki ilk arkadaşım. Yıllar oldu kaybettim izini, o zamanlar facebook olsaydı belki şimdi halen görüşüyor olurduk.
Şimdi hatırlayamadığım çok kişi var ama onları da aklıma gelince yazarım daha sonra..

Ha bide chat de en sevilen ikon :KK67::KK67: buydu, bide bu :KK70::KK70:
Özlemişim ya o günleri yaşlandığımı bir kez daha hatırladım bu konuya yazınca :)

Lerenim "hayatdaşım" canım ablam nasıl unuturum seni , seviliyorsun..

Bu arada konuya dahil olan eskilerin hepsini az çok tanıyorum hepsine gönülden selamlar :)

Son düzenleme:
Cok guzeldi gercekten..chat sayfasinda erkek avi yapılıyordu resmen.oyle sorular soruyorduk ki hemen anlaşılıyor du,erkek veya kadin oldugu..keske bitirmeselerdi chat olayini,ondan sonra herkes koptu zaten..

Hece cim saydıklarını pek çoğunu bende kaybettim.Bir kaç kişi ancak işde ayn la nadiren görüştük.Peri face de ekli

merhabalar, 2009 dan beri üyeyim..nişanlılık öncesi kk ile tanışmıştım forumdan faydalanmıştım... tabii üniversite bitti, evlendik düğün dernek çocuk oldu büyüdü ... zamanın hızlı geçtiğini eski mesajlara bakınca anlıyorum... nişanlık seçimlerinden bugünlere:KK15:

Back