• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Merhaba smegol. Hoş geldiğim gibi sizleri de hoş gördüğüm için mutluyum.
''Eğer siz de arkadaşlarınıza ulaşmak istiyorsanız bir topik açabilirsiniz. İstediğiniz arkadaşlarınızla da sohbeti oradan yapabilirsiniz''
Bu ifade kararsız kalmama neden oldu çünkü konu başığı tüm eski üyelere vize veriyordu.

Sadece kitap topiğinde kısacık bir zaman aralığında paylaşımlarımız olduğu halde, bir ay sağlam
okuyan bir ay da mola veren tarzını hatırlarım sıklıkla. Avatarının da unutulmazlığına katkısı yadsınamaz.

Topiğe girmeme kararının nedeni ben miyim henüz bilmiyorum. Bunu anlayabilmek için tüm sayfaları okumam gerekecek.

Günün anlam ve önemi hepimizi kucaklasın İnşallah. Her günümüz bayram sevinciyle dolsun.
Bayramın Kutlu olsun arkadaşım. :13:

Sevgili Kulitta, topiğin ilk mesajlarını takip edersen eğer, Datlucadu nikli eski üye, Fallenangel nikli (bize göre) daha yeni bir üyeyle havadan sudan birer cümlelik muhabbete dalmışlardı. Bu topiğin ilk mesajlarında da amacımız eski üyelerin dikkatini çekmekti. Ben de gayet iyi niyetle "Arkadaşlar, yanlış anlaşılmamak umuduyla bir ricam var, bu topiğin amacı eskilere ulaşmak, sohbetiniz için başka topik açarsanız çok memnun olurum :54:" yazdım. Bu ricam üzerine sohbet edenlerden Fallenangel anlayışla "tabiki canım sohbet topiklerimiz var da daldık kusura bakmayın :) " yazarken Datlucadu uzattı da uzattı. Bir güzel (ona göre) postasını koydu ve topiği terketti. Oysa ben sadece topiğin ilk mesajlarında amacını aşmamasını istiyordum, yoksa eski üyeler burası geyik topiğine dönmüş deyip girmeyebilirlerdi. Olay bundan ibaret. Datlucadu'ya bir saygısızlık etmediğim halde kötü oldum. Hala bu olayı sindirememişken senin gelip yazdıklarımdan bir alıntı yapman ve alınmışçasına "size iyi sohbetler" deyip çıkman kalbimi kırdı. O sebeple de artık topiğe girmek istemedim. Durum bundan ibaret..

Şu yazdıklarını okuyunca da bayramlaşmadan geri kalmak istemedim. Senin de bayramın kutlu olsun, etrafın hep sevdiklerinle dolsun arkadaşım :54:

hayırlı bayramlar arkidişleeer:):37:

İyi bayramlar beyaztoprak :16:

Ehem ehem ben yeniden iyi bayramlar dileyerekden,KK nın epeyce eski bir üyesi olaraktan kadroyu tamam istiyor lafımın üzerine laf tanımıyorum.Eki Görüntüle 1203342 Eki Görüntüle 1203344 Sakın kıpraşmayın
Sanada iyi bayramlar tatlı kulitta kk olarak yaramazımız uslumuz bir aileyiz:)aranızda yanlış anlaşma olduğunu düşünüyorum.Bi öpim ikinizide,ikinizde oturun onu demek istedim

Senin lafının üstüne laf olabilir mi Elifim :16:

Herkese Mutlu Bayramlar:16:

İyi bayramlar Nevreste :16:

Sevgili Kulitta, topiğin ilk mesajlarını takip edersen eğer, Datlucadu nikli eski üye, Fallenangel nikli (bize göre) daha yeni bir üyeyle havadan sudan birer cümlelik muhabbete dalmışlardı. Bu topiğin ilk mesajlarında da amacımız eski üyelerin dikkatini çekmekti. Ben de gayet iyi niyetle "Arkadaşlar, yanlış anlaşılmamak umuduyla bir ricam var, bu topiğin amacı eskilere ulaşmak, sohbetiniz için başka topik açarsanız çok memnun olurum :54:" yazdım. Bu ricam üzerine sohbet edenlerden Fallenangel anlayışla "tabiki canım sohbet topiklerimiz var da daldık kusura bakmayın :) " yazarken Datlucadu uzattı da uzattı. Bir güzel (ona göre) postasını koydu ve topiği terketti. Oysa ben sadece topiğin ilk mesajlarında amacını aşmamasını istiyordum, yoksa eski üyeler burası geyik topiğine dönmüş deyip girmeyebilirlerdi. Olay bundan ibaret. Datlucadu'ya bir saygısızlık etmediğim halde kötü oldum. Hala bu olayı sindirememişken senin gelip yazdıklarımdan bir alıntı yapman ve alınmışçasına "size iyi sohbetler" deyip çıkman kalbimi kırdı. O sebeple de artık topiğe girmek istemedim. Durum bundan ibaret..

Şu yazdıklarını okuyunca da bayramlaşmadan geri kalmak istemedim. Senin de bayramın kutlu olsun, etrafın hep sevdiklerinle dolsun arkadaşım :54:

''Topiğin ilk mesajları'' evet evet bunu gözden kaçırdığım için farklı algıladım.
Sitemkar olduğumu itiraf ediyorum smeagolcum lakin kırıcı olmak istememiştim.
Yüreğini açtığın daha derinden görmemi sağladığın için teşekkür ederim.
Kırdığım için çok üzgünüm canım özür diliyorum. Eki Görüntüle 1203413

Hala çok okuyor musun? $0kko.gif

$imaðges.jpg kulitta,smeagol,ben,buraya yazan herkes:)zaten burası bizim

Eklentiler

• $sm-largecercle.gif
    $sm-largecercle.gif
    64,6 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
''Topiğin ilk mesajları'' evet evet bunu gözden kaçırdığım için farklı algıladım.
Sitemkar olduğumu itiraf ediyorum smeagolcum lakin kırıcı olmak istememiştim.
Yüreğini açtığın daha derinden görmemi sağladığın için teşekkür ederim.
Kırdığım için çok üzgünüm canım özür diliyorum. Eki Görüntüle 1203413

Hala çok okuyor musun? Eki Görüntüle 1203414

Sevgili Kulitta, karsindaki insanin anlayisli ve alcakgonullu olusu, olaylar karsisindaki tutumunu tamamen degistirebiliyor. Ben de ozur diliyorum senden, biraz fevri davrandim sanirim:) Icimi actim cunku beni anlayacagini biliyordum, tekrar hosgeldin eskimeyen arkadasim, kitap kurdum:) Eskisi gibi okumaya firsatim yok son zananlarda. Cocuklarin okulu, tasindigimiz daha buyuk ev ve kopegimiz tum vaktimi aliyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili Kulitta, karsindaki insanin anlayisli ve alcakgonullu olusu, olaylar karsisindaki tutumunu tamamen degistirebiliyor. Ben de ozur diliyorum senden, biraz fevri davrandim sanirim:) Icimi actim cunku beni anlayacagini biliyordum, tekrar hosgeldin eskimeyen arkadasim, kitap kurdum:) Eskisi gibi okumaya firsatim yok son zananlarda. Cocuklarin okulu, tasindigimiz daha buyuk ev ve kopegimiz tum vaktimi aliyor :)

Döke devire gelmiş oldum ama iyi ki geçip gitmemiş, kapıyı bırakıp damdan da olsa dalıvermişim içeri.
Sayfaların tamamına bakamadım henüz ama gördüğüm kadarıyla herkes aşina.
Çok yol katetmişiz sorumluluklar değişmiş. :10:
Senin sorumlulukların da hayırlı yönde artmış Maşaallah. :nazar: Kolay gelsin. :6:
Çocuklar kendi hayatlarının dümenine geçince okuyacak çok zamanın olacak nasılsa.
Herşey için tekrar teşekkür ediyorum canım. İyi geceler diliyorum.
flower-basket-smiley-emoticon.gif

Döke devire gelmiş oldum ama iyi ki geçip gitmemiş, kapıyı bırakıp damdan da olsa dalıvermişim içeri.
Sayfaların tamamına bakamadım henüz ama gördüğüm kadarıyla herkes aşina.
Çok yol katetmişiz sorumluluklar değişmiş. :10:
Senin sorumlulukların da hayırlı yönde artmış Maşaallah. :nazar: Kolay gelsin. :6:
Çocuklar kendi hayatlarının dümenine geçince okuyacak çok zamanın olacak nasılsa.
Herşey için tekrar teşekkür ediyorum canım. İyi geceler diliyorum.
flower-basket-smiley-emoticon.gif

Tekrar hoşgeldin, sefalar getirdin, ince ruhlu, edepli arkadaşım. Parmaklarının ucundan dökülen kelimeler senin hala okumayla meşgul olduğunu, edebiyatı ne denli sevdiğini gösteriyor :42:
Yola gelince, epeyce katettik, zaman su gibi akıp gidiyor. Bilemiyorum, o zamanlar evli miydin, şu anda yoluna tek başına devam ediyorsun sanırım. Huzur ve mutluluk diliyorum, eğer yeni olan bir olaysa..
Çocuklardan biri dümenin bir ucundan tuttu sayılır, bu sene ünv okuyacak çok şükür, atlattık :D Sıra ikinci de, bakalım, nasip, kısmet nereyi gösterecek :31:

Hayırlı bayramlar hepinize...

Sneek ne kadan duygulu bi kişilikmişsin nan sen gözümden gaçmış zaar :jeyar: anladın sen bu ifadeleri unutmamız mümkün değil zaten

I love Bonus

Tekrar hoşgeldin, sefalar getirdin, ince ruhlu, edepli arkadaşım. Parmaklarının ucundan dökülen kelimeler senin hala okumayla meşgul olduğunu, edebiyatı ne denli sevdiğini gösteriyor :42:
Yola gelince, epeyce katettik, zaman su gibi akıp gidiyor. Bilemiyorum, o zamanlar evli miydin, şu anda yoluna tek başına devam ediyorsun sanırım. Huzur ve mutluluk diliyorum, eğer yeni olan bir olaysa..
Çocuklardan biri dümenin bir ucundan tuttu sayılır, bu sene ünv okuyacak çok şükür, atlattık :D Sıra ikinci de, bakalım, nasip, kısmet nereyi gösterecek :31:

Hoşbuldum (duk)! :34:
Buradaki sözlerinle zaman tüneline giriverdim. :10:
İçinde bulunduğum gemi batmış, bilmediğim derin sularda tutunabileceğim bir parça tahta ararken KK Transatlantiği çıkmıştı karşıma.
ship-022.gif

KK'nü evli olduğum dönemlerde keşfetmiş olsaydım fırtınalı dönemlere ait konularımın yanında, kesinlikle Boşanıyorum kızlar çok kötüyüm. Başlığı altında bir topiğim bulunurdu. O zamanlar ait güncel duygularımla buluşmak istermiydim acaba? Kabukları tatlı tatlı kaşımak dururken kanatmış olurdum belki de. Anlamlı günlerime ait yaşanmışlığın simgesi kabuklarım mücevherlerimdir. İyi ki varlar.
O dönemde öğrenciydi çocuklarım. Şimdiki zamanda ise oğlum evli ve yola çıkmış olan bebeklerine kavuşmayı bekliyorlar.
Allah'ın izniyle sevgiyle bekliyoruz ailemizin yeni üyesini.
smilie_baby_176.gif

Kızım da yeni mezun oldu çok Şükür. Çalışmak istediği, verimli olabileceği sektör belirleme aşamasında.
İşte böyle smeagolcum. Keyifli geçen zaman yolculuğumun sonuna gelmiş oldum.
İyi dileklerin için teşekkür ederim. :16:
Üniversite heyecanınızın biri mutluluğa dönüşmüş çok Şükür. Tebrik ederim, şansı yolu açık olsun.
Kardeşine de bu yolda kolaylıklar ve bol şans diliyorum. Haklarında Hayırlı ve gönüllerince olsun her şey İnşallah. $prayer-hands-smiley-emoticon.gif

Övgü dolu sözlerin geçici felç etkisi yapıyor, tutuluyorum ne diyeceğimi bilemiyorum canım.
Bunlardan çok farklı etiketlerim vardır, benimseyip sindirmek zorunda olduğum.
Güzellik bakan gözdeymiş… Niyetmiş her şeyi güzelleştiren, olmazları olduran.
Gözlerine yüreğine sağlık güzel insan.
kiss-and-thank-you-smiley-emoticon.gif

Hoşbuldum (duk)! :34:
Buradaki sözlerinle zaman tüneline giriverdim. :10:
İçinde bulunduğum gemi batmış, bilmediğim derin sularda tutunabileceğim bir parça tahta ararken KK Transatlantiği çıkmıştı karşıma.
ship-022.gif

KK'nü evli olduğum dönemlerde keşfetmiş olsaydım fırtınalı dönemlere ait konularımın yanında, kesinlikle Boşanıyorum kızlar çok kötüyüm. Başlığı altında bir topiğim bulunurdu. O zamanlar ait güncel duygularımla buluşmak istermiydim acaba? Kabukları tatlı tatlı kaşımak dururken kanatmış olurdum belki de. Anlamlı günlerime ait yaşanmışlığın simgesi kabuklarım mücevherlerimdir. İyi ki varlar.
O dönemde öğrenciydi çocuklarım. Şimdiki zamanda ise oğlum evli ve yola çıkmış olan bebeklerine kavuşmayı bekliyorlar.
Allah'ın izniyle sevgiyle bekliyoruz ailemizin yeni üyesini.
smilie_baby_176.gif

Kızım da yeni mezun oldu çok Şükür. Çalışmak istediği, verimli olabileceği sektör belirleme aşamasında.
İşte böyle smeagolcum. Keyifli geçen zaman yolculuğumun sonuna gelmiş oldum.
İyi dileklerin için teşekkür ederim. :16:
Üniversite heyecanınızın biri mutluluğa dönüşmüş çok Şükür. Tebrik ederim, şansı yolu açık olsun.
Kardeşine de bu yolda kolaylıklar ve bol şans diliyorum. Haklarında Hayırlı ve gönüllerince olsun her şey İnşallah. Eki Görüntüle 1204124

Kabuklanmis da olsa yarani destim,affet. Ama senin de dedigin gibi onlar senin mucevherlerin, kilometre taslarin, hepimizin hayatinda var. :)
Yolcunuzun da saglik ve sihhatle kucaginiza gelmesini diliyorum Allah'tan. Ne mutlu boyle ince ruhlu bir babaannesi olacak :) Ins guzel kizin da hem is hem es seciminde mutlulugu yakalar :)
Guzel dileklerin icin icten tesekkur ediyor, buyugumsun,ellerinden opuyorum. :)

Back