Eski kk lilardan kimler

Ben 8 senelikiiim :))))
Nickim hep aynıydı aynı kalacak
2008'de kurulan "Yaza evlenecek olanların paylaşım alanı" grubundan başladım.
"2009 eylül anneleri" ile devam ettim.
Kızdan sonra eskisi gibi olamadım
İş yerindeki kısıtlamalar da sağolsun!
Eskilerden nickleri de hiç hatırlayamıyorum ki

Ben de eskilerdenim ilk kk lantanıştığım yılları asla unutamam çok güzeldi Sohbet bölümü vardı onu bile hatırlıyorum düşünün

Ocak 2008'den beri uyeyim, eskilerdenim. Ilk nickim farkliydi, sonra bunu almak zorunda kaldim.
Eski adim pek taninmaz. Bu nickle daha uzun suredir ve daha aktif forumdayim ne de olsa.

Ben de eskiyim..Yaklaşık 5 yıldır doğru dürüst girmiyordum.Eskiden her gün girerdim..Sonra banlandım kızdım, girmicem dedim, bir kaç kere tekrarlandı tabi bu...Yaklaşık 5 yıl sonra yine buradayım..:) Daha bekardım bu siteye girdiğimde..Evlendim, anne oldum, boşandım..Çocuklarım 6 yaşına geldiler...İnsanların fikirleri değişebiliyor zaman içinde..Dünkü aklımızı beğenmeyebiliyoruz..Bu sitede beni çok üzen, inciten insanlar da oldu, çok değerli dostlarım da...Artık herkese çok değer verip önemsememeyi öğrendim zamanla...:) Hayat kısa...Kalan sağlar bizimdir diyorum..Kalbi temiz tüm dostlarıma yeniden merhaba...:) En son nickim Narmik idi...Değiştirdim...

Ben de eskiyim fakat yaprak nickim vardı.bir süre giremedim.daha sonrada bir türlü kayıt alamadım.çookk eskiyim sanırım.pembe kürkün olmadığı ilk zamanlardı 2008 öncesi yıllardı sanırım.aynı site ve forumlar değil mi?

Hatırladığım bir jaleeeeee ve Hürrem2000 var neleredeler acep :)

Bende varım :)))
Oooo kimler gelmiş
Antalya da buluşmalarda olan Yaprak mı?

Yok maalesef o zamanlar sekreterlik yapıyordum.site yeni kurulmuştu .laptop Dizüstü bilg cepten int olayı bizde yoktu.kasalı büyük monitörlü bilg. Vardı.sonraözel güv.oldum 2008 int.cep aldım.size ulaşmak için.nefesim hep sitede idi.yine cepten giriyorum.

Hep kasalı pc ler kullandıkki.Üstelik mause,klavye olayından dolayı loptop kullanamayacağımı savundum hep.Masa üstünü değişirkende doğru gidip hoop loptopu sokdum eve.
İlk cep telimi aldığımdaysa kardeşim bir güzel kızmışdı:Biz işadamımıyızda,cep telefonunu napıcaz

Ben de eskiyim lakin çok uzun süre şifremi unuttuğum için girememiştim o yüzden yeni bir hesap açmıştım ,eski hesabıma erişebildim sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…