eski kiracımız elektrik borcu

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
merhaba

eski konum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...5-yil-sonra-yine-basimiza-bela.1011820/page-5

eski kiracımız ile ilgili konu açmıştım
dün yapılandırma için evrak geldi
bu defa zımbalarını falan hem açtım baktım
boğaziçi elektrikten borç faiziyle 9bin TL

5 yıl önce kiraları bile ödemeden kaçan bu insanların borçları biza kalmaz değil mi

edit ayrıntı bilgileri

buarada kapı numarası 7
adreslerde 7/1 görülüyor bu yüzden evraklar bize direkt olarak gelmiyor

ve bu kiracı daha önce 9 numara da da oturdu aynı apartmanda(belki gerekli bir bilgidir diye yazdım bunu)

2.değişiklik

benim problemim dairenoları bir işe yarar mı?
yani sonuçta devlette farklı bir adres de gözüküyorlar ya hani
yoksa boğaziçi elektrik bize yıkar gibi geliyor ki mebleğğğ çoooook fazla

biz ödeyemeyiz. diğer tarafa son aylarda sürekli icra kağıdı geliyor
ödeseler onu öderler yani dava sonra onlara açsam da ödemezler

Son düzenleme:
Bogaz içi borc ödemeye gidin durumu anlatin ve net bir sonuç alin.

Size kalacak buyuk ihtimalle.babam da kiracimizkn tüm faturalarını ödemek zorunda kalmıştı mahkeme kararıyla evden çıkardığımız halde.daha önce hiç tebligat gelmedi mı çok fazla faiz koymuş

Bizim de başımıza böyle bi durum geldi elektrik dağıtıma gidin. Borçların hangi tarihte olduğunu tesbit edin ve o dönemde kiracının orda oturduğunu belgeleyin. Kira kontratı, muhtardan ikametgah gibi.

Size kalacak buyuk ihtimalle.babam da kiracimizkn tüm faturalarını ödemek zorunda kalmıştı mahkeme kararıyla evden çıkardığımız halde.daha önce hiç tebligat gelmedi mı çok fazla faiz koymuş

hiç dikkat etmedik ki
onlara çoook fazla evrak geliyordu

eğer saat kiracınızın adınaysa sizi ilgilendirmiyor ama saat sizin adınızaysa ödeyeceksiniz, sonra kiracıyı dava edip geri isteyeceksiniz

Fatura kiracının adınaysa sizi ilgilendiren bişey yok.
Borç onun ikameti hala sizde gözüküyosa belki oyüzden evrak gelmiştir.
Muhtara gidip bakın ordaysa adres haber verin boşa alsınlar adresini

muhtarı aradım haftaiçi ben birşey yapamam diyor adresde yoktur diye nüfus müdürlüğüne gidin diyor

Bizim de başımıza böyle bi durum geldi elektrik dağıtıma gidin. Borçların hangi tarihte olduğunu tesbit edin ve o dönemde kiracının orda oturduğunu belgeleyin. Kira kontratı, muhtardan ikametgah gibi.

demeyin
annem kısmi felç geçirdiyeni iyileşti babam yüksek tansiyon hastası

babam takmaz ama annem kemirir kendini
ne yapacağımı bilsem babama da söyleyeceğim

demeyin

Muhtar söylemiş ne yapmanız gerektiğini. Nüfus müdürlüğüne gidip eski kiracınızın artık sizin adreste oturmadığınını söyleyin. Adresi boşa çıkarsınlar. Boğaziçi elektrik sizden alamaz zaten. Elektriği kime sattiysa ondan bulup alması gerekir. Elektrik kurumuna gidip adresin boşa çıktığını bildirin. Yeni kiracınız eski kiracı elektriği kapatmadan oturamaz muhtemelen. Eski kiracı da elektriği kapatmaya gitmeyeceği için sizin gidip bildirmeniz gerekir.

demeyin

Gidip siz konuşun elektrik dağıtımla. Ona göre yol çizersiniz.

şuan dairede biz oturuyoruz

adreste no:7 değil no:7/1

yani aslında daireler tutmuyor

yani 5 yıldır ev dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…