• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski kiracımız 5 yıl sonra yine başımıza bela

Sizin guncel ikamet adresiniz eviniz degil mi? Yani kiraci evden ciktiktan sonra adres degisikligi yapmamis olsa bile siz o evde oturdugunuzu bildirdiginiz icin kiracinin sistemde gozukmemesi gerek...

Bu iste bir terslik var gibi geldi bana.

Guncel ikamet adresiniz suan oturdugunuz yani icra takibinin geldigi evse bir an once gidip bildirin.

Ayrica her icra takibi haciz anlamina gelmez. Hacze gelinebilmesi icin takibin kesinlesmesi vs. Gerek. takip sizin adrese geldiginden yani borclu teslim almadigindan/ teslim alan olmadigindan takip kesinlesmez henuz.

Yine de bir an once durumu acikliga kavusturup kiracinin orda oturmadigini bildirmekte fayda var ne olur ne olmaz.
niye gamsiz insanlar yuzunden bosuna basiniz agrisin...

ben kontrol etmiştim seçim zamanlarında falan ysk sitesinde hane de başka oy kullanan yoktu o yüzden birşey yapamadım daha önce adrese gelen evraklarda, çünkü dedim sistemde bizde değil kontrolsüz gönderiyorlar

adresde haciz kelimelerini okuyunca ki daha önceki evraklarda ne olduklarına bile bakmıyordum avukatlık bürolarından vs. gelen evraklara bakmadım
ama bu sefer şeytan dürttü okudum birkaç cümle

muhtarlığa sordum
bizim kapı numarası 7 onların ki 7/1 görülüyormuş
farklı daire gibi görülüyormuş

İyide ev şuanda boş mu. Siz oturuyorsanız muhtarlığa ikametinizi taşımanız lazım. Bizede öyle olmuştu. Ben kendim otuyorum artık diye ikametimi evime aldırdım. Polis geliyor sonra o kiracıyı soruyor bende yok dedim kimligime baktı sorun yok artık kimse gelip gitmez dedi.oylede olmuştu.

ev dolu biz oturuyoruz
bizim kaydımız var
ama adamların kaydı 7/1 olarak var ve böyle bir daire numarası yok ama sistemde farklı daire olarak görülüyormuş muhtarlık öyle söyledi

ben seçim zamanları ysk sitesinden kontrol ediyordum hane de başka oy kullanan yoktu meğer kapı numarasına /1 eklymiş o da sistemde farklı daire gibi druyormuş

Siz mernisini dusurseniz icra takibini gonderecek adres bulamazlar. Yani siz adresi dusurdunuz diye adamlari hemen bulamazlar. Zaten belli ki kaciyorlar ve adres bildirimi yapmiyorlar. Sizin adresten dusurmenizle onlarin bulunmasinin alakasi yok. Zaten bulabilseler haczederler beklemeden. Bulamadiklari icin mernise islem yapiyorlar. Eee peki 5 yildir sizin bu evde oturan olmadi mi. Bos mu bu ev. Mernisini aldirmadi mi kimse bu eve? O zaman da otomatik duserler adresten.

icra takibindeki adres sizinki olabilir ama hacze geldiklerinde orada oturmadıklarını, uzun süre önce taşındıklarını belirtilirse haciz yapılmaz. haciz tutanağına borçlu belirtilen adreste ikamet etmemektedir yazar giderler merak etmeyin.
Pekte o iş öyle olmuyor.
Benim anne babam resmende bosanmıslardı ama babam olacagın haczi bizim eve geldi üstelik biz evde yokken kapıyı acıp ne buldularsa götürmüşler hırsız gibi. Aklıma geldikçe sövüyorum o adama

Siz mernisini dusurseniz icra takibini gonderecek adres bulamazlar. Yani siz adresi dusurdunuz diye adamlari hemen bulamazlar. Zaten belli ki kaciyorlar ve adres bildirimi yapmiyorlar. Sizin adresten dusurmenizle onlarin bulunmasinin alakasi yok. Zaten bulabilseler haczederler beklemeden. Bulamadiklari icin mernise islem yapiyorlar. Eee peki 5 yildir sizin bu evde oturan olmadi mi. Bos mu bu ev. Mernisini aldirmadi mi kimse bu eve? O zaman da otomatik duserler adresten.

evde biz oturuyoruz
kapı numarası 7 onların sisteme bildirdikleri 7/1
bu yüzden farklı daire gibi duruyormuş

ben kontrol etmiştim seçim zamanlarında falan ysk sitesinde hane de başka oy kullanan yoktu o yüzden birşey yapamadım daha önce adrese gelen evraklarda, çünkü dedim sistemde bizde değil kontrolsüz gönderiyorlar

adresde haciz kelimelerini okuyunca ki daha önceki evraklarda ne olduklarına bile bakmıyordum avukatlık bürolarından vs. gelen evraklara bakmadım
ama bu sefer şeytan dürttü okudum birkaç cümle

muhtarlığa sordum
bizim kapı numarası 7 onların ki 7/1 görülüyormuş
farklı daire gibi görülüyormuş

7/1 görünüyorsa ve öyle bir daire yoksa nüfustan ve tapudan bi baktırın derim.
İcra daireleri adresi nüfus müdürlüğünün sisteminden alır

Sizin ikamet adresiniz 7 ise zaten hacze gelseler bile haciz memuru 7/1 nolu bir dairenin mevcut olmadığı yönünde tutanak tutmalı...

7/1 görünüyorsa ve öyle bir daire yoksa nüfustan ve tapudan bi baktırın derim.
İcra daireleri adresi nüfus müdürlüğünün sisteminden alır

Sizin ikamet adresiniz 7 ise zaten hacze gelseler bile haciz memuru 7/1 nolu bir dairenin mevcut olmadığı yönünde tutanak tutmalı...

icra kağıdında adresimiz doğru görünüyordu maalesef (:
daire : 7 yazıyordu

evde biz oturuyoruz
kapı numarası 7 onların sisteme bildirdikleri 7/1
bu yüzden farklı daire gibi duruyormuş
Kesinlikle baskalarina ait tebligatlari imza ile teblig almayin. Sorumluluk dogmasin. Hem mernisten dusururseniz karsi taraf sirf bunu yaptiginiz icin sorun yasamaz. Dusurun mernisten kafaniz rahat olsun

ev dolu biz oturuyoruz
bizim kaydımız var
ama adamların kaydı 7/1 olarak var ve böyle bir daire numarası yok ama sistemde farklı daire olarak görülüyormuş muhtarlık öyle söyledi

ben seçim zamanları ysk sitesinden kontrol ediyordum hane de başka oy kullanan yoktu meğer kapı numarasına /1 eklymiş o da sistemde farklı daire gibi druyormuş
o zaman sizlik birşey yok ki zaten herhangi bir şey olduğunda gelen kişilere kimliğini gostermen yeterli olur Burda öyle bir kişi yok diye

Kızlar ben şok
Normal de postaya sürekli bakmam ailemle yaşıyorum onlar bakıyor çünkü
Neyse
Hafta başında gördüğümden beri her gelene bakıyorum
Az önce yine o isme gelmiş
Boğaziçi elektrik ve yapılandırma yapın yazıyor
Tutar faiziyle 9154
Faizsiz 5300
Tutar çok fazla yüksek
Bize kalmaz değil mi bu borç

Kızlar ben şok
Normal de postaya sürekli bakmam ailemle yaşıyorum onlar bakıyor çünkü