• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Kiloma Dönüyorum- 135 Kilodan 80 Kiloya yolculugum

_LaL__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
32
1
86
Ankara
135 Kilo... Evet tam tamina 135 kiloyla basladim bu yolculuga. Nasil bu hale geldim, nasil kendimden ve hayatimdan bu kadar vazgecip
kendimi bu kadar biraktim anlamiyorum.
Hayata bir daha bi gelecegiz diyerek yedikce yedim, seker zararliymis, yag kilo yaparmis amaaan canim diyet yapar veririz ne olacak dedim.
Öyle bi noktaya geldim ki, vücudum tüm diyetlere karsi geldi, inadina vermek istemedi o kilolari.
Eskiden uyguladigim tüm diyetler fayda etmez oldu, ac kalsamda, ne kadar dikkat etsemde veremedim kilolari.
27 yasindayim ama ayaklarim agriyor, merdivenleri cikarken dizlerim aciyor, yüz üstü uzandigimda tansiyonum cikiyor ve kulaklarim ugulduyordu-
Görüntünüsümün kötülügünden, 52 beden kiyafet giymemden ve artik kendimden utandigimdan gectim
sagligim icin bunun artik böyle devam edemeyecegini anladim.

Ocak ayinda beslenmemi degistirdim ve sekeri/Ekmegi cikardim hayatimdan.
2 ay gecti ve ben su an 119 kiloyum... Yani 16 kilo verdim.
Ac kalmadan, diyet yapmadan. Sadece sekerden, ekmekten ve saat 6dan sonra yemekten vazgecerek.

Önümdeki yolum cok uzun, kendimi en iyi hissettigim kiloya yani 80e inmek istiyorum.

Bana bu yolda eslik etmek isteyen arkadaslari günügüme davet ediyorum.
Basligimda yediklerimi, ictiklerimi ve yapmayi düsündügüm yemeklerin tariflerini paylasmayi düsünüyorum...

Yeni hayatima adim adim yaklastigim bu yolda bana yoldas olurmusunuz?

aminizden dolayı tebrik ediyorum bende iradesiz bir insanım tip 2 diyabet oldum hala uslanmadım 20 kilo vermem gerekiyor nasıl olacak bilmiyorum çok güzel başlıyorum ama sonu gelmiyor:43::43::43::43::43::43::43:

aminizden dolayı tebrik ediyorum bende iradesiz bir insanım tip 2 diyabet oldum hala uslanmadım 20 kilo vermem gerekiyor nasıl olacak bilmiyorum çok güzel başlıyorum ama sonu gelmiyor:43::43::43::43::43::43::43:

cok iyi anliyorum seni, cünkü bende ayni öyleydim. basliyordum bi süre sonra kilo veremeyince pes ediyordum
aylarca kendimi mahfettim böyle.
simdi kendime hic stres yapmiyorum, hizli vermek gibi bi derdim yok.
saglikli beslenmek üzerine bir sürü kitap okudum, youtubeda sayisiz video izledim
bi zaman sonra azim geliyor, bilincleniyorsun.
önce tuzumu degistirdim, sonra ekmegi cikardim hayatimdan, sonra sekeri...
en son saat 6dan sonra yememeye basladim...
simdi öglenleri karbonhidrat yemiyorum,sadece protein...
herseyi sirayla yaptim.
Diyet yapmiyorum, saglikli beslenmeye calisiyorum

Sanada cok gecmis olsun, seker hastaligi cok ciddi bi hastalik ALLAH yardimcin olsun

Bende ayni durumdayim 132 kilo :eek:ne yapicam sasirdim hicbisi fayda etmiyo butun gun uyumak istiyorum :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diyet spor zaten 1 ay yapiyom aaa o kadar yap giden bir kilo millet gaz cikarip veryo bir kiloyu sinirim bozuluyor

Diyet spor zaten 1 ay yapiyom aaa o kadar yap giden bir kilo millet gaz cikarip veryo bir kiloyu sinirim bozuluyor

canim yediklerini burdan paylas, birlikte bakariz bi iyerde sorun var mi yok mu diye...
arastira arastira baya bilgi edindim:34:

Boylece kendimizi kisitlamis oluruz yarin yeni diyet yeni umud :) birsey sorsam ayip olurmu bilemedim adetlerin duzenlimi ben olmuyom doktora gittim kilodan dedi son bi senedir ilac alirsam oluyorum almazsam yik ve tabi ilaclar kilo yapiyor :(

Boylece kendimizi kisitlamis oluruz yarin yeni diyet yeni umud :) birsey sorsam ayip olurmu bilemedim adetlerin duzenlimi ben olmuyom doktora gittim kilodan dedi son bi senedir ilac alirsam oluyorum almazsam yik ve tabi ilaclar kilo yapiyor :(

benim adetlerimde sorun yok cok sükür, düzeninde her zaman ki gibi.

kisitlamak degil, dogru seyleri yemek daha önemli...ve dogru zamaninda...
diyetisyene gitmeyi denedin mi hic? ben diyetimin basinda destek almistim 1 ay
diyetisyenden ve akupunkturdan

Gittim ama uygulayamadim malum 3 yasinda bi oglum var ve dunya onun ekseninde donuyor

$2014-03-13 11.35.50.jpg

Bu sabah ki Kahvaltim. Güne Müsliyle basliyorum
Test ede ede ögrendim ki beni en cok tok tutan ve hergün yesemde bikmadigim tek sey müsli...

Bu sabah Yulaf+ Yogurt+ Üzüm+ Elma+ Cilek Püresi
ve Yesil Cay

Öglen yedigim:

Tavuk Gögsü, biberli domatesli

Aksam yedigim:

Kocaman bi salata ve sade döner eti

meraba :) bende 20 kilo vermek istiyorum birlikte verelimmi :) bi arkadaşa ihtiyacım var.. ben 17 yaşındayım 70 kiloya inmek istiyorum. hergün yediklerimizi burada yazıp birbirimize yardımcı olalımmı :46:

Back