135 Kilo... Evet tam tamina 135 kiloyla basladim bu yolculuga. Nasil bu hale geldim, nasil kendimden ve hayatimdan bu kadar vazgecip
kendimi bu kadar biraktim anlamiyorum.
Hayata bir daha bi gelecegiz diyerek yedikce yedim, seker zararliymis, yag kilo yaparmis amaaan canim diyet yapar veririz ne olacak dedim.
Öyle bi noktaya geldim ki, vücudum tüm diyetlere karsi geldi, inadina vermek istemedi o kilolari.
Eskiden uyguladigim tüm diyetler fayda etmez oldu, ac kalsamda, ne kadar dikkat etsemde veremedim kilolari.
27 yasindayim ama ayaklarim agriyor, merdivenleri cikarken dizlerim aciyor, yüz üstü uzandigimda tansiyonum cikiyor ve kulaklarim ugulduyordu-
Görüntünüsümün kötülügünden, 52 beden kiyafet giymemden ve artik kendimden utandigimdan gectim
sagligim icin bunun artik böyle devam edemeyecegini anladim.
Ocak ayinda beslenmemi degistirdim ve sekeri/Ekmegi cikardim hayatimdan.
2 ay gecti ve ben su an 119 kiloyum... Yani 16 kilo verdim.
Ac kalmadan, diyet yapmadan. Sadece sekerden, ekmekten ve saat 6dan sonra yemekten vazgecerek.
Önümdeki yolum cok uzun, kendimi en iyi hissettigim kiloya yani 80e inmek istiyorum.
Bana bu yolda eslik etmek isteyen arkadaslari günügüme davet ediyorum.
Basligimda yediklerimi, ictiklerimi ve yapmayi düsündügüm yemeklerin tariflerini paylasmayi düsünüyorum...
Yeni hayatima adim adim yaklastigim bu yolda bana yoldas olurmusunuz?
kendimi bu kadar biraktim anlamiyorum.
Hayata bir daha bi gelecegiz diyerek yedikce yedim, seker zararliymis, yag kilo yaparmis amaaan canim diyet yapar veririz ne olacak dedim.
Öyle bi noktaya geldim ki, vücudum tüm diyetlere karsi geldi, inadina vermek istemedi o kilolari.
Eskiden uyguladigim tüm diyetler fayda etmez oldu, ac kalsamda, ne kadar dikkat etsemde veremedim kilolari.
27 yasindayim ama ayaklarim agriyor, merdivenleri cikarken dizlerim aciyor, yüz üstü uzandigimda tansiyonum cikiyor ve kulaklarim ugulduyordu-
Görüntünüsümün kötülügünden, 52 beden kiyafet giymemden ve artik kendimden utandigimdan gectim
sagligim icin bunun artik böyle devam edemeyecegini anladim.
Ocak ayinda beslenmemi degistirdim ve sekeri/Ekmegi cikardim hayatimdan.
2 ay gecti ve ben su an 119 kiloyum... Yani 16 kilo verdim.
Ac kalmadan, diyet yapmadan. Sadece sekerden, ekmekten ve saat 6dan sonra yemekten vazgecerek.
Önümdeki yolum cok uzun, kendimi en iyi hissettigim kiloya yani 80e inmek istiyorum.
Bana bu yolda eslik etmek isteyen arkadaslari günügüme davet ediyorum.
Basligimda yediklerimi, ictiklerimi ve yapmayi düsündügüm yemeklerin tariflerini paylasmayi düsünüyorum...
Yeni hayatima adim adim yaklastigim bu yolda bana yoldas olurmusunuz?