- Konu Sahibi Suyahapsettim19
37 yaşında gencecik kadınsın. Buna mı layıksın gerçekten? Niye illa bu adam olmak zorunda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
37 yaşında gencecik kadınsın. Buna mı layıksın gerçekten? Niye illa bu adam olmak zorunda?
Senin ki biliyor mu peki hayatında biri olduğunu. Yalnız şu var canım normal olmayan kadın değil senin kiTekrar özgürluğünün kısıtlanmasınıda istemiyor , eski kocasından da vazgecmiyor.Hayatinda da birisi var üstelik, kadın normal degil
Ara ara eski karısıyla ara ara konu sahibiyle sevişecek sarımsak ve ter kokan adamAra sıra görüşelim ben de kal ne yaaaa ayy nasıl sinirlendim
Adamın niyeti o bence deAra ara eski karısıyla ara ara konu sahibiyle sevişecek sarımsak ve ter kokan adamNasılsa bizim kadınlarımız evlilik diye ölüp geberiyorlar müstahak hepsine.
Çocuğunu bu kadar düşünen zaten baştan boşanmazdı, o çocuğum bi yana dünya bi yana palavrasını bi geçicez. Eski karısına hala zaafı var, çocuk haklıydı. Paspal, pasaklı, züğürt, sarmısak kokulu herifi de amma kıymetlendirdiniz ya iki kadın.Oda bende bir evlilik geçirmiş iki yetiskin insaniz.Evlilik dusuncesiyle yola ciktik tanimak istedik birbirimizi sevdik yada ben oyle sandim belkide.16 yasindaki kiz once iyiydi sonra istemedi annemle babamin arasina giriyosun babam arada kaliyor dedi , onlar gorusuyolar dudman olamazlar dedi.Bende yuva yikan pozisyonuna sokmamasini anne babasini ben ayirmadigimi ben babasini tanidigimda boşanali bir buçuk iki yıl oldugunu soyledim.Sonra da butun bunlari annesinin etkisiyle ve kiskancliktan yaptigini soyledi.Eski eş surekli kafami karistircak hamleler yapti ve iliskimizi yipratmayi basardilar.Bu sebeplerden surekli tartisiyoruz agirligini koymadigini söylüyorum.Kizima ters yapamam diyor.Deli gibi evlilik isteyen adam ben bu isi ertelemek istiyorum senin tavirlarindan dedi.Ister devam et ister kabul etme bitir dedi yani beni gözden cikardi.Eski eş ışık yakinca kafasimi karisti.Eski esinde gorustugu birisi varmis oysaki.Zaten benimkiylede tekrar evlilik dusunmuyor ama ara ara goruselim bende kal teklifi sunmuş. Bunlarmi cazip geldi acaba.Kizinada cok duskun kizi annesiyle babasi gorusunce cok mutlu oluyor.Cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum hic iyi degilim kizlar
Arkama bakmadan kaçardım benOda bende bir evlilik geçirmiş iki yetiskin insaniz.Evlilik dusuncesiyle yola ciktik tanimak istedik birbirimizi sevdik yada ben oyle sandim belkide.16 yasindaki kiz once iyiydi sonra istemedi annemle babamin arasina giriyosun babam arada kaliyor dedi , onlar gorusuyolar dudman olamazlar dedi.Bende yuva yikan pozisyonuna sokmamasini anne babasini ben ayirmadigimi ben babasini tanidigimda boşanali bir buçuk iki yıl oldugunu soyledim.Sonra da butun bunlari annesinin etkisiyle ve kiskancliktan yaptigini soyledi.Eski eş surekli kafami karistircak hamleler yapti ve iliskimizi yipratmayi basardilar.Bu sebeplerden surekli tartisiyoruz agirligini koymadigini söylüyorum.Kizima ters yapamam diyor.Deli gibi evlilik isteyen adam ben bu isi ertelemek istiyorum senin tavirlarindan dedi.Ister devam et ister kabul etme bitir dedi yani beni gözden cikardi.Eski eş ışık yakinca kafasimi karisti.Eski esinde gorustugu birisi varmis oysaki.Zaten benimkiylede tekrar evlilik dusunmuyor ama ara ara goruselim bende kal teklifi sunmuş. Bunlarmi cazip geldi acaba.Kizinada cok duskun kizi annesiyle babasi gorusunce cok mutlu oluyor.Cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum hic iyi degilim kizlar
Oda bende bir evlilik geçirmiş iki yetiskin insaniz.Evlilik dusuncesiyle yola ciktik tanimak istedik birbirimizi sevdik yada ben oyle sandim belkide.16 yasindaki kiz once iyiydi sonra istemedi annemle babamin arasina giriyosun babam arada kaliyor dedi , onlar gorusuyolar dudman olamazlar dedi.Bende yuva yikan pozisyonuna sokmamasini anne babasini ben ayirmadigimi ben babasini tanidigimda boşanali bir buçuk iki yıl oldugunu soyledim.Sonra da butun bunlari annesinin etkisiyle ve kiskancliktan yaptigini soyledi.Eski eş surekli kafami karistircak hamleler yapti ve iliskimizi yipratmayi basardilar.Bu sebeplerden surekli tartisiyoruz agirligini koymadigini söylüyorum.Kizima ters yapamam diyor.Deli gibi evlilik isteyen adam ben bu isi ertelemek istiyorum senin tavirlarindan dedi.Ister devam et ister kabul etme bitir dedi yani beni gözden cikardi.Eski eş ışık yakinca kafasimi karisti.Eski esinde gorustugu birisi varmis oysaki.Zaten benimkiylede tekrar evlilik dusunmuyor ama ara ara goruselim bende kal teklifi sunmuş. Bunlarmi cazip geldi acaba.Kizinada cok duskun kizi annesiyle babasi gorusunce cok mutlu oluyor.Cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum hic iyi degilim
Bu forumda dünden beri kadınlarımız bin tane bahane buluyor ama bir türlü sevilmediğini kabul etmiyor sizin tek sorununuz bu çocuk değil geçmiş konulardan belli bu yaşta 52 yaşında sana bağırıp çağıran bu adama kalmadın adam seni seviyor olsa gözü hiçbir şeyi görmez sana da böyle davranmaz iyi ol mutlu ol sal ipini yallah de geçOda bende bir evlilik geçirmiş iki yetiskin insaniz.Evlilik dusuncesiyle yola ciktik tanimak istedik birbirimizi sevdik yada ben oyle sandim belkide.16 yasindaki kiz once iyiydi sonra istemedi annemle babamin arasina giriyosun babam arada kaliyor dedi , onlar gorusuyolar dudman olamazlar dedi.Bende yuva yikan pozisyonuna sokmamasini anne babasini ben ayirmadigimi ben babasini tanidigimda boşanali bir buçuk iki yıl oldugunu soyledim.Sonra da butun bunlari annesinin etkisiyle ve kiskancliktan yaptigini soyledi.Eski eş surekli kafami karistircak hamleler yapti ve iliskimizi yipratmayi basardilar.Bu sebeplerden surekli tartisiyoruz agirligini koymadigini söylüyorum.Kizima ters yapamam diyor.Deli gibi evlilik isteyen adam ben bu isi ertelemek istiyorum senin tavirlarindan dedi.Ister devam et ister kabul etme bitir dedi yani beni gözden cikardi.Eski eş ışık yakinca kafasimi karisti.Eski esinde gorustugu birisi varmis oysaki.Zaten benimkiylede tekrar evlilik dusunmuyor ama ara ara goruselim bende kal teklifi sunmuş. Bunlarmi cazip geldi acaba.Kizinada cok duskun kizi annesiyle babasi gorusunce cok mutlu oluyor.Cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum hic iyi degilim kizlar
Çocuksuz biri çocuklu biriyle olmaz ayrılOda bende bir evlilik geçirmiş iki yetiskin insaniz.Evlilik dusuncesiyle yola ciktik tanimak istedik birbirimizi sevdik yada ben oyle sandim belkide.16 yasindaki kiz once iyiydi sonra istemedi annemle babamin arasina giriyosun babam arada kaliyor dedi , onlar gorusuyolar dudman olamazlar dedi.Bende yuva yikan pozisyonuna sokmamasini anne babasini ben ayirmadigimi ben babasini tanidigimda boşanali bir buçuk iki yıl oldugunu soyledim.Sonra da butun bunlari annesinin etkisiyle ve kiskancliktan yaptigini soyledi.Eski eş surekli kafami karistircak hamleler yapti ve iliskimizi yipratmayi basardilar.Bu sebeplerden surekli tartisiyoruz agirligini koymadigini söylüyorum.Kizima ters yapamam diyor.Deli gibi evlilik isteyen adam ben bu isi ertelemek istiyorum senin tavirlarindan dedi.Ister devam et ister kabul etme bitir dedi yani beni gözden cikardi.Eski eş ışık yakinca kafasimi karisti.Eski esinde gorustugu birisi varmis oysaki.Zaten benimkiylede tekrar evlilik dusunmuyor ama ara ara goruselim bende kal teklifi sunmuş. Bunlarmi cazip geldi acaba.Kizinada cok duskun kizi annesiyle babasi gorusunce cok mutlu oluyor.Cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum hic iyi degilim kizlar