- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
-
Benim eşimde öyle 3 yıllık ilişkisini bitirdi daha sonra görücü usulü tanıştık hala eski kız arkadaşına karşı duyguları olduğunu düşünüyorumErkek arkadaşım 6 yıllık ilişkisini bitirmiş aslinda çoktan kafasinda bittiğini ama eski kiz arkadaşının hastalikla alakali sorunlari olduğunu bu şekilde birakmak istemediğini söyledi ama ayrılırken bile ayrilacagini soylemek icin km lerce yol gidip dönmüş sonrasinda 1 ay geçiyor benimle tanışıyor tabii ki ilk başta birbirimize karşı birşey hissedebilmek saçma olurdu ancak görüştükten bir kaç hafta sonra beni sevdiğini bana unuttuğu bu duygulari yeniden yaşattığımı söylüyor yinede karsima cikip 6 senelik iliskim bitti unutamadim demesini beklemiyorum ama birini sevmek bu kadar kolay mi cidden.
Nasil davranir bilemiyorum ama, kadinlar anlar hisseder ve bilir beni sevmiyor derErkek arkadaşım 6 yıllık ilişkisini bitirmiş aslinda çoktan kafasinda bittiğini ama eski kiz arkadaşının hastalikla alakali sorunlari olduğunu bu şekilde birakmak istemediğini söyledi ama ayrılırken bile ayrilacagini soylemek icin km lerce yol gidip dönmüş sonrasinda 1 ay geçiyor benimle tanışıyor tabii ki ilk başta birbirimize karşı birşey hissedebilmek saçma olurdu ancak görüştükten bir kaç hafta sonra beni sevdiğini bana unuttuğu bu duygulari yeniden yaşattığımı söylüyor yinede karsima cikip 6 senelik iliskim bitti unutamadim demesini beklemiyorum ama birini sevmek bu kadar kolay mi cidden.
Üzgünüm ama 6 yıllık ilişkiden çıkmış biri dönüş yolu yine o kız arkadaşına olur... Adam kendini senle avutuyor gibime geldiErkek arkadaşım 6 yıllık ilişkisini bitirmiş aslinda çoktan kafasinda bittiğini ama eski kiz arkadaşının hastalikla alakali sorunlari olduğunu bu şekilde birakmak istemediğini söyledi ama ayrılırken bile ayrilacagini soylemek icin km lerce yol gidip dönmüş sonrasinda 1 ay geçiyor benimle tanışıyor tabii ki ilk başta birbirimize karşı birşey hissedebilmek saçma olurdu ancak görüştükten bir kaç hafta sonra beni sevdiğini bana unuttuğu bu duygulari yeniden yaşattığımı söylüyor yinede karsima cikip 6 senelik iliskim bitti unutamadim demesini beklemiyorum ama birini sevmek bu kadar kolay mi cidden.
Bknz: Meriç.Bir erkek olan sana söylüyorum o halde :
Bu yaptığın Kendini cici gösterme saplantısı..Güzelleme çabası.
Çok duyarliyim,çok Kadir kıymet bilenim edalari..
Sevgilim olsa( ki bence yok) gozum gibi bakarım,el üstünde tutarım tatavalari..
Dukkanin yeri iyi ama semti yanlış.
Buradan düşündüğün gibi bir şey elde edemeyeceksin.:)
Ayrıca sevgilisi olan bir adam(erkek olmasını geçtim zaten) kadınlar klubunde neden dolaşır acaba :)
Evet,evet yine aynı yere geldik..
Kimdi ki o ,neydi ki oBknz: Meriç.
6 yıllık kız arkadaşını sağlık sorunu olduğu için mi bırakmış?Erkek arkadaşım 6 yıllık ilişkisini bitirmiş aslinda çoktan kafasinda bittiğini ama eski kiz arkadaşının hastalikla alakali sorunlari olduğunu bu şekilde birakmak istemediğini söyledi ama ayrılırken bile ayrilacagini soylemek icin km lerce yol gidip dönmüş sonrasinda 1 ay geçiyor benimle tanışıyor tabii ki ilk başta birbirimize karşı birşey hissedebilmek saçma olurdu ancak görüştükten bir kaç hafta sonra beni sevdiğini bana unuttuğu bu duygulari yeniden yaşattığımı söylüyor yinede karsima cikip 6 senelik iliskim bitti unutamadim demesini beklemiyorum ama birini sevmek bu kadar kolay mi cidden.
1 ay anlamak için çok erken ama;Erkek arkadaşım 6 yıllık ilişkisini bitirmiş aslinda çoktan kafasinda bittiğini ama eski kiz arkadaşının hastalikla alakali sorunlari olduğunu bu şekilde birakmak istemediğini söyledi ama ayrılırken bile ayrilacagini soylemek icin km lerce yol gidip dönmüş sonrasinda 1 ay geçiyor benimle tanışıyor tabii ki ilk başta birbirimize karşı birşey hissedebilmek saçma olurdu ancak görüştükten bir kaç hafta sonra beni sevdiğini bana unuttuğu bu duygulari yeniden yaşattığımı söylüyor yinede karsima cikip 6 senelik iliskim bitti unutamadim demesini beklemiyorum ama birini sevmek bu kadar kolay mi cidden.
Hayir kizin babasi çok hastaymış ayrilmak icin hastaliginin biraz düzelmesini beklemiş o şekilde birakmak istememiş6 yıllık kız arkadaşını sağlık sorunu olduğu için mi bırakmış?
3 yıllık ilişkiden sonra 3 yıl bekledim ben yapamadım kimse ile belki 3 yıl uzun bir süre ama yinede yas süresi olmalı 1 ay az ben olsam emin olamam ne kadar o kişi ile olmayacağını bilsen de kabullensen de özlem duyuyorsun alışkanlık var Bi kere bilemedimErkek arkadaşım 6 yıllık ilişkisini bitirmiş aslinda çoktan kafasinda bittiğini ama eski kiz arkadaşının hastalikla alakali sorunlari olduğunu bu şekilde birakmak istemediğini söyledi ama ayrılırken bile ayrilacagini soylemek icin km lerce yol gidip dönmüş sonrasinda 1 ay geçiyor benimle tanışıyor tabii ki ilk başta birbirimize karşı birşey hissedebilmek saçma olurdu ancak görüştükten bir kaç hafta sonra beni sevdiğini bana unuttuğu bu duygulari yeniden yaşattığımı söylüyor yinede karsima cikip 6 senelik iliskim bitti unutamadim demesini beklemiyorum ama birini sevmek bu kadar kolay mi cidden.
Ya yok cedi osman’da 8 senelik ilişkiden çıkıp sevgili yaptı şimdi evleniyorÜzgünüm ama 6 yıllık ilişkiden çıkmış biri dönüş yolu yine o kız arkadaşına olur... Adam kendini senle avutuyor gibime geldi
Zaten o 6 yılın 2-3 yılı uzatma oluyor çoğunlukla, duygu muygu kalmıyor ki. Bazi insan ayrıldığının ertesi günü 1 yıldır ayrılmış gibi oluyor. Alışkanlıklar hemen kaybolmuyor işte, evde kalan eşyaları hemen arınmıyor, yanlış anlaşılmaya müsait durumlar oluyor tabi.Ya yok cedi osman’da 8 senelik ilişkiden çıkıp sevgili yaptı şimdi evleniyorçook uzun ilişkilerde duygular köreliyor bence. Bir de “unutamıyorum” olayı karşısına daha iyisi çıkmamış kişilerde oluyor. Görünüş ve huy bakımından daha iyi birinden ilgi görünce nasıl da unutuveriyorlar bilemezsiniz
EvetSizi birileriyle tanıstırmak istiyor mu mesela?
Hep numara bunlar, ciddi oldugubu göstermek için bi oyun oluyor genelde. Herkese onu unuttum diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?