Eski ilişkisini unutamayan erkek nasıl davranır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
Erkek arkadaşım 6 yıllık ilişkisini bitirmiş aslinda çoktan kafasinda bittiğini ama eski kiz arkadaşının hastalikla alakali sorunlari olduğunu bu şekilde birakmak istemediğini söyledi ama ayrılırken bile ayrilacagini soylemek icin km lerce yol gidip dönmüş sonrasinda 1 ay geçiyor benimle tanışıyor tabii ki ilk başta birbirimize karşı birşey hissedebilmek saçma olurdu ancak görüştükten bir kaç hafta sonra beni sevdiğini bana unuttuğu bu duygulari yeniden yaşattığımı söylüyor yinede karsima cikip 6 senelik iliskim bitti unutamadim demesini beklemiyorum ama birini sevmek bu kadar kolay mi cidden.

Erkek arkadaşım 6 yıllık ilişkisini bitirmiş aslinda çoktan kafasinda bittiğini ama eski kiz arkadaşının hastalikla alakali sorunlari olduğunu bu şekilde birakmak istemediğini söyledi ama ayrılırken bile ayrilacagini soylemek icin km lerce yol gidip dönmüş sonrasinda 1 ay geçiyor benimle tanışıyor tabii ki ilk başta birbirimize karşı birşey hissedebilmek saçma olurdu ancak görüştükten bir kaç hafta sonra beni sevdiğini bana unuttuğu bu duygulari yeniden yaşattığımı söylüyor yinede karsima cikip 6 senelik iliskim bitti unutamadim demesini beklemiyorum ama birini sevmek bu kadar kolay mi cidden.
Benim eşimde öyle 3 yıllık ilişkisini bitirdi daha sonra görücü usulü tanıştık hala eski kız arkadaşına karşı duyguları olduğunu düşünüyorum 😭 ve hamileyim üstelik

Nasil davranir bilemiyorum ama, kadinlar anlar hisseder ve bilir beni sevmiyor der

bakın ne derse desin erkekler böyle konulardaaşırı içine atar bizim gibi arkadaşıyladertleşip unutma planı kurmaz kimseye anlatmayıp içine gömer 6sene çok uzun bi süreç alışkanlıklar var en basta. içine attıgı içinde haliyle genelde ömür boyu unutamıyolar illaki zaman zaman hatırlayıp bazen meraktan stalklıyolar. ama ben unuttum artık yok diyene kesinlikle inanmayın. aradan 1ay geçmiş kesinlikle eski kız arkadasıyla seni kıyaslıyodur. çünkü o kıza alışkın huyu karakteri davranışı hep onunla kıyaslayacak seni içten içe. unutması çok zor. ancak gerçekten büyük şeyler yaşayıp illallah edip bıkacak soguyacak o zaman unutur. onun dısında uzun ilişkide aniden terkedilme özellikle aldatılma mümkün değil unutmuyolar. ben olsam uzak dururum. böyle erkeklede evlenilmez. en küçük tartışmada gidip o kızı stalklar belkide tekrar mesaj atar. düşman başına. zor işler. genel olarak uzak durulmalı. kesinlikle yara bandı ilişkileri devam edecek uzunca süre kimseye alışamaz sevemez bağlanamaz.

Bence kişilere ve durumlara göre değişir bu unutma/bitirme mevzusu. 6 yıl uzun bi süreç; neler yasandi, neler hissedildi, bilemeyiz. Belki de o 6 yılın içinde tuketilip bitti her şey, 6 yıl dolu dolu son dakikaya kadar aşkla geçmiş olsa zaten bitmezdi iliski, bence.
Zamana bırakıp gözlemlemek, kapilmadan tanimaya çalışmak çok mantıklı tabii ama "kuruntu yapmadan".

Üzgünüm ama 6 yıllık ilişkiden çıkmış biri dönüş yolu yine o kız arkadaşına olur... Adam kendini senle avutuyor gibime geldi

Bence geçiş evresi olarak seni kullanıyor.
Duygusal boşluk ve suçluluk hissini seninle bastırıyor.
Şimdi sende onun iyi olması adına sürekli olumlu konuşup şefkat gösteriyorsan hoşuna gidiyor.
Duygusal olgunluğa eristiginde yani kendisine geldiğinde bırakacak seni.
Belki eskisine gitmeyecek ama seni de uzun soluklu olarak kesinlikle dusunmeyecek bana kalırsa.
1 ay içinde bana unuttuklarımi yaşattın demek bildiğin uydurma geliyor bana.

Bir erkek olan sana söylüyorum o halde :
Bu yaptığın Kendini cici gösterme saplantısı..Güzelleme çabası.
Çok duyarliyim,çok Kadir kıymet bilenim edalari..
Sevgilim olsa( ki bence yok) gozum gibi bakarım,el üstünde tutarım tatavalari..
Dukkanin yeri iyi ama semti yanlış.
Buradan düşündüğün gibi bir şey elde edemeyeceksin.🙅 :)
Ayrıca sevgilisi olan bir adam(erkek olmasını geçtim zaten) kadınlar klubunde neden dolaşır acaba :)
Evet,evet yine aynı yere geldik.. 🙅
Bknz: Meriç.

6 yıllık kız arkadaşını sağlık sorunu olduğu için mi bırakmış?

1 ay anlamak için çok erken ama;
- Duygu durumu sürekli değişir, bi iyi bi kötü davranır.
- Ara sıra depresyonda gibi davranabilir ama aslında eski ilişkisi için yas tuttuğunu depresyonla gizlemeye çalışıyordur.
- Sürekli kafasında sizi o kızla kıyaslar(başta iyi yönlerinizi kıyaslar, zamanla kötü yönlerinizi görür).
- Zamanla kendisini ilişkiye tam vermemeye başlar, elinden gelenleri bilerek yapmamaya ve sizden tepki almaya çalışır.( sizden ayrılmak için bahane olsun, kenarda dursun diye).
- Zaten hala iletişim kuruyorsa, bir yerlerden haber geliyorsa geçmiş olsun.
Son olarak eski sevgiliniz terk edildiyse, kazık yediyse sahibine mutlaka dönecektir.

Son düzenleme:
Bu nasıl ayrıldıklarına göre değişir. 2 yıllık ilişkimi ben bitirmiştim ve ayrıldığımın ertesi günü o kişi aklımda bile değildi ve 1 ay sonra başka ilişkiye başladım. Çünkü ilişkinin son demlerinde zaten soğumuştum. Ama karşı taraf bitirdiyse 1 ay kısa bir süre. Yine de bilemiyorum 6 yılda bazı şeyler rutine bindiği için aşk kalmamış olabilir ve siz yeni birisiniz, heyecan aşk vs hissetmiş olabilir size karşı

3 yıllık ilişkiden sonra 3 yıl bekledim ben yapamadım kimse ile belki 3 yıl uzun bir süre ama yinede yas süresi olmalı 1 ay az ben olsam emin olamam ne kadar o kişi ile olmayacağını bilsen de kabullensen de özlem duyuyorsun alışkanlık var Bi kere bilemedim 🤔

Üzgünüm ama 6 yıllık ilişkiden çıkmış biri dönüş yolu yine o kız arkadaşına olur... Adam kendini senle avutuyor gibime geldi
Ya yok cedi osman’da 8 senelik ilişkiden çıkıp sevgili yaptı şimdi evleniyor :D çook uzun ilişkilerde duygular köreliyor bence. Bir de “unutamıyorum” olayı karşısına daha iyisi çıkmamış kişilerde oluyor. Görünüş ve huy bakımından daha iyi birinden ilgi görünce nasıl da unutuveriyorlar bilemezsiniz

Ya yok cedi osman’da 8 senelik ilişkiden çıkıp sevgili yaptı şimdi evleniyor :KK70: çook uzun ilişkilerde duygular köreliyor bence. Bir de “unutamıyorum” olayı karşısına daha iyisi çıkmamış kişilerde oluyor. Görünüş ve huy bakımından daha iyi birinden ilgi görünce nasıl da unutuveriyorlar bilemezsiniz
Zaten o 6 yılın 2-3 yılı uzatma oluyor çoğunlukla, duygu muygu kalmıyor ki. Bazi insan ayrıldığının ertesi günü 1 yıldır ayrılmış gibi oluyor. Alışkanlıklar hemen kaybolmuyor işte, evde kalan eşyaları hemen arınmıyor, yanlış anlaşılmaya müsait durumlar oluyor tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X