Eski ilişkisini unutamayan erkek nasıl davranır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
Erkek arkadaşım 6 yıllık ilişkisini bitirmiş aslinda çoktan kafasinda bittiğini ama eski kiz arkadaşının hastalikla alakali sorunlari olduğunu bu şekilde birakmak istemediğini söyledi ama ayrılırken bile ayrilacagini soylemek icin km lerce yol gidip dönmüş sonrasinda 1 ay geçiyor benimle tanışıyor tabii ki ilk başta birbirimize karşı birşey hissedebilmek saçma olurdu ancak görüştükten bir kaç hafta sonra beni sevdiğini bana unuttuğu bu duygulari yeniden yaşattığımı söylüyor yinede karsima cikip 6 senelik iliskim bitti unutamadim demesini beklemiyorum ama birini sevmek bu kadar kolay mi cidden.

Hayir ama son an da bile yanina gitmesi halen sevdigini gösterir
Yooo son anda bile yanına gitmesi düzgün bir insan olduğunu gösterir, hayatının 6 yılini geçirdiği, birbirinin nazını çekmiş,hayatının her aşamasına tanık olduğu insana değer verdiğini,düzgün bir sekilde bitirmek istediğini gösterir.
Kızın yanına gitmemenin üç alternatifi var. Telefonda terketmek,smste terketmek, mektupta terketmek . Bu üç alternatiften daha mı kötü yanına gitmesi?
Su ülkemin kızlarinin kafası ne tuhaf çalışıyor,ben anlayamıyorum

Geçmişini anlatmaz mesela...

benim eşimde nişan atmıştı kız bunu aldattığı halde çok sorun yaşadı unutamadı , gizli gizli baktığını bile yakaladım . ama merakın şu ise seni çok da swevse uzun bir süre unutamaz

benim eşimde nişan atmıştı kız bunu aldattığı halde çok sorun yaşadı unutamadı , gizli gizli baktığını bile yakaladım . ama merakın şu ise seni çok da swevse uzun bir süre unutamaz
Evet
Söylemlerini boşver ne hissettiriyor ? Seni sevdiğini hissedebiliyor musun
Evet hissediyorum ama şuan love bombing yapıyor olabilir kendini teslim etmek doğru değil

Gidebilir zaten gidemez diye bir kural yok ama gittiği yer çok uzak telefonda da izah edilebilirdi düzgün bir dille tabii ki.

Bu hastalık sözleri çok klişe geliyor bana. Valla erkekler istemeyince hastalık falan takmıyor, ister 6 sene ister 16 sene.
Onun haricinde ben de eşimden önceki ilişkim bittikten kısa bir süre sonra tanıştım eşimle. Çokta sevdim hatta sırıl sıklam aşık oldum diyebilirim Uzun süre vs farketmiyor ya. Sizden hoşlandıysa, gerçekten sevdiyse diğer kadını aramaz.

Kesinlikle hastalik bahane niye önceden bitirmediyse anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…