- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
36Kac yasindaki bu adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36Kac yasindaki bu adam
Curumus sizin ki demedim zatende curumedikce hala sevgi vs biseyler varsa problem yok hic bir iliskide ilk tanismanin bakismanin heyecanin kipirtilarin yillarca ayni kaldigini sanmiyorum ozlemen cok normalDogru, ustelık daha bır sene oldu. Cürüttü demeyelim de o ilk kıpırtıları özledim. Göz göze gelince bile gülümserdik, utanırdık falan. O ilk mesajlarımız falan okuyunca cok ağladım nedense
her şeyin her zaman "aynı" olması gerekmez, her şey herzaman "güzel" olsun yeter..
anlattıklarınız bu kadar kötü olmanızı gerektirecek türden değil.. fazla duygusal davranıyorsunuz, sebebi de uzaklık.. o uzun zamandır annesinin yanında olmak zorunda kalmış, dolayısı ile sizinle olan yüz yüze görüşmelerinde aksaklıklar olmuş olabilir.. bence destek olun, o ki ; sizin en zor zamanlarınızda size destek olmuş siz de ona olun.. herkesin annesi kendine kıymetli üstelik onun annesi çok ama çok yaşlı, idare edin de çokça annesinin yanında olsun, size ayıracak daha fazla vakti olduğunda bu duygularınız geçecektir.. az sabır çok sevgi diyorum..
sevgiler..
Curumus sizin ki demedim zatende curumedikce hala sevgi vs biseyler varsa problem yok hic bir iliskide ilk tanismanin bakismanin heyecanin kipirtilarin yillarca ayni kaldigini sanmiyorum ozlemen cok normal
Beni bayan bir durum yok da o iliskimizin eski daha masum, daha taze ve bazı seyleri tüketmemis hali cok farklı geldi gözüme, ne bileyim, zaman illa ki geçiyor ama sanki o eski özen yok gibi dusundum. Kişiliği ile ilgili bir sıkıntım yok ama bazen o eski ilgisini hissedemiyorum. Dogru anlatamadım pek. O ilk zamanları özledim, o ilk heyecanları, onu demek ıstemıstım.
Uzulme fazla duygusalsin galiba birde iliski biraz zora gelmiş oyuzden boyle dusunuyorsun galiba ama bende esime diyorum sevgiliyken bak boyle yapardik soyle guzeldi filan daha yeni evliyiz ustelik ve tanisma surecimizde cok kisaydi oturup vayy be diye yaad ettigimiz oldu hala mutluyuz seviyoruz birbirimizi ama ilk tanisma ve flort olayinin yeri ayridir bence her iliskide :)))Evet aynen ben de onu demek ıstemıstım. Evet aynı kalmaz da ne bıleyım okuyunca birden ağlamaya basladım ilk zamanları ozlemısım, bır garip oldum
Anladim canim, evet insan o masumiyeti ozleyebilir.
Onlar geride kalmis, ama soyle dusun: su an sizin sabit, guvenilir ve herkesin aramakta oldugu bi baginiz var.
Buda bu periodun avantajlari, yetmezmi?
Cunku bak etrafina guvenilir olmasi ve kisiliginin duzgun olmasi ne kadr az bulunabilir bi ozellik farkindamisin?
Uzulme fazla duygusalsin galiba birde iliski biraz zora gelmiş oyuzden boyle dusunuyorsun galiba ama bende esime diyorum sevgiliyken bak boyle yapardik soyle guzeldi filan daha yeni evliyiz ustelik ve tanisma surecimizde cok kisaydi oturup vayy be diye yaad ettigimiz oldu hala mutluyuz seviyoruz birbirimizi ama ilk tanisma ve flort olayinin yeri ayridir bence her iliskide :)))
Teşekkür ederim :) ilk cümlenizi kopyaladım, telefonuma kaydedecegım. Evet zaten su an bır sorun yok, gorusuyoruz da, cok uzak kalmadık, ben de aynı sekılde onun yanında olmaya çalışıyorum annesi icin. Zaten benım annesının durumu ıle ılgılı bır sıkıntım yok, nıye benımle ılgılenmıyorsun dıye trip atan bır ınsan da degılım normal zamanda da. Bır sene ıcınde acaba cok mu yıprandı bazı seyler dıye dusunuyorum, eskı zamanları ilk zamanları ozledım sadece. Eskı mesajları okuyunca da ağlamaya basladım. Sankı uzun suredır gormedıgım bırıne sarılmısım gıbı oldum.
o halde ilk cümlemi tekrar ediyorum :) ve ekliyorum; annesinin durumu onda hem ruhsal hem fiziksel yorgunluk yarattığından o ince düşünen romantik adam ve o detaylarda gizli aşkınız sekteye uğramış olabilir, yorgunluğu geçtikten sonra dikkatini yine sadece ilişkinize toplayacağından bitti sandığınız her şey yeniden başlayacaktır.. yeter ki bu süreçte kendinizi yıpratıp negatif enerji yaymayın..
sevgiler..
Siz süpersiniz :) cok tesekkur ederım gercekten okurken istemsiz gülümsedim. Insallah öyle olur, öyle olmasa da annesı ıyılessın, bızım aramız zaten su an ıyı ama annesıne cok uzuluyorum...
bu güzel duygularınızın ilişkinize olan etkisi de güzeldir.. hiç bağlamayın kendinizi duygusala.. şimdi bi msj atın o uyuyorken; sadece "seni çok seviyorum" deyin ve siz de huzurla uyuyun..
iyi geceler :)
Dogru. Zaten düşününce su an ağlanması gereken bir durum bile yok, bir bucuk saat önce konustuk uyudu o, ben de oyle eski telefonu açınca ağlamaya başladım. Allah baska dert vermesin valla. Neyse ki dediğin gibi güvenilir ve karakterli bir insan, ve cevresinde gercekten kötü niyetli bir sürü kadın var kendi gözümle gördüm o yüzden ona güveniyorum. Yanımda da oluyor her zaman. Herhalde benim duygusal anıma geldi su an uzuldum birden..
Dogru :) tesekkur ederim. Valla o kadar agladım kı onun yorgunluguyla uyuyacagım sımdı. Neyse en azından ıcın rahat uyuyacagım. Tesekkurler :)
Evet kesinlikle bos bi anina gelmis.
Napiyim napiyim, agliyim ben ya hazir bos vaktim varken..
Degerini bil akillim, mutlulugun tadini cikar.
Cicim ayları kadar olmasa da şuanda da aranız iyiymiş.
Geçmişe bakıp kuruntu yaptığının sen de farkındasın.
Geçmişe bakmak yerine geleceğe odaklan, gelecek günleri güzelleştirmeye çalışın.
Neden bilmiyorum ama su an sinirim cok bozuk duygularım karmakarışık sebepsiz ağlıyorum Eski konularımı bilenleriniz vardır, erkek arkadasımın annesi hastaydı yogun bakımdaydı. Aramız cok kötüydü o surecte bir hafta hiç konusmadıgımız olmustu. Konuşmak derken ben destek olmak istedim, yanında olmak istedim. Ben ilgilendikce o geride durdu. Birinci yılımıza iki gün kala konuştuğumuzda en son bana seni arayacagım diyip aramaması üzerine ben de tam birinci yılın dolduğu gün ona "eger bir yanlışım olduysa özür dilerim, bu süreçte belki de nasıl davranacağımı kestiremedim, bundan sonra izin verirsen sadece arkadas olarak yanında olacağım, sana saygım sonsuz, hakkını helal et" diye mesaj attım. Neyse bu mesajdan sonra 180 derece dondü, ben seni cok seviyorum, böyle yapma, annem hasta, kızma bana ben senı cok ozluyorum.. Yılbaşında yanıma gelmek istedi ama annesinin durumu kötüleşti hastanede anneciginin yanı basında girdi yeni yıla neyse ki cok şükur su an annesi daha iyi yürümeye bile basladı hafiften. Annesi cok yaşlı bu arada 88 yasında ve ramazandan beri hastanede kalıyor durumu kötüydu.
Neyse, sorun su ki su an bir seye ihtiyacım oldu ve eski telefonumu taktım şarja. Eski resimlere falan bakayım derken baktım mesajlar da duruyor. Daha ilk tanıştığımız zamanlar, bana attıgı ilk mesaj, ilk buluştuğumuz gun. Benim onun mesajına gec cevap verdigim zaman bile girdiği kendini affettirme cabaları. Su an aramız iyi cok şükur konuşuyoruz, buluşuyoruz ama ne bileyim. O ilk aylardaki sey yok sanki. Ne güzel geçmişti gecen bahar, benim icin hayatımın en guzel donemiydi belki de, bir daha o kadar mutlu olabilecek miyim diye dusunuyorum. Güneş baska parıldıyordu, telefonuma gelen mesaj sesi en buyuk mutluluk kaynağım olmustu Uzun sure sonra her sabah gülümseyerek uyanıyordum. O hayatıma girmeden önce annem babam boşanıyordu, sirket cok buyuk bir para kaybetmişti bayagı sarsacak kadar ve annem kanser olmustu. Onun hayatıma girmesi sanki Allah'ın bana bir hediyesiydi. Sabahları birlikte yürüyüş yapardık güneş dogmadan. Her seyden mutlu oluyordum
Cok özlüyorum o ilk zamanları. Simdi gerek birbirimizin hayatında bulundugumuz sure, gerek iliskimiz acısından bazı seyleri tolere edecek kadar kredimiz var. Hani gec mesaj attı falan diye trip atacak bir durumda degiliz. O ilk baslardaki elde etme cabası, iliski oturana kadarki cicim ayları falan gecti. Her iliskide böyle mi olur? Yoksa bizde mi bir anormallik var? Bilmiyorum ki nedense su an o zamanlar dinlediğim şarkıları dinleyip dinleyip ağlıyorum iki saattir. Uzun süredir, aramız kötüyken bile böyle aglamamıstım, sanki gözlerim çeşme oldu o derece dolmusum. Ya bir daha onu goremezsem ya bir daha sarılamazsam ya ayrılırsak ne olur ben bir daha asla böyle sevemem bir daha böyle mutlu olamam diye düşünmeye basladım. Gereksiz kuruntu yaptım bu saatte biliyorum ama ne bileyim eski seyleri okuyunca cok moralim bozuldu, zamanında sırf ona kızmıstım dıye bana gönderdiği çiçeklerin resimlerini buldum... simdi hala buluşunca cok heyecanlanıyorum, bana sarıldığı zaman koklayarak icine çekerek sarılıyor, bilmiyorum her sey guzel ama ben nedense korkuyorum hep. Sanki benı kaybetme korkusu yokmuş gıbı, sankı ben olmasam bır eksıklık olmayacakmış gıbı. Onu cok seviyorum. Ve hala ağlıyorum sacma sapan, nedense cok ozledım gecen seneyi.