- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Eski günleri düşünüp üzülmeyin. Daha güzel gunleriniz olur inşallah
Eski günlere değil şimdiki günleri nasıl güzel yapabilirize bakacaksiniz..
Cnm unide deli gibi asik oldum..herkes bize gipta ediyodu..o bana benim ona oldugumdan daha cok asikti..surekli beraberdik..iki hafta bile ayri kalamazdik birbirimizden..efsane olmustuk unide..yememi icmemi herseyimi ailem kadar dusunurdu..nitekim gelzaman git zaman 5 sene doldu..okul bitti..ben memlekete dondum..sora araya mesafe girdi ben ise girdim gmfalan filan derken bende butun hisler gitti..onsuz yasayamayacagimi dusunurken onu hic dusunmez olmustum..etrafimdaki herkes bana senin askin bittiyse herkesinki biter der..unutuluyo..gecip gidiyo..gerci biraz da karakter meselesi..ben cok duygusal bi insan degilim..
Daha koca bir omur var onunuzde hersey gonlunuzce olsunn..
Senin niyetin tekrar birlesmek degilmiydi?
Acaba uzakta oluncami degerli geliyor sana, bilemedim.
O ilk bastaki heyecan olmuyor ya bır sure sonra, bunu fark etmek üzdü benı halbukı sadece bır yıl oldu ve aramız iyi. Eskisinden daha guzel olur mu bılmıyorum... Allah bu günlerimizi aratmasın
Evet evet o zaman aramız cok kötüydü bir hafta hic konusmamıstık falan. Cok üzülüyordum o zaman simdi aramız iyi ama ne bileyim yorulmuş hissediyorum kendimi o ilk bastaki heyecan heves yok sanki, daha da bağlıyız birbirimize ama o ilk günlerdeki liseli gibi konuşmaları falan okudum kötü oldum cok ozledim o halimizi
Olmaz tabi ki mümkün mü hic.. İlk ise başlama ilk okula başlama ilk ilişkiye başlama hepsinde en basta özenli düzenli oluruz bir sürü söz veririz ama zamanla tuketiyoruz bazi şeyleri bozuyoruz da..
Ama bu illa kötü seyler olacak demek değil.. Tanidik bir elin, emin olduğun bir kalbin seninle olması güzel bir şeydir..
geriye bakarak yaşarsan..hiç bir zaman ileriye gidemezsin..
Nasil olmasini isterdin mesela? eskisi gibimi yoksa tum kisilik olarakmi baydi seni?
Kisiligi olgunlasmis olabilir belkide ondandir. Annesi zor seyler gecirmis belkide onu atlatamadi.
Egerki kisiligi olgunlasmissa bu sadece senin yararina olur bence, tabi evlilik yolunda ilerliyorsaniz.
Cunku bi liseliylemi evlenmek istersin yoksa olgun oturakli biriylemi?
Ilk tanismadaki heyecan ilk kipirtilar baki kalmaz ama yinede gecen zamanin cokta curutmemesi lazim iliskiyi cururse hayir gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?