• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski günleri cok özlüyorum

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Neden bilmiyorum ama su an sinirim cok bozuk duygularım karmakarışık sebepsiz ağlıyorum:cry: Eski konularımı bilenleriniz vardır, erkek arkadasımın annesi hastaydı yogun bakımdaydı. Aramız cok kötüydü o surecte bir hafta hiç konusmadıgımız olmustu. Konuşmak derken ben destek olmak istedim, yanında olmak istedim. Ben ilgilendikce o geride durdu. Birinci yılımıza iki gün kala konuştuğumuzda en son bana seni arayacagım diyip aramaması üzerine ben de tam birinci yılın dolduğu gün ona "eger bir yanlışım olduysa özür dilerim, bu süreçte belki de nasıl davranacağımı kestiremedim, bundan sonra izin verirsen sadece arkadas olarak yanında olacağım, sana saygım sonsuz, hakkını helal et" diye mesaj attım. Neyse bu mesajdan sonra 180 derece dondü, ben seni cok seviyorum, böyle yapma, annem hasta, kızma bana ben senı cok ozluyorum.. Yılbaşında yanıma gelmek istedi ama annesinin durumu kötüleşti hastanede anneciginin yanı basında girdi yeni yıla :( neyse ki cok şükur su an annesi daha iyi yürümeye bile basladı hafiften. Annesi cok yaşlı bu arada 88 yasında ve ramazandan beri hastanede kalıyor durumu kötüydu.

Neyse, sorun su ki su an bir seye ihtiyacım oldu ve eski telefonumu taktım şarja. Eski resimlere falan bakayım derken baktım mesajlar da duruyor. Daha ilk tanıştığımız zamanlar, bana attıgı ilk mesaj, ilk buluştuğumuz gun. Benim onun mesajına gec cevap verdigim zaman bile girdiği kendini affettirme cabaları. Su an aramız iyi cok şükur:nazar: konuşuyoruz, buluşuyoruz ama ne bileyim. O ilk aylardaki sey yok sanki. Ne güzel geçmişti gecen bahar, benim icin hayatımın en guzel donemiydi belki de, bir daha o kadar mutlu olabilecek miyim diye dusunuyorum. Güneş baska parıldıyordu, telefonuma gelen mesaj sesi en buyuk mutluluk kaynağım olmustu :( Uzun sure sonra her sabah gülümseyerek uyanıyordum. O hayatıma girmeden önce annem babam boşanıyordu, sirket cok buyuk bir para kaybetmişti bayagı sarsacak kadar ve annem kanser olmustu. Onun hayatıma girmesi sanki Allah'ın bana bir hediyesiydi. Sabahları birlikte yürüyüş yapardık güneş dogmadan. Her seyden mutlu oluyordum :(

Cok özlüyorum o ilk zamanları. Simdi gerek birbirimizin hayatında bulundugumuz sure, gerek iliskimiz acısından bazı seyleri tolere edecek kadar kredimiz var. Hani gec mesaj attı falan diye trip atacak bir durumda degiliz. O ilk baslardaki elde etme cabası, iliski oturana kadarki cicim ayları falan gecti. Her iliskide böyle mi olur? Yoksa bizde mi bir anormallik var? Bilmiyorum ki nedense su an o zamanlar dinlediğim şarkıları dinleyip dinleyip ağlıyorum iki saattir. Uzun süredir, aramız kötüyken bile böyle aglamamıstım, sanki gözlerim çeşme oldu o derece dolmusum. Ya bir daha onu goremezsem ya bir daha sarılamazsam ya ayrılırsak ne olur ben bir daha asla böyle sevemem bir daha böyle mutlu olamam diye düşünmeye basladım. Gereksiz kuruntu yaptım bu saatte biliyorum ama ne bileyim eski seyleri okuyunca cok moralim bozuldu, zamanında sırf ona kızmıstım dıye bana gönderdiği çiçeklerin resimlerini buldum... simdi hala buluşunca cok heyecanlanıyorum, bana sarıldığı zaman koklayarak icine çekerek sarılıyor, bilmiyorum her sey guzel ama ben nedense korkuyorum hep. Sanki benı kaybetme korkusu yokmuş gıbı, sankı ben olmasam bır eksıklık olmayacakmış gıbı. Onu cok seviyorum. Ve hala ağlıyorum sacma sapan, nedense cok ozledım gecen seneyi.

Cnm unide deli gibi asik oldum..herkes bize gipta ediyodu..o bana benim ona oldugumdan daha cok asikti..surekli beraberdik..iki hafta bile ayri kalamazdik birbirimizden..efsane olmustuk unide..yememi icmemi herseyimi ailem kadar dusunurdu..nitekim gelzaman git zaman 5 sene doldu..okul bitti..ben memlekete dondum..sora araya mesafe girdi ben ise girdim gmfalan filan derken bende butun hisler gitti..onsuz yasayamayacagimi dusunurken onu hic dusunmez olmustum..etrafimdaki herkes bana senin askin bittiyse herkesinki biter der..unutuluyo..gecip gidiyo..gerci biraz da karakter meselesi..ben cok duygusal bi insan degilim..

Senin niyetin tekrar birlesmek degilmiydi?
Acaba uzakta oluncami degerli geliyor sana, bilemedim.

Eski günlere değil şimdiki günleri nasıl güzel yapabilirize bakacaksiniz..

O ilk bastaki heyecan olmuyor ya bır sure sonra, bunu fark etmek üzdü benı halbukı sadece bır yıl oldu ve aramız iyi. Eskisinden daha guzel olur mu bılmıyorum... Allah bu günlerimizi aratmasın

Cnm unide deli gibi asik oldum..herkes bize gipta ediyodu..o bana benim ona oldugumdan daha cok asikti..surekli beraberdik..iki hafta bile ayri kalamazdik birbirimizden..efsane olmustuk unide..yememi icmemi herseyimi ailem kadar dusunurdu..nitekim gelzaman git zaman 5 sene doldu..okul bitti..ben memlekete dondum..sora araya mesafe girdi ben ise girdim gmfalan filan derken bende butun hisler gitti..onsuz yasayamayacagimi dusunurken onu hic dusunmez olmustum..etrafimdaki herkes bana senin askin bittiyse herkesinki biter der..unutuluyo..gecip gidiyo..gerci biraz da karakter meselesi..ben cok duygusal bi insan degilim..

Öyle midir.. Bilmem ki :( her acıdan cok bambaşka biri o benim icin. Nedensiz bir korku kapladı icimi gece gece

Senin niyetin tekrar birlesmek degilmiydi?
Acaba uzakta oluncami degerli geliyor sana, bilemedim.

Evet evet o zaman aramız cok kötüydü bir hafta hic konusmamıstık hatta. Cok üzülüyordum o zaman simdi aramız iyi ama ne bileyim yorulmuş hissediyorum kendimi o ilk bastaki heyecan heves yok sanki, daha da bağlıyız birbirimize ama o ilk günlerdeki liseli gibi konuşmaları falan okudum kötü oldum cok ozledim o halimizi

O ilk bastaki heyecan olmuyor ya bır sure sonra, bunu fark etmek üzdü benı halbukı sadece bır yıl oldu ve aramız iyi. Eskisinden daha guzel olur mu bılmıyorum... Allah bu günlerimizi aratmasın

Olmaz tabi ki mümkün mü hic.. İlk ise başlama ilk okula başlama ilk ilişkiye başlama hepsinde en basta özenli düzenli oluruz bir sürü söz veririz ama zamanla tuketiyoruz bazi şeyleri bozuyoruz da..

Ama bu illa kötü seyler olacak demek değil.. Tanidik bir elin, emin olduğun bir kalbin seninle olması güzel bir şeydir..

Evet evet o zaman aramız cok kötüydü bir hafta hic konusmamıstık falan. Cok üzülüyordum o zaman simdi aramız iyi ama ne bileyim yorulmuş hissediyorum kendimi o ilk bastaki heyecan heves yok sanki, daha da bağlıyız birbirimize ama o ilk günlerdeki liseli gibi konuşmaları falan okudum kötü oldum cok ozledim o halimizi

Nasil olmasini isterdin mesela? eskisi gibimi yoksa tum kisilik olarakmi baydi seni?
Kisiligi olgunlasmis olabilir belkide ondandir. Annesi zor seyler gecirmis belkide onu atlatamadi.
Egerki kisiligi olgunlasmissa bu sadece senin yararina olur bence, tabi evlilik yolunda ilerliyorsaniz.
Cunku bi liseliylemi evlenmek istersin yoksa olgun oturakli biriylemi?

Ilk tanismadaki heyecan ilk kipirtilar baki kalmaz ama yinede gecen zamanin cokta curutmemesi lazim iliskiyi cururse hayir gelmez

Olmaz tabi ki mümkün mü hic.. İlk ise başlama ilk okula başlama ilk ilişkiye başlama hepsinde en basta özenli düzenli oluruz bir sürü söz veririz ama zamanla tuketiyoruz bazi şeyleri bozuyoruz da..

Ama bu illa kötü seyler olacak demek değil.. Tanidik bir elin, emin olduğun bir kalbin seninle olması güzel bir şeydir..

Evet dogru... Gittikçe daha cok tanıyoruz birbirimizi tabii tüketiyoruz ama daha cok bağlanıyoruz belki de. O özen seviyesinin atıyorum 10dan 5e düşmesi beni endiselendirdi. Evli çiftler der ya hep bazı seyler ilk günkü gibi degil artık diye, öyle hissettim ve üzüldüm. Ya o seviye 5ten 0a inerse diye. Falan filan...

geriye bakarak yaşarsan..hiç bir zaman ileriye gidemezsin..:KK75:

Dogru. Onu bu aralar cok yaptığımı fark ettim hatta bir keresinde gecen sene de aynı isi yapıyordun simdi de ama o zaman günde on kere aramaya vaktin oluyordu demiştim. Hep geçmişle kıyaslamamak lazım. Yine de insan özlüyor, ne bileyim

Nasil olmasini isterdin mesela? eskisi gibimi yoksa tum kisilik olarakmi baydi seni?
Kisiligi olgunlasmis olabilir belkide ondandir. Annesi zor seyler gecirmis belkide onu atlatamadi.
Egerki kisiligi olgunlasmissa bu sadece senin yararina olur bence, tabi evlilik yolunda ilerliyorsaniz.
Cunku bi liseliylemi evlenmek istersin yoksa olgun oturakli biriylemi?

Beni bayan bir durum yok da o iliskimizin eski daha masum, daha taze ve bazı seyleri tüketmemis hali cok farklı geldi gözüme, ne bileyim, zaman illa ki geçiyor ama sanki o eski özen yok gibi dusundum. Kişiliği ile ilgili bir sıkıntım yok ama bazen o eski ilgisini hissedemiyorum. Dogru anlatamadım pek. O ilk zamanları özledim, o ilk heyecanları, onu demek ıstemıstım.

Ilk tanismadaki heyecan ilk kipirtilar baki kalmaz ama yinede gecen zamanin cokta curutmemesi lazim iliskiyi cururse hayir gelmez

Dogru, ustelık daha bır sene oldu. Cürüttü demeyelim de o ilk kıpırtıları özledim. Göz göze gelince bile gülümserdik, utanırdık falan. O ilk mesajlarımız falan okuyunca cok ağladım nedense

Back