• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski görümcemden gelen mesaj

yoluzunbenyorgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
70
31
38
Merhaba ben eşimden boşanalı 4 ay oldu. Boşanma sürecinde eşimin ailesi kesinlikle benimle iletişime geçmemişlerdi kimse aracı olmadı zaten kayınvalidemle çok kötü kavga ederek boşanmıştım. Görümcem beni rüyasında kötü şekilde gördüğü için merak edip mesaj atmak istemiş ben de çok iyi olduğumu söyledim. Bunların amacı ne olabilir?

Merhaba ben eşimden boşanalı 4 ay oldu. Boşanma sürecinde eşimin ailesi kesinlikle benimle iletişime geçmemişlerdi kimse aracı olmadı zaten kayınvalidemle çok kötü kavga ederek boşanmıştım. Görümcem beni rüyasında kötü şekilde gördüğü için merak edip mesaj atmak istemiş ben de çok iyi olduğumu söyledim. Bunların amacı ne olabilir?
Belki de merak etmiştir. Çok da üstüne düşünme.

Nasıl ayrıldınız bilmem ama bu gayet insani bir durum değil mi? Bende kardeşimin eski eşini çok severdim, hala da seviyorum. Evli olmasaydı görüşmeye devam ederdim. Şimdi o da evli olduğu için rahatsız etmek istemiyorum

Doğru söylüyorsunuz ama ben en zor dönemlerimi tek başıma atlattım o zaman beni arayıp sormayıp 4 ay sonra nasılsın mesajı da bana saçma geldi.

Evde konunuz geçmiştir, sürünüyor musunuz yoksa mutlu musunuz diye nabız yoklamışlar.

Bana da nabız yoklamış gibi geldi açıkcası. Sizden hiç bir şekilde haber alamadılarsa hayatınız nasıl gidiyor merak etmişlerdir

Back