• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski görümcemden gelen mesaj

yoluzunbenyorgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
75
42
38
Merhaba ben eşimden boşanalı 4 ay oldu. Boşanma sürecinde eşimin ailesi kesinlikle benimle iletişime geçmemişlerdi kimse aracı olmadı zaten kayınvalidemle çok kötü kavga ederek boşanmıştım. Görümcem beni rüyasında kötü şekilde gördüğü için merak edip mesaj atmak istemiş ben de çok iyi olduğumu söyledim. Bunların amacı ne olabilir?

Merhaba ben eşimden boşanalı 4 ay oldu. Boşanma sürecinde eşimin ailesi kesinlikle benimle iletişime geçmemişlerdi kimse aracı olmadı zaten kayınvalidemle çok kötü kavga ederek boşanmıştım. Görümcem beni rüyasında kötü şekilde gördüğü için merak edip mesaj atmak istemiş ben de çok iyi olduğumu söyledim. Bunların amacı ne olabilir?
Belki de merak etmiştir. Çok da üstüne düşünme.

Nasıl ayrıldınız bilmem ama bu gayet insani bir durum değil mi? Bende kardeşimin eski eşini çok severdim, hala da seviyorum. Evli olmasaydı görüşmeye devam ederdim. Şimdi o da evli olduğu için rahatsız etmek istemiyorum

Doğru söylüyorsunuz ama ben en zor dönemlerimi tek başıma atlattım o zaman beni arayıp sormayıp 4 ay sonra nasılsın mesajı da bana saçma geldi.

Evde konunuz geçmiştir, sürünüyor musunuz yoksa mutlu musunuz diye nabız yoklamışlar.

Eski görümcenle aran iyi miydi? Belki de gerçekten rüyasında görmüş ve seni merak etmiştir

Doğru söylüyorsunuz ama ben en zor dönemlerimi tek başıma atlattım o zaman beni arayıp sormayıp 4 ay sonra nasılsın mesajı da bana saçma geldi.
Ben sorardım, ne zamandır gıkın çıkmıyordu, rüya mı görmen gerekiyordu halimi hatrımı sorman için diye. Nasıl içinizde tutuyorsunuz hayret, çatlarım ben.

Hahaha yoklamis bitik halde misin nasılsın diye zaten hep rüyalarda çok kötü görür koca tarafının akrabası seni ne hikmetse. Evli iken beni de görürdü ablası halası annesi hep kötü ama 😂
Öyle hayal ediyorlar zarrr siz ne yaptınız azcık insaflı olupda hayallerini gerçekleştiriverseydiniz 🤪🤣

Hahaha yoklamis bitik halde misin nasılsın diye zaten hep rüyalarda çok kötü görür koca tarafının akrabası seni ne hikmetse. Evli iken beni de görürdü ablası halası annesi hep kötü ama 😂
Öyle hayal ediyorlar zarrr siz ne yaptınız azcık insaflı olupda hayallerini gerçekleştiriverseydiniz 🤪🤣

Üzerine düşünülecek bir şey değil bence.
Görüşmek istemiyorsanız belirtin, rüya da da gerçekte de görseler gelmesinler yanınıza.

Back
X