- 1 Aralık 2018
- 327
- 577
- 51
-
- Konu Sahibi Karnabahar
bayanı kastetmiştim ben, eşin anlayışlıysa onada anlatabilirsin...bizim bir tanıdık var mesela, ablasının kaynıyla flört etmiştiEsimemi
Yani evet en önemli şey eşim su anda. Öyle muhabbetleride hiç sevmez hiç hemde. Bana kızabilir çok hemde.Yuvanızın huzuru için uzak durun bence ne olur ne olmaz.
Yok benim eşim problem çıkarır çok hemdebayanı kastetmiştim ben, eşin anlayışlıysa onada anlatabilirsin...bizim bir tanıdık var mesela, ablasının kaynıyla flört etmişti
bi süre, sonra başka kişilerle evlendiler, aile oldukları için sürekli bir araya geliyorlar ve hiçbirşey yaşanmamış gibi, gülüp eğleniyorlar ve her ikisinide eşleri biliyor.
bayanı kastetmiştim ben, eşin anlayışlıysa onada anlatabilirsin...bizim bir tanıdık var mesela, ablasının kaynıyla flört etmişti
bi süre, sonra başka kişilerle evlendiler, aile oldukları için sürekli bir araya geliyorlar ve hiçbirşey yaşanmamış gibi, gülüp eğleniyorlar ve her ikisinide eşleri biliyor.
En son bugün geldi yarim saat sonra gittiSiz bildiğinizi belli etmeyin. Zamanla araya mesafe de koyun. Görüşmek zorunda değilsiniz. Hem zaten çalışıyorsunuz da. Her hafta sonu işiniz olsun. Ki oluyordur da.
o zman kimseye bişi deme, akışına bırak olayları, ama kimseye hesap vermek zorunda değilsin...Yok benim eşim problem çıkarır çok hemde
Bugün açmayacaktım kapıyı komşulardan çekindim birdaha gelirmi bilmem. Birde meraklı bisey en çokta nazik davranmak yordu beni. Içimden git artık deyip yüzüne gülmek kotuyduo zman kimseye bişi deme, akışına bırak olayları, ama kimseye hesap vermek zorunda değilsin...
Komşular ne der ? Derken gittikçe samimi olacaksın ama ..Bugün açmayacaktım kapıyı komşulardan çekindim birdaha gelirmi bilmem. Birde meraklı bisey en çokta nazik davranmak yordu beni. Içimden git artık deyip yüzüne gülmek kotuydu
O yüzden uzak dur sonradan kötü olmasın sizinYani evet en önemli şey eşim su anda. Öyle muhabbetleride hiç sevmez hiç hemde. Bana kızabilir çok hemde.
Yıllar önce bitip gitmiş. Adam bahsetme gereği duymamıştır. Siz de hiçbişey söylemeyin tabiki ne eşinize ne kadına. Bu çok saçma olur. Ha baktınız, kadın eşli görüşmek falan istiyor. O zaman biZ bu şekilde komşuluktan pek hoşlanmıyoruz falan dersinizMerhabalar herkese. Hoşlanmadığım bir durum var sizinde fikrinizi alayım dedim. Bundan 4 yıl kadar önce aylarca flört ettiğim ama bisey yaşamadan bitip giden birisi çapraz binaya taşındı. Daha doğrusu ben 3 yıllık evliyim oda yeni evlenerek taşınmış. Onların binasında bir arkadaşımızda karşılaştık hanımıyla ve o zaman öğrendim onun hanımı olduğunu. Ben çalışıyorum hafta sonları evdeyim ve üç haftadır iki kere kadın bana kahve içmeye geldi. Buralı degil ve kimsesi yok. Ama ben onun bana gelmesini istemiyorum kapıyı açmak istemedim ama ortak komşuların arasında dedikodu olur diye açtım. Simdi bu kadın eşine nereye gittiğini söylemiyormu yada eşi daha uyanamadı mı anlamadım. Zaten bu gelip gitmeye devam ederse öğrenecek çünkü o zamanlarda baya konuşulmuştu aramızdakiler ben ne diyim bu kadına.. en önemlisi eşimde duyacak eşimi duymasını istemiyorum aslında. Onlar çokta umrum degil.