kesinlikle. bayanlarda bakıyor. ben geçenlerde ortak arkadaşımız vasıtasyla görnüştüm sonra profiline girdim baktım. ne oldu? ben unutamadım mı asla.unutmayı geçin ne diye bununla vaktimi harcamışım dedim! merak etmiş,büyütmeyin. genelde herkez yapıyordur bunu.
oh olsunayy benimkisi çok daha komik karısını görüp ohhh ohh benden çokk çokk çirkin deyip nerdeyse göbek attım yaaa :)))
oh olsunyani bu nasıl bir duygu bilmiyorum. işte insanız yani, benim mutlu olup onun mutsuz olması falan, beni mutlu eder aayy kötü birimiyim neyim.. ama yok sadece ona karşı
yok benim liste biraz daha kabarıktır en azından listede bir de elti var pehh pehh pehh
elti başında olmalı listenin tabii..
kk olarak bu olaya bir açıklık getirelim, hangi sıklıkta bakılması normaldir, ayda bir mi senede bir mi
bir de bakmış diye kızıyoruz ama face olmasaydı aklından geçirecekti bunu bilemeyecektik, gizli düşününce sorun yok aleni yapınca kıskanıyoruz, akıldan geçmesine de engel olamayız maalesef..
benim eşimin arkadaşları arasında da eski sevgilisi var, hiç de aklıma bişey gelmiyor, arada takılıyorum senikini dürteyimmi , foto koymuş kocasıyla beğeneyimmi diyorum sakın haa diyorhiç de kıskanmıyorum umrumda da değil düşünmesine engel olamam ki, o onun geçmişi, irtibat kurmadıkları sürece sorun olmamalı...
kk olarak bu olaya bir açıklık getirelim, hangi sıklıkta bakılması normaldir, ayda bir mi senede bir mi
bir de bakmış diye kızıyoruz ama face olmasaydı aklından geçirecekti bunu bilemeyecektik, gizli düşününce sorun yok aleni yapınca kıskanıyoruz, akıldan geçmesine de engel olamayız maalesef..
benim eşimin arkadaşları arasında da eski sevgilisi var, hiç de aklıma bişey gelmiyor, arada takılıyorum senikini dürteyimmi , foto koymuş kocasıyla beğeneyimmi diyorum sakın haa diyorhiç de kıskanmıyorum umrumda da değil düşünmesine engel olamam ki, o onun geçmişi, irtibat kurmadıkları sürece sorun olmamalı...
simdiki bayanlar cok sabırlı ve rahat hayretle içindeyim niyetim kimseye gaz vermek deil sadece kendı dusuncem su an bu durumu ben yasasaydım karnımda çocugumla basmıştım tekmeyi nasıl bi sabırdır bu anlamıyorum ailevi sorunlar neysede ya aynı yataga gırdıgım adam eski sevgilisini takıp edıcek ve bende genişşşş genişşşşşşş durucam yanında ... yok bu benım yapabılecegım bişey değil .... dunyada ne erkek soyu tukendı ne kadın grurumu asla çignetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?