• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski facebook aratmaları ve eski sevgili....yardım...

kesinlikle. bayanlarda bakıyor. ben geçenlerde ortak arkadaşımız vasıtasyla görnüştüm sonra profiline girdim baktım. ne oldu? ben unutamadım mı asla.unutmayı geçin ne diye bununla vaktimi harcamışım dedim! merak etmiş,büyütmeyin. genelde herkez yapıyordur bunu.

ayy benimkisi çok daha komik karısını görüp ohhh ohh benden çokk çokk çirkin deyip nerdeyse göbek attım yaaa :)))

ayy benimkisi çok daha komik karısını görüp ohhh ohh benden çokk çokk çirkin deyip nerdeyse göbek attım yaaa :)))
oh olsun :1: yani bu nasıl bir duygu bilmiyorum. işte insanız yani, benim mutlu olup onun mutsuz olması falan, beni mutlu eder :1: aayy kötü birimiyim neyim.. ama yok sadece ona karşı :27:

oh olsun :1: yani bu nasıl bir duygu bilmiyorum. işte insanız yani, benim mutlu olup onun mutsuz olması falan, beni mutlu eder :1: aayy kötü birimiyim neyim.. ama yok sadece ona karşı :27:

yok benim liste biraz daha kabarıktır en azından listede bir de elti var pehh pehh pehh :27: :27:

Son düzenleme:
kk olarak bu olaya bir açıklık getirelim, hangi sıklıkta bakılması normaldir, ayda bir mi senede bir mi:6:

bir de bakmış diye kızıyoruz ama face olmasaydı aklından geçirecekti bunu bilemeyecektik, gizli düşününce sorun yok aleni yapınca kıskanıyoruz, akıldan geçmesine de engel olamayız maalesef..

benim eşimin arkadaşları arasında da eski sevgilisi var, hiç de aklıma bişey gelmiyor, arada takılıyorum senikini dürteyimmi , foto koymuş kocasıyla beğeneyimmi diyorum sakın haa diyor:1: hiç de kıskanmıyorum umrumda da değil düşünmesine engel olamam ki, o onun geçmişi, irtibat kurmadıkları sürece sorun olmamalı...

kk olarak bu olaya bir açıklık getirelim, hangi sıklıkta bakılması normaldir, ayda bir mi senede bir mi:6:

bir de bakmış diye kızıyoruz ama face olmasaydı aklından geçirecekti bunu bilemeyecektik, gizli düşününce sorun yok aleni yapınca kıskanıyoruz, akıldan geçmesine de engel olamayız maalesef..

benim eşimin arkadaşları arasında da eski sevgilisi var, hiç de aklıma bişey gelmiyor, arada takılıyorum senikini dürteyimmi , foto koymuş kocasıyla beğeneyimmi diyorum sakın haa diyor:1: hiç de kıskanmıyorum umrumda da değil düşünmesine engel olamam ki, o onun geçmişi, irtibat kurmadıkları sürece sorun olmamalı...

yani insanız geçmişi tutan beynimizin o bölümüne reset atma keşke elimizde olsa ama değil.geçmişle yaşamak bazen zor.ne diyelim her şey insan için :8: :13: :19: :18: :21:

Son düzenleme:

arkadaş listesinde olması göreceli bişey ona bişi diyemem :27: ama çok doğru söylüyorsunuz aklından geçirdiğini nasıl bileceğiz.. buna nasıl engel oluruz. kesinlikle katıldımm
ne güzel eşinize güveniyorsunuz. zaten sizi seçmiş ki yanında siz varsınız.

simdiki bayanlar cok sabırlı ve rahat hayretle içindeyim niyetim kimseye gaz vermek deil sadece kendı dusuncem su an bu durumu ben yasasaydım karnımda çocugumla basmıştım tekmeyi nasıl bi sabırdır bu anlamıyorum ailevi sorunlar neysede ya aynı yataga gırdıgım adam eski sevgilisini takıp edıcek ve bende genişşşş genişşşşşşş durucam yanında ... yok bu benım yapabılecegım bişey değil .... dunyada ne erkek soyu tukendı ne kadın grurumu asla çignetmem :19:

simdiki bayanlar cok sabırlı ve rahat hayretle içindeyim niyetim kimseye gaz vermek deil sadece kendı dusuncem su an bu durumu ben yasasaydım karnımda çocugumla basmıştım tekmeyi nasıl bi sabırdır bu anlamıyorum ailevi sorunlar neysede ya aynı yataga gırdıgım adam eski sevgilisini takıp edıcek ve bende genişşşş genişşşşşşş durucam yanında ... yok bu benım yapabılecegım bişey değil .... dunyada ne erkek soyu tukendı ne kadın grurumu asla çignetmem :19:

eeee sen de haklısın :24:

çok zor ya bence kapatın facesini

Merhabalar kızlar dün çok yoğundum giremedim...O kadar ayrı düşünceler var ki mesajlarınızda aynı kafamdaki sesler gibi... Biran geliyor girdiği için çok üzülüyorum neden giriyor neden diye düşüncelere dalıyorum, bir an geliyor ne var ki bunda isisya eşin seni seviyor girip bakıyorsa ne olmuş ki diyorum...

Dün eşimle konuştum neden giriyorsun merakının nedeni ne ki dedim can sıkıntıından girip bakıyorum dedi,, eskiden bu kadar çok bakmıyordum son zamanlarda senin internet geçmişine baktığımda o kızın profiine girdiğini görünce bende eskisinden daha fazla bakmaya başladım dedi... doğruda söylüyor bakıyordum ben son zamanlarda o kızın profiline...

Ama dediğim gibi bir yandan hala aklının derinliklerinde değil ki hatırlayabiliyor bu kadar girip bakabiliyor diyorum... Hala üzüntüyle, kıskançlık arası garip bir şey hissediyorum... :( ama gözüm üzerinde bundan sonra alıcılarımın frekansıyla oynadı cidden :47: bundan sonra bakalım aklına gelebiliyormu o eskiler..:) :23: can sıkıntısından giriyorsa bizde onun sıkılmasını önleriz...:) :23:

Aranızda nasıl girilir soranlar olmuş... Gizlilik ayarları>çıkan pencerede sağ tarafta HAREKETLERİN DÖKÜMÜNÜ GÖSTER> sol tarafta fotograflar , begeniler gibi sekmeler çıkacak karşınıza o seklemelerin en altında DAHA FAZLA diye bir secenek var ona tıklayınca en altta ARA düğmesi çıkacak karşınıza tıkladığınızda görürsünüz geçmişi....

Back