• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski facebook aratmaları ve eski sevgili....yardım...

Düşün sen bile ablanın eski sevgilisine bakabiliyorsun, iş icraate dökülmediği sürece sorun yok.

Kuzenimin eski sevgilisine de baktım :17:
Hatta görüşmüyor olduğum bi arkadaşıma da baktım :17: ( kız arkadaşım )

Yani her bakan seviyor ya da özlem duyuyor diye değil ki, yaşıyor mu evlendi mi ne halde diye merak etmiş olabilir..

Hatta gıcık olduğum bi çocuk vardı , eskiden beni takip ederdi ona da baktım :19:

Yaralı olduğunuz için onu görmek istememeniz doğal, hayet medeni bir şekilde ayrıldığım eski erkek arkadaşımın profiline baktım, bebeğinin resmi vardı, Allah mutlu etsin dedim içimden. Sinir olacak bişi yok bence.

yooo yaralı falan değilim bilakis kendisinin iyi olmasını isterim .iyi bir insandır özünde .ama merak etmiyorum yani banane ki .eşimin aratmasına sinir olurdum .hiç hoş değil .

teşekkürler öncelikle herkese yorumları için... bende zaten 1-2 defalık bakmalara bişey demem ki... benim erkek arkadasım olmadı daha önce ama eski hoşlandıgım insanlara baktım... ama özellikle aratmadım eşini gördüm ordan baktım oda yılda 1-2 kere ya olmuştur ya olmamıştır... özellikle aratmadım yani kimseyi... bunu anlardım ama ayda 2 kez bakılması benim kafamı allak bullak etti... hadi ayda bir defa bakıosun bi şekilde aklına geliyor(-ki neden geliyorsa artık) 3 aralıkta bakmışsın 7 aralıkta yani 4 gün sonra neden bakıyorsun..? bu kadar sık aklına onu getiren nedir ki? anlamadım ben bu durumu..? dediğim gibi sürekli profil resmini değiştiren fotografları dısaıya açık biri olsa onuda anlardım bir şekilde... ama ortada bişey yokken neden ya..? bilmiorum çok fazla normal tamam diye düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor illa ki bir yerden bir gıcıklık oluyor bu konuda..:(

teşekkürler öncelikle herkese yorumları için... bende zaten 1-2 defalık bakmalara bişey demem ki... benim erkek arkadasım olmadı daha önce ama eski hoşlandıgım insanlara baktım... ama özellikle aratmadım eşini gördüm ordan baktım oda yılda 1-2 kere ya olmuştur ya olmamıştır... özellikle aratmadım yani kimseyi... bunu anlardım ama ayda 2 kez bakılması benim kafamı allak bullak etti... hadi ayda bir defa bakıosun bi şekilde aklına geliyor(-ki neden geliyorsa artık) 3 aralıkta bakmışsın 7 aralıkta yani 4 gün sonra neden bakıyorsun..? bu kadar sık aklına onu getiren nedir ki? anlamadım ben bu durumu..? dediğim gibi sürekli profil resmini değiştiren fotografları dısaıya açık biri olsa onuda anlardım bir şekilde... ama ortada bişey yokken neden ya..? bilmiorum çok fazla normal tamam diye düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor illa ki bir yerden bir gıcıklık oluyor bu konuda..:(

anladım ben zaten bi kere bakmaya gelip konu açmazsın buraya .arkadaşlar büyüttüğünü söylüyor ama bence haklısın .sen şimdi ses çıkarma eşinle zıtlaşma .sen bakma dedikçe o bakıcak çünkü .gizliden takip et bakalım msj vs var mı ?

Nasıl bakılıyor buna ben bilmiyorum.Ne cahilim bulamadım da :44:

ya çok cindir o kesin anlar engellediğimi...:( o yüzden yapmıyorum... üstelik şimdi öğrebdiğimi biliyor ya kız gercekten hesabını kapatsa benden bilir...

İnanamıyorum birde senden bilecek diyemi korkuyorsun iyide sen böyle yaparsan adamda bu kadar rahat olur tabi o bilgisayarı kafasına geçirmediğin için pişman olmazsın umarım.

Selam kızlar dün öğrendiğim facebook 'un yeni bir özelliği sayesinde eskiden beri kimi arattığınızı görebiliyorsunuz... bende merak ettim eşimin facebook'unu açtım.. nerdeyse her ay düzenli olarak eski sevgilisinin profilini aratmış... 3 aralıkta aratmışsa 7 aralıkta gene aratmış... sordum evet ne var bunda dedi... merak etmiş olamazmıyım diyor... ben ise ne hissedeceğimi şaşırdım... nasıl davranmam gerektiğini bilmiorum... üzüldüm öğrenince tabi.. halan onu aratıyorsa ona karşı hala bişeyler hissetmediğini nasıl anlayabilirim ki.. nasıl emin olabilirim... bu arada kız evli ve eşim zamanında bana çok severek birlikte olmadıklarını en azından kendisinin böyle dolu dolu duyular hissetmediğini söylemişti... peki bu nedir şimdi nasıl yorumlayacağım ben bunu..? :47:

Ben çok da modern değilimdir bu tip konularda.
Geri kafalıyımdır biraz.
Asla normal karşılamam.
Bi kez bakılır hadi ik kez baksın.
Ama düzenli olarak bakıyorsa bunu merak etmiş aman nolcak şeklinde karşılayamam.
Bu mümkün değil.
Gördüğüm an face ini iptal ettirmesini isterdim.Sıkıyosa etmesin.
Kırarım kafasını alimallah :15:

ya çok cindir o kesin anlar engellediğimi...:( o yüzden yapmıyorum... üstelik şimdi öğrebdiğimi biliyor ya kız gercekten hesabını kapatsa benden bilir...

ee engellesen de anlasın nolcak bunda.
Engelledin diye kavga da çıkaramaz herhalde.
Bİlsin evet ben engelledim bişey mi oldu artık hayatında ben varsam onun adı geçmesin görme de mümkünse de geç.
Çok üstünde durma hani ahh hata yaptım ahh çaktı benim engellediğimi gibi.
Kusura bakma başka birini merak et mümkünse ben istemiyorum engelledim bu kadar de..

facenin bu özelliğini burdaki konulardan duydum aşkımın facesinden aratmıştım arkadaşları ama aşkım kimseyi aratmıyor şu an askerde ama çarşıya çıkıncada masum hiçbişi yapmıyor sırf beni meraktan arkadaşıma bakmış onuda söledi ordan takip ettiğimi bilse ayrıca ayıp olurdu ama pusuyada yattım yani

gerçi ben meraklıyım öyle yılda bir bakarım yani insanlara hani sürekli olursa aklı kalmış oluyor ama alelade bakınca sorun yok

canım erkeklerin merakı çok ilginç oluyor bide onlara yakıştırılmıyor ama anormal bir davranış değil biz bayanlarda herkese bakıyoruz erkekler yapınca gözü dışarda oluyor ama değil yani bayan evli kocasıyla profili var eşinde sırf meraktan bakıyor bazen bende yapıyorum bunu çoğu kişi yapmıştır yapmıyorum diyene pek inanmam

ahhhh şu face olmayaydı iyidi

ben yapmıyorum inanmasına gerek yok kimsenin .herkesi kendi gibi sanıyor insanlar .herkes sizin kadar meraklı değil arkadaşlar .

meraktan bir kere 2 kere bakılır ama her ay yada 4 gün arayla eski sevgiliyi aratıyorsa ben buna meraktandır diyemem:19: sen yinede sakinliğini koruyup takip et canım bak eşin yine aratacak mı tabi bunu bir daha yapmaması konusunda da uyar eğer senin uyarına rağmen bakmaya devam ediyorsa hiç de normal bir durum değil bence:23:

Yapmayın, böyle şeyleri fazla büyütmeyin. Ben de evliyim ve eşimi çok seviyorum, eşim de beni seviyor. Eşimin de benim de face hesabımız yok ama ben ablamın faceinden eski sevgilimi arattım,,, unutamadığımdan mı, özlediğimden mi, tabiki hayır, merak sadece. Nefret ederek ayrılan biri tabiki aratmaz ama doğal bi ayrılıksa aratıp bakması çok da abartılacak asacak kesecek bir durum değil. Ne yani ben de eski sevgilimi arattım diye eşimi aldatmış mı oldum? Unutamadım mı yani? Saçma. Ama ben bir kere baktım o ayrı. Devamlı bakılıyorsa eşinizle detaylı konuşun abartmadan. Tepkilerinizde aşırıya kaçmayın derim. Uyarın, bir kez daha aratmaz muhtemelen. Acaba yine aratıyor mudur diye de düşünüp kalmayın, yormayın kendinizi...

iyi de yani bilsin senden ne olur?
sizin için yapacaksın sonuçta..aratmaya dewam mı edeceksin.. mantıklı bir açıklaması olsun hem yahuu.. ne demek merak etmiş olamaz mıyım?ben böyle sabırlı yaklaşmazdım herhalde..

Ben bu konuda açık görüşlü olamayacağım malesef. Evlenmişsen artık sağa sola bakamazsın. Hem bunu yapan bir kadın olsa neler olurdu acaba...

Nerden anlıyorsunuz kı bakıldıgını?hareketler dokümünde öyle bir şey var mı??neresınde?

Selam kızlar dün öğrendiğim facebook 'un yeni bir özelliği sayesinde eskiden beri kimi arattığınızı görebiliyorsunuz... bende merak ettim eşimin facebook'unu açtım.. nerdeyse her ay düzenli olarak eski sevgilisinin profilini aratmış... 3 aralıkta aratmışsa 7 aralıkta gene aratmış... sordum evet ne var bunda dedi... merak etmiş olamazmıyım diyor... ben ise ne hissedeceğimi şaşırdım... nasıl davranmam gerektiğini bilmiorum... üzüldüm öğrenince tabi.. halan onu aratıyorsa ona karşı hala bişeyler hissetmediğini nasıl anlayabilirim ki.. nasıl emin olabilirim... bu arada kız evli ve eşim zamanında bana çok severek birlikte olmadıklarını en azından kendisinin böyle dolu dolu duyular hissetmediğini söylemişti... peki bu nedir şimdi nasıl yorumlayacağım ben bunu..? :47:

yangına körükle gitmek gibi olmasın da ilgi devam ediyor.böyle bir durumu çok ciddiye alırsanız büyür.bu yuzden almayın.mesela ben kocamı çok seviyorum deli gibi severek evlendik ama uıniversiteen çıktıgım kişi ki beni zerre kadar sevmiyordu, benim için sadece bir takıntıydı, uygun olmadıgını çok iyi biliyordum.benden tam tamına 8 yıl sonra evlendi ve birden benim için anlamlı olmaya başladı.ondan önce zerre kadar aklıma gelmeyen bir adamın eşini evini herşeyini merak etmeye başladım ama yine beş para etmez ve yine 100 tane gönlüm olsa vermeyecegim biri ama merak işte.ben de çok baktım faceten herşeyini irdeledim.bu eşime olan sevgimi azaltı mı hayır.ancak boş işler.zaman kaybı.gereksiz.

İtiraf edin hadi hiç biriniz aratmadınız mı? Geçmişte yaşadığınız masum ilişkiyi sorgulamadınız mı? Ben belki bir milyon kez bakmışımdır. Adım mı attım, hayır. Mesaj mı attım hayır? Ne var girip baktıysam?

kesinlikle. bayanlarda bakıyor. ben geçenlerde ortak arkadaşımız vasıtasyla görnüştüm sonra profiline girdim baktım. ne oldu? ben unutamadım mı asla.unutmayı geçin ne diye bununla vaktimi harcamışım dedim! merak etmiş,büyütmeyin. genelde herkez yapıyordur bunu.

yangına körükle gitmek gibi olmasın da ilgi devam ediyor.böyle bir durumu çok ciddiye alırsanız büyür.bu yuzden almayın.mesela ben kocamı çok seviyorum deli gibi severek evlendik ama uıniversiteen çıktıgım kişi ki beni zerre kadar sevmiyordu, benim için sadece bir takıntıydı, uygun olmadıgını çok iyi biliyordum.benden tam tamına 8 yıl sonra evlendi ve birden benim için anlamlı olmaya başladı.ondan önce zerre kadar aklıma gelmeyen bir adamın eşini evini herşeyini merak etmeye başladım ama yine beş para etmez ve yine 100 tane gönlüm olsa vermeyecegim biri ama merak işte.ben de çok baktım faceten herşeyini irdeledim.bu eşime olan sevgimi azaltı mı hayır.ancak boş işler.zaman kaybı.gereksiz.

ilgi olmaz her seferinde bence yaa.. bende baktım inanın gram ilgim olmadı. hatta dedim ya ne diye vakit geçirmişim bu adamla dedim. bir kaç kerede böyle baktım yani. bende itiraf edeyim :)

birde şu var; ben şuan çok mutluyum mesela. o ne yapıyo acaba dedim yani mutsuz mu, benim gibi mutlu mu. bunu merak etmemin hiç bişey hissetmemle alakası yok. mutluluğu haketmeyen biri olduğu için baktım belki de.

Back