İtiraf edin hadi hiç biriniz aratmadınız mı? Geçmişte yaşadığınız masum ilişkiyi sorgulamadınız mı? Ben belki bir milyon kez bakmışımdır. Adım mı attım, hayır. Mesaj mı attım hayır? Ne var girip baktıysam?
İtiraf edin hadi hiç biriniz aratmadınız mı? Geçmişte yaşadığınız masum ilişkiyi sorgulamadınız mı? Ben belki bir milyon kez bakmışımdır. Adım mı attım, hayır. Mesaj mı attım hayır? Ne var girip baktıysam?
Benim eski sevgilim yok
Ama ben bile ablamın eski sevgilisine bakmışımdır
Buna göre bende şimdi ablamın sevgilisine baktığım için suçlu muyum
ben aramadım cidden merak etmiyorum neden arayayım .kendisi kazık atıp gitmişti bana .o zamanlar çok üzülmüştüm ama şimdi düşünüyorum iyiki atmış o kazığı yoksa eşimle tanışamazdım .mutludur umarım kötü olmasını istemem kimsenin ama aratmam da eşim aratmıştır belki eskilerini bilemem ama görsem bende sinir olurdum .
bence çok yanlış bişey bitmiş gitmiş birini insan niye aratır ki,hayatındaki insana saygısızlık bu düpedüz
sizde eski sevgilinizi aratsanız eşiniz bunu görse nasıl karşılar acaba merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?