• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski facebook aratmaları ve eski sevgili....yardım...

isisya

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.430
2.045
773
Selam kızlar dün öğrendiğim facebook 'un yeni bir özelliği sayesinde eskiden beri kimi arattığınızı görebiliyorsunuz... bende merak ettim eşimin facebook'unu açtım.. nerdeyse her ay düzenli olarak eski sevgilisinin profilini aratmış... 3 aralıkta aratmışsa 7 aralıkta gene aratmış... sordum evet ne var bunda dedi... merak etmiş olamazmıyım diyor... ben ise ne hissedeceğimi şaşırdım... nasıl davranmam gerektiğini bilmiorum... üzüldüm öğrenince tabi.. halan onu aratıyorsa ona karşı hala bişeyler hissetmediğini nasıl anlayabilirim ki.. nasıl emin olabilirim... bu arada kız evli ve eşim zamanında bana çok severek birlikte olmadıklarını en azından kendisinin böyle dolu dolu duyular hissetmediğini söylemişti... peki bu nedir şimdi nasıl yorumlayacağım ben bunu..? :47:

Kız evliymiş eşınızde merak etmış.Ve kabul etmış..Sız uzuldunuz tabı erkekler maalesef boyle yapıyorlar..

cokta uzulmenıze gerek yok

Sadece bu aralar aratiyorsa problem yok. Ama aylardir iki uc gunde bir aratiyorsa bence var. Kendinden dusun, ilgin yoksa niye aratasin? Evli olmasi brseyi degistirmez, hala ilgisi var bu kisiye karsi demektir bu. Ama kiz bosansa ona kosar demek istemiyorum, sadece kizi dusundugunu gosterir.

eski aratmalarda eylüle kadar görebiliyorum maalesef ekim kasım ve bu ay aratmış... öncesini göremiyorum.... bu son 3 aydırda 2-3 günde bir aratmasada her ay en az 1-2 defa aratmış... ve en son bu ayın 3ü ve 7 sinde aratmış... 4 gün içinde 2 defa... :/

Ben olsam, 'E ne var bunda, arattım.' dediğinde 'İyi o zaman benim aratmamda da
bir sakınca yok yani.' derdim... Suratının alacağı şekli tahmin etmek pek de zor
değil.

Geçtiğimiz günlerde ben de bu konuya benzer bır konu acmıştım. Hareket dökümünden eşimin yıllaaar öncesindeki kız arkadası arattığını gördum. Ne kavgalar ettik, zehir ettim ğna 5-6 günü. Yüzünü dahi görmek istemedim, sinirden deliye döndüm, o ise anlam veremiyordu bu kadar tepkiye," sadece merak ettim ne var bunda, aldatmak mı bu" diye savundu kendini. Ben daha önce de arattığını görmüştüm taa o zaman kızı engellemışım farkında değilim eşimin face'inde. Meğer o yüzden bulamamış:)))Sen de engelle kızı. Arasın dursun...Eşim pek anlamz aslında face ten fln, ben netin kurduyum. Sonra kızı buldum eşi ve cocuguyla olan fotosunu buldum masaüstüne ındırıp gel dedım cok mu merak ettın işte kocası cocugu gectı mı merakın dedım, bır dah ne görcem ne de duycam dedım . Konu kapandı gibi.

Erkekler meraktan bakıyor sanırım yazsma fln yoksa cok da kafana takma, şimdi biz barıştık ve benı çok sevıyor bılıyorum.Üstelik benmkı 2 cocuk babası 3. yolda gelıyor:))

ya herseyi var kızın profilinde ayda en az iki kere en fazla 1 hafta arayla bakıp ne arıyor orada ben merak ediyorum... eşinin fotosu var kendi fotosu var... profil resim değişikliği yapmamış kız ne arıyor orada..? kızın kapak fotoları açık ona bakıp ne düşünüyor anlamadım gitti... kıza mı bakıyor napıyor..? ki ben 3 ay öncesine kadar görebiliyorum... belkide devamı vardır bunun sürekli girip bakıyordur belki... neden sürekli girip bakar ki bir insan? anlamıyorum...

Hay yapmaz olaydılar şu özelliği ya aynı durumdan konu açan o kadar hatun var ki canım merak etmiştir kadın evlenmiş barklanmış boşver takma kafana çok kişinin eşi sevgilisi yapıyor bunu fazla büyütme bence konuyu boşuna huzurunuz kaçmasın bundan sonrasına bak bakalım öğrendiğin halde yapacakmı aynı şeyi

ya çok cindir o kesin anlar engellediğimi...:( o yüzden yapmıyorum... üstelik şimdi öğrebdiğimi biliyor ya kız gercekten hesabını kapatsa benden bilir...

bu eski sevgililer ne kıymetliymiş ya böyle .madem bu kadar sevdiler onları alsalarmış .her ay bir kaç defa aratması beni işkilendirir açıkası .insan meraktan bir kere bakar belki evlendi mi ne yaptı diye oda yanlış gerçi ama neyse .ama her ay bir kaç kez bilmiyorum .eşin birşeyler hissediyor bu çok açık .şimdi ben evliyim eşimi seviyorum neden eski sevgilimi aratayım ki .bir kere bile aratmadım valla öle biri vardı eskiden .neden çünkü içimde birşey yok ama olsaydı bende merak ederdim .faceide kapattım zaten eşiminde yok .

İtiraf edin hadi hiç biriniz aratmadınız mı? Geçmişte yaşadığınız masum ilişkiyi sorgulamadınız mı? Ben belki bir milyon kez bakmışımdır. Adım mı attım, hayır. Mesaj mı attım hayır? Ne var girip baktıysam?

gözlerini oyup eline vereceksin :1:
kıskancız ne yapalım bir niyetleri yoksa aramasınlar demi merak etmek kadınların işi erkeklere yakışmıyor
boşanacak halin yok koy tavrını arkadaşım buda ona ders olsun başka birşey gelmez elden

İtiraf edin hadi hiç biriniz aratmadınız mı? Geçmişte yaşadığınız masum ilişkiyi sorgulamadınız mı? Ben belki bir milyon kez bakmışımdır. Adım mı attım, hayır. Mesaj mı attım hayır? Ne var girip baktıysam?

Benim eski sevgilim yok
Ama ben bile ablamın eski sevgilisine bakmışımdır :1:

Buna göre bende şimdi ablamın sevgilisine baktığım için suçlu muyum :30:

bence çok yanlış bişey bitmiş gitmiş birini insan niye aratır ki,hayatındaki insana saygısızlık bu düpedüz
sizde eski sevgilinizi aratsanız eşiniz bunu görse nasıl karşılar acaba merak ettim şimdi

benimde eski sevdiğim erkekği arattığım olmuştur, ama aşırısı saçma geliyor kulağa,

Benim eski sevgilim yok
Ama ben bile ablamın eski sevgilisine bakmışımdır :1:

Buna göre bende şimdi ablamın sevgilisine baktığım için suçlu muyum :30:

Düşün sen bile ablanın eski sevgilisine bakabiliyorsun, iş icraate dökülmediği sürece sorun yok.

ben aramadım cidden merak etmiyorum neden arayayım .kendisi kazık atıp gitmişti bana .o zamanlar çok üzülmüştüm ama şimdi düşünüyorum iyiki atmış o kazığı yoksa eşimle tanışamazdım .mutludur umarım kötü olmasını istemem kimsenin ama aratmam da eşim aratmıştır belki eskilerini bilemem ama görsem bende sinir olurdum .

ben aramadım cidden merak etmiyorum neden arayayım .kendisi kazık atıp gitmişti bana .o zamanlar çok üzülmüştüm ama şimdi düşünüyorum iyiki atmış o kazığı yoksa eşimle tanışamazdım .mutludur umarım kötü olmasını istemem kimsenin ama aratmam da eşim aratmıştır belki eskilerini bilemem ama görsem bende sinir olurdum .

Yaralı olduğunuz için onu görmek istememeniz doğal, hayet medeni bir şekilde ayrıldığım eski erkek arkadaşımın profiline baktım, bebeğinin resmi vardı, Allah mutlu etsin dedim içimden. Sinir olacak bişi yok bence.

bence çok yanlış bişey bitmiş gitmiş birini insan niye aratır ki,hayatındaki insana saygısızlık bu düpedüz
sizde eski sevgilinizi aratsanız eşiniz bunu görse nasıl karşılar acaba merak ettim şimdi

kesinlikle bende böyle düşünüyorum .düpedüz saygısızlık bana görede .hadi bi kere baktın bidaha bidaha ne oluyor yani takıntı olmuş sanki .her ay bakılmış .

Back