- 19 Ağustos 2019
- 1.362
- 2.255
- 31
-
- Konu Sahibi mutlucicek
avukatın dediği yolu takip etmek için talimat verin ve iletişimi avukatla sürdürün. süreci avukatla sürdürmediği için bir türlü evine yerleşemeyen birçok insan var
Avukatınızla halledin işinizi derim. Emlakçı sizi besbelli oyalıyor
Oh ya evin parasını al hem de oturmaya devam et dolandırmış gibi görünüyor açıkçası
Bence hemen arkadaşlarınız ile yolunuza devam edin el birliği ile sizi oyalıyorlar çünkü. oturduğu günlerin de kirasını ödesin bu ne saçma şey satmasaydı o zaman olur mu öyle şey
Evi aldığınızda 30 gün içinde ihtarname çekmeniz gerek,oturum amaçlı o ihtar çekildikten sonra kiracıya 6 ay süre verilir eğer 6 ayda çıkmazsa tahliye davası açılıyor.öyle demesek mi kız üzülüyorda. çıkaracağız illaki sattığımızdan günden itibarinde kira alabiliyoruz. Hukuksal olarak sıkıntı yok. Ama mesela bugün veya yarın boşaltması. Haber beklerken ruhum daraldı
Keşke kira almasaydınızöyle demesek mi kız üzülüyorda. çıkaracağız illaki sattığımızdan günden itibarinde kira alabiliyoruz. Hukuksal olarak sıkıntı yok. Ama mesela bugün veya yarın boşaltması. Haber beklerken ruhum daraldı
Yok yok emlakçıyla en son yarım saat önce konuştum tabiki de. Her gün aradım zaten emlakçıyla konuştuk. Yarın bana anahtarların verilmesi gerekiyordu hala bekliyorum işte hallettik anahtarı vereceğiz demesini.emlakçıyla en son ne zaman konuştun ?
ben çözeceğim diye sana bilgi verdiği tarihi soruyorum yani
eğer birkaç gün önce falansa bence bugün emlakçıyı arayıp durum nedir diye sorabilirsin
çünkü yarın ayın 29u yani
ayrıca neden kendisi mesajlara dönüş yapmıyor çekinecek bişeyi olmayan insan dönüş yapar
eğer emlakçı bugün de hala bu durumu çözmediyse hemen hukuki süreci devreye sokman lazım
emlakçı ve o kızla ya da muhatabın kimse onunla da avukatın görüşür
emlakçı da arıcam deyip aramamış
birkaç gün önceki bi konuşmadır bu diye tahmin ediyorum
ben olsam haber beklemek yerine direkt ararım emlakçıyı
Ev sahibi varsa bir süreci yok ya maalesef. İhtar savılcılık ve davaİhtar çekmek için belli bir süre olabilir ve emlakçı o süreyi geçirmek için sizi oyalıyor olabilir gibi geldi bana. İçinde kiracı varsa ona ihtar süresi 1 ay ama satan ev sahibi oturuyorsa süreç nasıl bilmiyorum.