Eski eşyaları ne yapabiliriz

evet valla ben de modacruzda cogu seyi artık evde durmasın diye ölü fiyatına sattıgımı biliyorum, buyuk ihtimalle öyle olacak

KK da ikinci el başlığında satış konusu açabilirsiniz . Eşyalarınızı merak ettim bu arada . Konu açarsanız etiketler misiniz ya da bu konuya resimleri eklerseniz ?
tabii yarın acmayı dusunuyorum aydınlıkta fotograf da cekip eklerim. yazacagım size mutlaka

Hemnesmiymis mobilyalar ayyg degistirilirmi onlar evladiyelik hic modasi gecmez goze batmaz omurluk ya bayiliyorum o seriye

Sofonyerinden dolabina herseyi cok sık
evet gardroplar duruyor onları degistirmeyecegim, uc cekmeceli sifonyerim var su ustunde makyaj aynası olandan. bir de liatorp calısma masası o da hemnesin aynısı hatta bir ust modeli. bir de tv sehpası var uc bölümlü ama onu annem bekle dur dedi bakalım yarın belli olacak insallah burada konu acacagım insallah ise yarar

letgo cok ise yaramıyor sanırım hosuma gitmedi o site, facebook kullanmıyorum ama bakacagım bir nasılmıs diye bu tarz isler, bir de bizim asagı mahallede bir eskici gibi bir yer var oraya soracagım

Hic birsey yapamiyorsun cnm ikinci elcilere veriyorsun saka ayi ayi kisiler gelip bakio esyana kirk kulp takio almam dio gidio ole araya araya birini buluosun atiyorum koca salon takimini 150 tl ye yepyeni kiriksiz ciziksiz veriosun
Alirken ne duvarin ne kapin kaliyor sesinide cikartamiyorsun yeni esya gelecek diye ole sinir savasiyla alip cehennem olup gidiyorlar
Not:yazindanda anlasildigi uzere yakin zamanda tecrube etmis biri
Bulamadik ihtiyac sahibi bulsak nimetti yeni evlenene falan

benim de az kullanılmış birçok ev eşyam vardı yeni eve taşınırken herşeyi yeniledik geride kalanları öğrencilere dağıttım sevabına. bir kaç parçayı da gerçekten zor durumda olan ailelere verdim araştırıp. çok fazla insanın ihtiyacı var aslında.

bu televizyon sehpası gecen sene almıstım, su an ikeada fiyatı 529 tl, ben 329a satıyorum

bu da makyaj masası, aynası benim odam catı katı dıye sıgmadı giyinme odasına koymustum. su an aynısı var mı hala bilmiyorum sitede bulamadım ama altı dolapsız sadece ayna ve dört ayaklı olan makyaj sehpası 579, bu da 700 civarıdır, ben bunu ayna ve dolap olarak 379a veriyorum

Eklentiler

• IMG_5558.webp
    21 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_5563.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_5564.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 69
bu da calısma masam, hicbir kusuru yok gercekten ama kenarını köpegim kemirmis bugun gordum ikeada fiyatı 769, ben 269a satıyorum

Eklentiler

• IMG_5554.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_5555.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5556.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 53
bende ikinci el eşya için başlık açıp buarayada eklemek istiyorum çok temiz ve yeni eşyalarım ancak yurtdışına taşınıorum.nasıl başlık açabiliyoruz yardımcı olabilirmisiniz

sahibinden de daha rahat satarsınız,bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…