- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
evet valla ben de modacruzda cogu seyi artık evde durmasın diye ölü fiyatına sattıgımı biliyorum, buyuk ihtimalle öyle olacakBüyük ihtimalle verilen fiyatlardan dolayı hayal kırıklığına uğrayacaksınız. İsterseniz dün almış olun eşya ikinci else ne zaman alındığı ne kadar kullanıldığı pek önemli olmuyo malesef.
Letgo da hiç kullanılmamış kutusu etiketi vs her şeyiyle duran seramik temcere setini satmak istemiştim. Hediye gelmişti aynından da evde vardı.
120 liralık şeye 80 dediğim halde satılmadı 30 a verirsen alırım diyorlar
30 a vereceğime ilerde birine hediye ederim dedim artık ve vazgeçtim satmaktan
tabii yarın acmayı dusunuyorum aydınlıkta fotograf da cekip eklerim. yazacagım size mutlakaKK da ikinci el başlığında satış konusu açabilirsiniz . Eşyalarınızı merak ettim bu arada . Konu açarsanız etiketler misiniz ya da bu konuya resimleri eklerseniz ?
evet gardroplar duruyor onları degistirmeyecegim, uc cekmeceli sifonyerim var su ustunde makyaj aynası olandan. bir de liatorp calısma masası o da hemnesin aynısı hatta bir ust modeli. bir de tv sehpası var uc bölümlü ama onu annem bekle dur dedi bakalım yarın belli olacak insallahHemnesmiymis mobilyalar ayyg degistirilirmi onlar evladiyelik hic modasi gecmez goze batmaz omurluk ya bayiliyorum o seriye
Sofonyerinden dolabina herseyi cok sık
letgo cok ise yaramıyor sanırım hosuma gitmedi o site, facebook kullanmıyorum ama bakacagım bir nasılmıs diye bu tarz isler, bir de bizim asagı mahallede bir eskici gibi bir yer var oraya soracagımHemnes serisine bayılırım, ama eşyalar temiz de olsa ikinci elde pek para etmiyor. Paraya ihtiyacın yoksa ihtiyaç sahiplerine ver sevaba girersin. Satmak istersen de facebook sahibinden letgo her yere ilan ver birinden birinde alıcı bulursun
yani ben yatak odamda kullanıyorum ama tv sehpası calısma masası makyaj masası sifonyer vs ne ararsanız varYatak odası mı bu ?
yani ben yatak odamda kullanıyorum ama tv sehpası calısma masası makyaj masası sifonyer vs ne ararsanız var
maalesef raf var sadecekitaplık var mı kitaplık
Hic birsey yapamiyorsun cnm ikinci elcilere veriyorsun saka ayi ayi kisiler gelip bakio esyana kirk kulp takio almam dio gidio ole araya araya birini buluosun atiyorum koca salon takimini 150 tl ye yepyeni kiriksiz ciziksiz veriosunKızlar bir sorum var, evdeki eşyaları yeniliyoruz ama su anki olan esyalarımızı ben bir sekilde degerlendirmek istiyorum, eskiciye versem öldürecek biliyorum satabilecegim bir yer biliyor musunuz ya da ne sekilde yapabilirim, daha once letgo dan denedim bir iki sey satmayı ama ikisi de aylardır ilanda duruyor ses yok, internet uzerinden degil de bu isi yapan bir yerler var mı bildiginiz?
yani ben yatak odamda kullanıyorum ama tv sehpası calısma masası makyaj masası sifonyer vs ne ararsanız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?