- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
spotcuları dene ama karşı ödemeyi nakit versinler.Kızlar bir sorum var, evdeki eşyaları yeniliyoruz ama su anki olan esyalarımızı ben bir sekilde degerlendirmek istiyorum, eskiciye versem öldürecek biliyorum satabilecegim bir yer biliyor musunuz ya da ne sekilde yapabilirim, daha once letgo dan denedim bir iki sey satmayı ama ikisi de aylardır ilanda duruyor ses yok, internet uzerinden degil de bu isi yapan bir yerler var mı bildiginiz?
Çok mu eski ? Yada şöyle söyliyim para etsin mi istiyorsunuz sahibinden.com da satabilir siniz yada ihtiyacı olan birine verseniz hayra geçer en azından beklentiniz çok fazla değilse yada illa 3 5 kuruş etsin istiyorsaniz sahibinden den makul bir fiyata satabilirsiniz.Kızlar bir sorum var, evdeki eşyaları yeniliyoruz ama su anki olan esyalarımızı ben bir sekilde degerlendirmek istiyorum, eskiciye versem öldürecek biliyorum satabilecegim bir yer biliyor musunuz ya da ne sekilde yapabilirim, daha once letgo dan denedim bir iki sey satmayı ama ikisi de aylardır ilanda duruyor ses yok, internet uzerinden degil de bu isi yapan bir yerler var mı bildiginiz?
İkinci el eşya alan Yok mu bulunduğunuz ilde genelde öğrenciler çok alıyor ikinci el bulunduğunuz ilin üniversite sosyal medyasına ilan verebilirsinizKızlar bir sorum var, evdeki eşyaları yeniliyoruz ama su anki olan esyalarımızı ben bir sekilde degerlendirmek istiyorum, eskiciye versem öldürecek biliyorum satabilecegim bir yer biliyor musunuz ya da ne sekilde yapabilirim, daha once letgo dan denedim bir iki sey satmayı ama ikisi de aylardır ilanda duruyor ses yok, internet uzerinden degil de bu isi yapan bir yerler var mı bildiginiz?
yok cok eski degil 2012 yılında almıstık hepsi tertemiz gercekten. cok pahalı mobilyalar degil ama ikeanın hemnes serisi var onlardan almıstım, yine ikeanın en pahalısı o da. o yuzden degerlendirmek istedim en azından yeni alacagım birkac seyin parasını cıkarırımÇok mu eski ? Yada şöyle söyliyim para etsin mi istiyorsunuz sahibinden.com da satabilir siniz yada ihtiyacı olan birine verseniz hayra geçer en azından beklentiniz çok fazla değilse yada illa 3 5 kuruş etsin istiyorsaniz sahibinden den makul bir fiyata satabilirsiniz.
fiyatı çok düşük koyunca satılabilir. Spotcular bi koltuğa 10 lira vermez,uğraşmaya değmez.Kızlar bir sorum var, evdeki eşyaları yeniliyoruz ama su anki olan esyalarımızı ben bir sekilde degerlendirmek istiyorum, eskiciye versem öldürecek biliyorum satabilecegim bir yer biliyor musunuz ya da ne sekilde yapabilirim, daha once letgo dan denedim bir iki sey satmayı ama ikisi de aylardır ilanda duruyor ses yok, internet uzerinden degil de bu isi yapan bir yerler var mı bildiginiz?
öyle bir sansım varsa denerimspotcuları dene ama karşı ödemeyi nakit versinler.
veya hayrına belediyeler ver.
yada eskiciyi cagıracaksan fiyatı sen belirle. atıyorum 500 iste 400 e düş. almam derse defol de.
evet onu bir arastırayım ogrenciler icin belki almak isteyen olurSpotçulara satsanız. Ya öğrenci sayfalarına falan bakın derim. Öğrencilerin çok işime yarar
yok cok eski degil 2012 yılında almıstık hepsi tertemiz gercekten. cok pahalı mobilyalar degil ama ikeanın hemnes serisi var onlardan almıstım, yine ikeanın en pahalısı o da. o yuzden degerlendirmek istedim en azından yeni alacagım birkac seyin parasını cıkarırım
Canım söylediğim yerde şansını dene derim çünkü çok pahalı fiyatlara koymazsan ben çok eşya sattım ordan deneyebilirsinyok cok eski degil 2012 yılında almıstık hepsi tertemiz gercekten. cok pahalı mobilyalar degil ama ikeanın hemnes serisi var onlardan almıstım, yine ikeanın en pahalısı o da. o yuzden degerlendirmek istedim en azından yeni alacagım birkac seyin parasını cıkarırım
Ihtiyaciniz yoksa ihtiyac sahiplerine verin derim sizin bi fazlaliginiz baskadinin hayatinin lüxu olabilirKızlar bir sorum var, evdeki eşyaları yeniliyoruz ama su anki olan esyalarımızı ben bir sekilde degerlendirmek istiyorum, eskiciye versem öldürecek biliyorum satabilecegim bir yer biliyor musunuz ya da ne sekilde yapabilirim, daha once letgo dan denedim bir iki sey satmayı ama ikisi de aylardır ilanda duruyor ses yok, internet uzerinden degil de bu isi yapan bir yerler var mı bildiginiz?
Hemnesmiymis mobilyalar ayyg degistirilirmi onlar evladiyelik hic modasi gecmez goze batmaz omurluk ya bayiliyorum o seriyeHemnes serisine bayılırım, ama eşyalar temiz de olsa ikinci elde pek para etmiyor. Paraya ihtiyacın yoksa ihtiyaç sahiplerine ver sevaba girersin. Satmak istersen de facebook sahibinden letgo her yere ilan ver birinden birinde alıcı bulursun
bu sefer kendime yeni esya almayı dusunuyorum bu parayla :) cok eski degiller o yuzden yenilerini alırken degerlendirmek istedim ondan dolayıDurumunuz iyi diye biliyorum ihtiyaç sahiplerine verseniz? Sonuçta ordan gelecek parayı arkadaşlarınıza harcayacağınıza, bağışlayarak sevap hanenizi doldurabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?