Eski eşle ikinci defa evlenmek sağlıklı olur mu? Mantıklı mı

dhdkdkm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2024
160
-29
29
Sonuna kadar okumanızı rica ediyorum.abim eşiiyle evlenip ilk 3 ayda anlaşamayip evden ayrıldı. çocuk oldu o süreçte yine evine gitti yine anlaşamayip evinden ayrıldı bı yil kadar kaldi orda. Evliligin ilk gününden beri sorunları vardı fiziksel şiddet de oldu psikolojik şiddet de iki tarafta da. siddetli geçimsizlik vardı ve eşi ona maddi manevi destek olmadığı için ayrılma kararı aldı. Cocuk olursa düzelir diye düşündü çocuk olunca da duzelmediler. sonrasında evden çıktı bizde yaşadı.5 yılın sonunda eşinden boşandı. karşı taraf boşanmaya yasanmadigi için çekişmeli oldu sonra anlaşmalıya dönüştü bosanabildi. Evi çocuğun velayetini de ona verdi sırf boşanması için. esi ve eşinin ailesi de bu 4 yıllık surecte ailemizi hep rahatsız ettiler sürekli hakaretler küfürler. Abimin borcu var dörtyüz bin kadar. ailemin maddi gücü yok. Destek çıkmadılar abime.evden yavas yavaş gitmesini istediler gibi bişey oldu. Yeni bosandi.bu boşanma aşamasına kadar abim hayatına birini aldı 2 yıl birlikte oldular evleneceklerdi ama kız abimi birakti sorunlu olduğunu dile getirip.abim simdi eski eşiyle tekrar evlenmek istiyor. Bu süreçte çok defa aldatma da oldu. eski esini sevmiyor ama çocuktan dolayı tekrar severim belki diyor. onlar arasında aileler arasında saygı sevgi kalmadı bu arada. gidecek yerim yok mecburum diyor?çocuğumdan başka kimsem yok bu hayyatta diyor. Eski eşi de kabul etti evliliği. Kadın bu boşanma sürecinde ailesinden akrabalardan çok laf işitmiş yıpranmış o da dul kalmamak için evliliği istiyor.sonuc ne olur tekrar evlenmeleri mantıklı mı ?ikimiz de çok pismaniz ders aldık düzelecez diyorlar olur mu? Mantıklı mı?

Abiniz düzelmiş olsa görüştuğü kız evlenilecek adam değildi demezdi diye düşünüyorum. Aynı eve girmemesine rağmen bir ışık görememiş.
Nihayetinde yetişkin insanlar, kendi kararlarının sonuçlarına da kendileri katlanacaklar.

Toplamda dört evlilik yapan bir hanım vardı. Evliliklerinin ikisi aynı kişi ile. Aradan yıllar ve bir başka evlilik geçtikten sonra tekrar deniyorlar ve anlaşamayıp boşanıyorlar. İnsanlar kolay kolay değişmiyor.
Evet değişmiyor kimse ikisi de değişmeyecek gibi görünüyor

Ablam yaptı yakın zamanda izliyoruz şimdi bakıyoruz bana samimi gelmiyor nasıl ayrıldığına da bağlı ama olmuyosa olmuyodur her iki insanda ayrı kaldığı süreçte ilişki yaşamış olabilir eskisi gibi olmayack tekrar ve en ufak şeyde ayrılık konuşulacak
Evet belki şuan onlara tatlı geliyor ve unutmuş gibi yapıyorlar ama çocuk oyuncağı gibi görüyorlar herşeyi sonu daha kötü bitecek diye de korkuyoruz

Sonuna kadar okumanızı rica ediyorum.abim eşiiyle evlenip ilk 3 ayda anlaşamayip evden ayrıldı. çocuk oldu o süreçte yine evine gitti yine anlaşamayip evinden ayrıldı bı yil kadar kaldi orda. Evliligin ilk gününden beri sorunları vardı fiziksel şiddet de oldu psikolojik şiddet de iki tarafta da. siddetli geçimsizlik vardı ve eşi ona maddi manevi destek olmadığı için ayrılma kararı aldı. Cocuk olursa düzelir diye düşündü çocuk olunca da duzelmediler. sonrasında evden çıktı bizde yaşadı.5 yılın sonunda eşinden boşandı. karşı taraf boşanmaya yasanmadigi için çekişmeli oldu sonra anlaşmalıya dönüştü bosanabildi. Evi çocuğun velayetini de ona verdi sırf boşanması için. esi ve eşinin ailesi de bu 4 yıllık surecte ailemizi hep rahatsız ettiler sürekli hakaretler küfürler. Abimin borcu var dörtyüz bin kadar. ailemin maddi gücü yok. Destek çıkmadılar abime.evden yavas yavaş gitmesini istediler gibi bişey oldu. Yeni bosandi.bu boşanma aşamasına kadar abim hayatına birini aldı 2 yıl birlikte oldular evleneceklerdi ama kız abimi birakti sorunlu olduğunu dile getirip.abim simdi eski eşiyle tekrar evlenmek istiyor. Bu süreçte çok defa aldatma da oldu. eski esini sevmiyor ama çocuktan dolayı tekrar severim belki diyor. onlar arasında aileler arasında saygı sevgi kalmadı bu arada. gidecek yerim yok mecburum diyor?çocuğumdan başka kimsem yok bu hayyatta diyor. Eski eşi de kabul etti evliliği. Kadın bu boşanma sürecinde ailesinden akrabalardan çok laf işitmiş yıpranmış o da dul kalmamak için evliliği istiyor.sonuc ne olur tekrar evlenmeleri mantıklı mı ?ikimiz de çok pismaniz ders aldık düzelecez diyorlar olur mu? Mantıklı mı?
Sıze ne
Abınızle yengenizin hayatı
Gorumce işte......

Yani zaten kimse karısamıyor kendi bildiğini okuyor yaşayıp görecek sadece daha çok birbirlerine zarar verecekler diye korkuyoruz
Yani ne desem bos şimdi kendileri yasayip olmadigini anlayacaklar kirginliklar hakaret
Cok fazla.
Yasayarak gormeleri en guzeli. siz bu etapta karismayin evlensende boşansanda desteğim size diyin yorum yapmayin hayat kisa birakin yaşayarak ogrensin hem karsi ciksaniz istemeseniz ilerde siz mutluluğuma evladıma engel oldunuz diyecek

Valla niye utanayim ne yapsam da abim sonucta
Kafalar pırıl pırıl maşallah,yengeniz de sırf evli desinler diye kendisini sevmeyen, defalarca aldatan ve şiddet uygulayan abinize yeşil ışık yakmış.Böyle bir abim olsaydı asla arkasını kollamazdım ve ne hali varsa görsün derdim,yengeniz de aynı kafadan olduğu için kör topal geçinip giderler gerçi.Allah akıl fikir versin.

Bunun kararını verecek olan kocaman iki insan.olgun mu bilmiyoruz

Kafalar pırıl pırıl maşallah,yengeniz de sırf evli desinler diye kendisini sevmeyen, defalarca aldatan ve şiddet uygulayan abinize yeşil ışık yakmış.Böyle bir abim olsaydı asla arkasını kollamazdım ve ne hali varsa görsün derdim,yengeniz de aynı kafadan olduğu için kör topal geçinip giderler gerçi.Allah akıl fikir versin.
Aynen aynı karaktere sahipler kör topal idare etseler iyi birbirlerine zarar verecekler diye korkuyoruz

Bu soru şaka falan olmalı ? Abin hayırsızın önde gideni zaten onu bil de karşı taraf da dul kalmamak için barışacakmış falan kadının da aklı pek yerinde değil belli ki.. bence burda biz ne dersek diyelim onlar evlenecek. Ay sinirlerim bozuldum resmen akşam akşam hoff

Evlensinler de ama daha beter olacaklar diye korkuyoruz
Bu soru şaka falan olmalı ? Abin hayırsızın önde gideni zaten onu bil de karşı taraf da dul kalmamak için barışacakmış falan kadının da aklı pek yerinde değil belli ki.. bence burda biz ne dersek diyelim onlar evlenecek. Ay sinirlerim bozuldum resmen akşam akşam hof

Ben şeyi çok merak ediyorum. Şimdi bunlar belli ki hiç mantıkla hareket etmemiş. Laftan sözden anlayan insanlar da değil. Bize mantıklı olup olmayacağını sorduran motivasyon nedir? Biz topluca mantıksız desek ne olur? Abiniz sizi dinleyecek mi mesela?

Bu sizin hayatınız değil ki koca koca insanlar dedikodu için mi açtınız konuyu, barışırlarsa barışsınlar sizi mi dinleyecekler ki
Ayrıca abinizden iyi ki sevgilisi ayrılmış yazık bi de kızın başı yanacaktı ex eşiyle kafası hala karışık olan birine 2 yılını vermiş yazık

Benim enistenin kardesi ve nisanlisi da böyle. Kavga ederler, ortaligi ayaga kaldirirlar. Olaylar molaylar. Aileler aranir felan, ama bur bakmisin barisip el ele tutusup geliyorlar. Aileler de bikti ama ayrilmiyorlar da. Sizinkiler de öyle sanirim. Ikiside bu süreci kullanip kendilerini iylestirip gelistirmis olsa belki olabilir derdim. Ama ot gelip ot gider yasamislarsa ve yalnis sebeplerden evleniyorlarsa korkmaniz gayet hakli. Cünkü aileler de böylelerde payini aliyor

Kadın aldatıldığını bile bile ve abinizin hayatına birini aldığını görmesine rağmen nasıl hala istiyor adam boşta kalmış bakmış kimse olmuyor yine kürkçü dükkanına dönmek istemiş karşı tarafta ne olursan ol gel kafasında değişik kafalar cidden.

Benim enistenin kardesi ve nisanlisi da böyle. Kavga ederler, ortaligi ayaga kaldirirlar. Olaylar molaylar. Aileler aranir felan, ama bur bakmisin barisip el ele tutusup geliyorlar. Aileler de bikti ama ayrilmiyorlar da. Sizinkiler de öyle sanirim. Ikiside bu süreci kullanip kendilerini iylestirip gelistirmis olsa belki olabilir derdim. Ama ot gelip ot gider yasamislarsa ve yalnis sebeplerden evleniyorlarsa korkmaniz gayet hakli. Cünkü aileler de böylelerde payini aliyor
Bizde el ele tutuşup gelme durumlari da olmuyor ve bu sefer evde birbirlerine daha kötü zarar verirler diye korkuyoruz

X