eski eşimin sevgilisi

betyboob

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
37
14
35
merhaba ,

1,5 yıllık evlılıgımı noktaladık anlaşarak bosandık ama kesınlesme kararı cıktıgı gıbı bır sevgılı yapmıs .kızla sarmas dolaş resımlerını whatsapa koyuyor .kız benı eklıyor bana yazıyor fln . bır erkek neden boyle yapar .ıkımızde hala bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz ama 4 yıllık ılıskımız surecınde benı bıle cok cok sonralarda koydu ınstasına ve wtshap durumlarına . cok acı cekıyorum yardım please ?

merhaba ,

1,5 yıllık evlılıgımı noktaladık anlaşarak bosandık ama kesınlesme kararı cıktıgı gıbı bır sevgılı yapmıs .kızla sarmas dolaş resımlerını whatsapa koyuyor .kız benı eklıyor bana yazıyor fln . bır erkek neden boyle yapar .ıkımızde hala bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz ama 4 yıllık ılıskımız surecınde benı bıle cok cok sonralarda koydu ınstasına ve wtshap durumlarına . cok acı cekıyorum yardım please ?
Sizi bilmiyorum da adam sizi sevmiyor maalesef.

merhaba ,

Kız sizi neden ekliyor, ne yazıyor?

Boşanmışsınız, yolunuza bakın. Zor olacak seviyorsanız ama alışırsınız. Karşı tarafın sevdiğinden pek emin değilim.

merhaba ,

Adam sizi seviyor gibi durmuyor, kabullenin

esim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
ona nasıl yaklasmalıyım sızce
bu arada ben de calısıyorum ,eve neredeyse ben bakıyorum esımın aldıgı sadece kendı borclarına gıdıyor
mesela hıc bılmedıgı ıslere gırıyor para batırıyor , sanaldan para batırıyor (coın borsa )

kolay yoldan para kazanmak ıstıyorum dıyor hep te kumar oynadıgını pek dusunmem

Şu yukardakini daha Mayıs ayında yazmışsınız.
Bu adamı çok şükür ki boşamışsınız, şimdi arkasından neyine seviyorum güzellemesi yapıyorsunuz Allah aşkınıza ?

Kadın düşünsün bundan sonra... Dışarda mis gibi bir hayat var, kaldırın kafanızı, yeniden nefes almaya bakın siz!

X