- 8 Mayıs 2014
- 2.427
- 6.572
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
Aaaa niye öyle ki acaba?Çok saçmaErkekte öyle bişey Yok . Hemen evlenir kadında Süre var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa niye öyle ki acaba?Çok saçmaErkekte öyle bişey Yok . Hemen evlenir kadında Süre var
Erkek evlenebiliyor. Kadinin iddet suresi var, 3 ay. Ama beklemek istemiyorsa dilekce verip o sureyi beklemeden evlenebiliyor.Bosandiktan sonra hemen evlenilemiyor diye biliyorum. 1 ya da 2 sene. Belki beraber yasiyorlardir. Cunku ailenin korunmasi adina bosanan ciftlere 2 sene evlilik yok diye biliyorum yanlis mi biliyorun
Gerci bu neyi degsitirir. Hic kimsenin yaptigi kr kalmiyor. Mutlu olamaz ki onunla
Allah herşeyi bir bir gösteriyor . İyki o gelinliği bırakmışım . Boynuma takılan takı kasada idi . Onu bile takmış. Gördüğümde şok oldum . Bir insan nasıl giyer diye ama yapanlar varmışKadindaki mideye bak. Senin gelinligini giymis. Rezil.
Soy karışmasın diye . Hamile olma ihtimali . Onun çözümü var . Mahkeme kararı bir gebelik testi . Yani kadında evlenir isterseAaaa niye öyle ki acaba?Çok saçma
Ay birak allasen. Rezalet. Copumle avun deseydiniz keske. Artiklarinla idare etmis. Yaw hem yuva yik hem de kadinin seylerini giy midesiz zavalli. Insallah okuyordur. Sen midesiz bi insansin.Allah herşeyi bir bir gösteriyor . İyki o gelinliği bırakmışım . Boynuma takılan takı kasada idi . Onu bile takmış. Gördüğümde şok oldum . Bir insan nasıl giyer diye ama yapanlar varmış
Cok sacma. Ben hamile bile olsam dna ile belli olur. Madem dilekce ile duzeliyor. Yokusa ne suruyosun. Erkek evlenirse ben de evleneyim ! Yine kizdimErkek evlenebiliyor. Kadinin iddet suresi var, 3 ay. Ama beklemek istemiyorsa dilekce verip o sureyi beklemeden evlenebiliyor.
Haksizlik . Bilmiyordum.......Erkekte öyle bişey Yok . Hemen evlenir kadında Süre var
Yuvayı yıkan o değil sanırım . Yani hissetmedim . Boşanma aşamasında buldu galiba . 1 sene ayrıydık . Ama tabi bu boşanma aşamasında da olsa nikahla bir adamla olma gerçeğini değiştirmez . Okuyorsa üstüne alınır herhalde . Bir adamın eski karısının gelinliğini giyen kaç kişi vardırki :)Ay birak allasen. Rezalet. Copumle avun deseydiniz keske. Artiklarinla idare etmis. Yaw hem yuva yik hem de kadinin seylerini giy midesiz zavalli. Insallah okuyordur. Sen midesiz bi insansin.
Tivbe yarabbim ya kandil kandil
Yani bunlar sadece filmlerde olur saniyodum
Aslında insanı en çok üzen hissiyat, kendini değersiz hissetmesi. Ayrılık sonrası yaşanan bu duyguyu hissetmeniz çok normal. Ancak bir insanın kıymetini, karşısındakinin nasıl davrandığı belirlemez. Aksine herkes karakterince davranır. Sizi ilişkiniz içinde aldatan bir insanın ayrıldıktan hemen sonra o insanla yaşamaya başlaması tam ona göre bir davranış. Nedene, niçin, nasıla takılıp kendinizi hırpalamayın. Bazen bu düşünceler, duygular üşüşüverir. O zamanlarda sizi iyi hissettirecek şeyler yapın.Merhaba herkese. Konuyu kısaca anlatmak istiyorum.
2 yaz önce eski eşimin bir otelde kaldığını öğrendim. Tabii bir sürü yalanı ortaya çıkarak. O zaman evliydik. Aldatıldığıma emin olduğum halde evliliğimi kurtarmak için direndim. Psikologlara gittik vs ama sonunda hakaretlerden yıldım ve evi terk ettim. 1 sene ayrı kaldık, sonra dava açıp resmen boşandık ama sırf artık nafaka bağlansın diye kabul ettim. İçimde hep umut vardı barışmaya dair yine de. Boşanma kesinleştikten 3 ay sonra yeniden evlendiğini öğrendim. Üstelik birlikte yaşamaya başlamışlar bile ve beni aldattığı kadınla yani yeni bir ilişki değildi belli ki. Bu arada 5 yaşında bir oğlumuz var, 6 yıllık evliydik. Üstelik 14 yıllık bir beraberlikti. Bu kadar çabuk unutup tekrar evlenmesi normal mi? Hiç mi sevmemiş beni? Nasıl teselli edebilirim kendimi?
Canınız yandı mi merak etikAllah herşeyi bir bir gösteriyor . İyki o gelinliği bırakmışım . Boynuma takılan takı kasada idi . Onu bile takmış. Gördüğümde şok oldum . Bir insan nasıl giyer diye ama yapanlar varmış
Sadece kadın 10 ay evlenemiyor ki adres değişikliğine bağlı olarak dilekçeyle bu süre kısaltılıyor kadın için de.Bosandiktan sonra hemen evlenilemiyor diye biliyorum. 1 ya da 2 sene. Belki beraber yasiyorlardir. Cunku ailenin korunmasi adina bosanan ciftlere 2 sene evlilik yok diye biliyorum yanlis mi biliyorun
Gerci bu neyi degsitirir. Hic kimsenin yaptigi kr kalmiyor. Mutlu olamaz ki onunla
O aşamaya gelene kadar zaten bir sürü kere canım yanmıştı . O olay iyice kimlerden kurtulduğumun farkına varmamı sağladı . Üstünden nerdeyse dört yıl geçti . Şu an hiç umrumda değil .Canınız yandı mi merak etik
Hmm bosanma asamasindaysa baska ama yine de eski karisinin gelinligini giymesi entersanmia. Aynen oyle ..Yuvayı yıkan o değil sanırım . Yani hissetmedim . Boşanma aşamasında buldu galiba . 1 sene ayrıydık . Ama tabi bu boşanma aşamasında da olsa nikahla bir adamla olma gerçeğini değiştirmez . Okuyorsa üstüne alınır herhalde . Bir adamın eski karısının gelinliğini giyen kaç kişi vardırki :)
Yaw iyi de bunu hic goremedim ben ya hep bol3 diyorlar kotuye bisiy oldugunu daha goremedikBenim bilddigim inandigiim sistemde yuva yikanin yuvasi olmuyor. Bir ah alanda iflah olmuyor bununla rahatlayabilirsiniz. Kendinize yeni bir düzen kurun
Yaw iyi de bunu hic goremedim ben ya hep bol3 diyorlar kotuye bisiy oldugunu daha goremedik
Kizmana gerek yok. Dilekce verip evlenmek istiyorum deyip sen de evlenebiliyorsun.Cok sacma. Ben hamile bile olsam dna ile belli olur. Madem dilekce ile duzeliyor. Yokusa ne suruyosun. Erkek evlenirse ben de evleneyim ! Yine kizdim