Eski eşim ve psikopatliklari ?

Bence devam etmelisiniz. Hatta nikahı ertelemeyin derim.

Sizin gibiler yuzunden hep cocuklar yaralaniyo
Uckurunuz ugruna seviyoz seviyoz diyip cocuklari mahf ediyosunuz
O cocuklar sizin gibi anne babayi hak etmiyolar gercekten.

Ay biri beni durdursun
7kere ayrilip birlesen bir annenin kiziyim bende
25 yil sonra yine ayrildi sonuc olarak 15 yilda olmayan 25 yilda oldu
Ama biz heba olduk
Tuh yaziklar olsun

6 ay beklemeden evlenmelisin. Böyle bir adam kaçırılamaz. Hayat kısa kuşlar uçuyor, sizinki bu adamla daha kısa olur zaten. Evlenin, başkasına kaptırmayın.

sinirlendi yaptı dediğiniz şey 10 dakika geç cevap vermeniz.
10 (ON,on) dakika geç cevap verince küfürler yağdıran adamı aman sakın harcamayın he
lazım olur

Ne mi yapacaksın? Tabi ki asla yüzüne bakmayacaksın

Yani gerçekten derdiniz ne sizin demek geliyor içimden ne güzel düzeninizi kurmuşsunuz yani neden aynı şeyleri en baştan yaşamak istiyorsunuz.Adam zaten yine kendini belli etmiş size anlamanız için 3. Sayfa hberlerne mi çıkmanız lazım ?

Harcama tabii, kendini harca

Boşanmaya karar verdiğinizde ne yiyip ne içiyorduysanız lütfen acilen şimdide onlara dönün.

Allah korusun.. Işten ayrılmıyorum diye ayrılacaksan buyur dedim

Evet bende dedim eğer isten ayrılmıyorum diye ayrılacaksan keyfin bilir dedim bama vicdan yaptırıyor annemle gorusmuyorum sokakta kalacağımı bildiğin halde beni bıraktın vs

Evet bende dedim eğer isten ayrılmıyorum diye ayrılacaksan keyfin bilir dedim bama vicdan yaptırıyor annemle gorusmuyorum sokakta kalacağımı bildiğin halde beni bıraktın vs
Erkek adama hiç bir şey olmaz, ama siz kadın başınıza böyle iğrenç bir dönemde sokakta kalırsanız öldürülürsunuz.. çocuklarınızın işinizin duzeninizin kıymetini bilin her boşanan kadın inanın bu kadar şanslı değil ne güzel düzen tutmussunuz..

Soruyormusum gerçekten küfür eden kaba bi adama tekrar dönmek iyi düşün yapma bence

Aynı suda iki kere yıkanılmaz....

Bence devam etmeyin

Allah size akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…