• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski erkek arkadaşımı geri istiyorum lütfen yardım edin ):

yarnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
55
2
48
Konya
1,5 aydır çıkıyoruz beni çok sevdiğinden emindim her zaman bana hep beni bırakma iyiki varsın yüzümü güldüren mutluluk kaynağım sensin derdi aşıktık da ikimizde birbirimize her gün tüm günü beraber geçiridik bu işe başladı sonra bana zaman ayırmaz oldu ilgilenmedi 5 gündür aramız kötü mesaj atıyorum sert konuşuyorum sinirlendiğinden böyle yaptığı için

2 gün önce de beni yolda bir erkekle gördü oda arkadaşım yanımda yakın kız arkadaşım da vardı üçümüzü görmüş bana hemen mesaj atmıştı o zaman o erkek kim diye
Bu Sabah'ta başka erkek var bana karşı tavrın davranışların değişti yazdı bende dolu şey yazdım ilgisizsin vs vs görüldü yapmış yazmamış
Bende arkadaşla kızdı yolda gördüm onu çağırdım yazdıklarıma neden cevap atmadın dedim
Sen reçeteme yol vermişsin zaten kendin yazıyosun kendin cevaplıyosun dedi bende iyi dedim neyse ben gidiyorum bir şey diyo musunuz dedi yanında da arkadaşı vardı
Hiçbir şey olmamış gibi gülerek mutlu bir şekilde gitti arkasına bile bakmadı

Ben çok acı çekiyorum lütfen bir fikir sunun geri istiyorum onu

İlgisiz olduğunu düşündüğün zaman beklemeden bunu ifade etmelisin.
Aksi halde iki taraf da kendi kafasında kurup kin duymaya başlıyor birbirlerine.

Çalışan birinin vakit konusunda sıkıntısı olabilir. Ona biraz anlayışlı olsaydın.

Yok yere ilişkiler bozuluyor böyle şeylere takınca.

Konuşmayı dene tekrar. Birbirimizi yanlış anladık falan de ve içinizdekileri dökün.
Triplerinizi, imalı konuşmalarınızı bir kenara bırakıp net olun.
Bunlardan bahset ona.

sürekli sevgilinizin yanında kıslar görseydiniz sizin tepkiniz neolurdu ?
Sipariş verin geri gelsin.
Sizin istemenizle olmuyor,karşılıklı birbirinizi istemenizle herşey yoluna girer.

1,5 aydır çıkıyoruz beni çok sevdiğinden emindim her zaman bana hep beni bırakma iyiki varsın yüzümü güldüren mutluluk kaynağım sensin derdi aşıktık da ikimizde birbirimize her gün tüm günü beraber geçiridik bu işe başladı sonra bana zaman ayırmaz oldu ilgilenmedi 5 gündür aramız kötü mesaj atıyorum sert konuşuyorum sinirlendiğinden böyle yaptığı için

2 gün önce de beni yolda bir erkekle gördü oda arkadaşım yanımda yakın kız arkadaşım da vardı üçümüzü görmüş bana hemen mesaj atmıştı o zaman o erkek kim diye
Bu Sabah'ta başka erkek var bana karşı tavrın davranışların değişti yazdı bende dolu şey yazdım ilgisizsin vs vs görüldü yapmış yazmamış
Bende arkadaşla kızdı yolda gördüm onu çağırdım yazdıklarıma neden cevap atmadın dedim
Sen reçeteme yol vermişsin zaten kendin yazıyosun kendin cevaplıyosun dedi bende iyi dedim neyse ben gidiyorum bir şey diyo musunuz dedi yanında da arkadaşı vardı

Sen yanında sürekli başka erkeklerle dolaşırsan ters teper böyle işte:KK45:

daha 1.5 aydır çıkıyorsunuz sevdiğinden eminim de filanım da yani duyan senelerdir çıkıyorsunuz zanneder ayrıc kim yanında erkek görse kıskanır hem bu adam çalışmıyor mu ne ara görmüş sizi. Akşam vakti mi çıktınız bana çalıştığı için zaman ayırmıyor diye baya söz demişsiniz gibi geldi bir kere oradan soğumuş gibi geldi ama oturup konuşun bir çıkar yol bulunur seviyorsa zaten ayrı kalamaması araması lazım.

Daha 1,5 ay olmus iliski cok yeni ve bunlarla iliski yorulmaya baslamis. Kacani kovalama kac kovalan

1.5 ayda sevgilim aşkım..
5 gün küsünce eski erkek arkadaşı mı oldu hemen?
bi tuhafsınız...

Back