1,5 aydır çıkıyoruz beni çok sevdiğinden emindim her zaman bana hep beni bırakma iyiki varsın yüzümü güldüren mutluluk kaynağım sensin derdi aşıktık da ikimizde birbirimize her gün tüm günü beraber geçiridik bu işe başladı sonra bana zaman ayırmaz oldu ilgilenmedi 5 gündür aramız kötü mesaj atıyorum sert konuşuyorum sinirlendiğinden böyle yaptığı için
2 gün önce de beni yolda bir erkekle gördü oda arkadaşım yanımda yakın kız arkadaşım da vardı üçümüzü görmüş bana hemen mesaj atmıştı o zaman o erkek kim diye
Bu Sabah'ta başka erkek var bana karşı tavrın davranışların değişti yazdı bende dolu şey yazdım ilgisizsin vs vs görüldü yapmış yazmamış
Bende arkadaşla kızdı yolda gördüm onu çağırdım yazdıklarıma neden cevap atmadın dedim
Sen reçeteme yol vermişsin zaten kendin yazıyosun kendin cevaplıyosun dedi bende iyi dedim neyse ben gidiyorum bir şey diyo musunuz dedi yanında da arkadaşı vardı
Hiçbir şey olmamış gibi gülerek mutlu bir şekilde gitti arkasına bile bakmadı
Ben çok acı çekiyorum lütfen bir fikir sunun geri istiyorum onu
2 gün önce de beni yolda bir erkekle gördü oda arkadaşım yanımda yakın kız arkadaşım da vardı üçümüzü görmüş bana hemen mesaj atmıştı o zaman o erkek kim diye
Bu Sabah'ta başka erkek var bana karşı tavrın davranışların değişti yazdı bende dolu şey yazdım ilgisizsin vs vs görüldü yapmış yazmamış
Bende arkadaşla kızdı yolda gördüm onu çağırdım yazdıklarıma neden cevap atmadın dedim
Sen reçeteme yol vermişsin zaten kendin yazıyosun kendin cevaplıyosun dedi bende iyi dedim neyse ben gidiyorum bir şey diyo musunuz dedi yanında da arkadaşı vardı
Hiçbir şey olmamış gibi gülerek mutlu bir şekilde gitti arkasına bile bakmadı
Ben çok acı çekiyorum lütfen bir fikir sunun geri istiyorum onu