- 4 Şubat 2013
- 2.490
- 94
- Konu Sahibi MutluBulut_
- #1.521
canııımmm, iyiyim perimcim sen nasılsın? Ne zamandı hiç karşılaşmıyorduk. finaller bitti mi? Bu arada geçmişte gözüme katiplikle ilgili bir şeyler çarptı, tam okuyamadım. Bir gelişme mi var yoksa?
iyiyim canım benim nasıl olsun evet gerçekten karşılaşamıyoruz, senin yoğun koşturman, benim okul, iş çabam...
Finaller bitti canım, 4 haftalık tatilim bile bu hafta bitiyor
Ne anladın de Hiç Birşey :26:
1. Aşamayı geçtim canım :)) Son 2 aşama var, klavye ve mülakat :18:
Şimdide onlara çalışıyorum işte 1 Martta klavye sınavım, geçersem sonraki ilk iki hafta içinde mülakat.
2. haftayı bulmaz bile tahminen.
Baya çalışmam gereken konular var, ah bitmiyor koşuşturma.
sağol canımmmm.. hepimiz çok çok mutlu olalım inşallah.. gerçekten o kadar yolunda ki her şey, rüya gibi.. inanamıyorumm...
çok haklısın kuzucum.. öyleymiş gerçekten.. Allah bir kapıyı kapatıyorsa arkasından daha güzel kapılar açılacağındanmış.. her şeyde bir hayır vardır cümlesine gerçekten innamak lazım.. bir de nasibimizde olana.. nereden nereye.. aynı şehirdeymişiz onunla ama aynı şehirde kalsak tanışma şansımız olmayacaktı belki de... ben başka bir şehre geldim.. yeni geldiğim yerdeki bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştık.. gerçekten alnımızda yazılanı yaşıyoruz..
o burada değil kuzum.. ama ben gitmeyeceğim, o buraya gelecek :)) şimdilik planımız bu..en azından 2-3 sene burada yaşayacağız gibi.. Benim düzenim bozulsun istemiyor, sağolsun.. Ama bir fırsat olursa belki ben de giderim oraya.. mayıs gibi filan netleşir artık planlarımız..
Canımmm
Maşallah de, bundan sonra da herşey yolunda olacak, mutlu olacaksın.
Tabi nasip işte, İnşallah bundan sonra alnınızda yazılanda her zaman güzel olur, sağlık, mutluluk olur...
Hayırlısı olsun canım, oh salonlara falan bakılmaya başlanmış :)
Çok güzel gerçekten :) İnanıyorum ailende bu mutluluğunu görüyordur ve onlarda çok mutludur.