Yani bi şey olsa olurdu heralde 6 saat olcak nerdeyse:18:
kesin kızaryutmamıştır herhalde ya ya da vetenire bir sor istersen ama:26 rtada hiç bir şey bırakılmaz senin bıdık varken ay yerim onu ben
ne kadar yakınmışsınız
Kaybolmuşum derdinbende hayır sever misafir perver vatandaş sahip çıkmış Kıvırırdık
Bi kerede doğum kontrol hapımı götürmüş bi yerlere zor buldumo zamandan beri çekmeceye koyuyorum bu seferde unutuyorum
Sen biliyomusun kaybolmak ne demek eşim için öldürür beni valla:18:
Evet canım sahiden çok yakın
Evet canım sahiden çok yakın
Bi kerede doğum kontrol hapımı götürmüş bi yerlere zor buldumo zamandan beri çekmeceye koyuyorum bu seferde unutuyorum
Telefonumu ne hale getirdi bi görsen ısır ısır ısır
Dikkatli olmak lazım
Bilmezmiyim zehir eder hayatı sanada ,banada
Şöyle olabilirdi mesela eşim otelde bıraksaydı beni sen gelirdin otele gönderirmiydi eşin
Telefonumu ne hale getirdi bi görsen ısır ısır ısır
Kesinlikle
abooo içmiş mi yoksam
unutma unutma :18::18:mutfağa koysan aslında mutfağa girmiyordu galiba su içerken falan görürdün mutlaka:26:
Yok içmemiş ambalajıyla kaçırmış götürmüş
Mutfağa girmiyo ama orda da unuturum kesin
Bilmiyorum ki canım :44labilirdi Benimkininde sağı solu belli olmuyor
Yok içmemiş ambalajıyla kaçırmış götürmüş
Mutfağa girmiyo ama orda da unuturum kesin
Biraz alışsan unutmazsın aslında:44:telefonunun alarmını ayarlasan ilaç iç diye ben tiroid ilacıma ilk yıllar öyle alışmıştım şimdi asla unutmam
Otelde bırakmadı zaten bi ara sen kal dedi sonra yok yok gel dediama ne güzel olurdu
mutfağa hangi saatlerde giriyorsun daha çok mutfakta gözünün önüne koy o zaman hatırlarsın
Telefonu kurmayı denedim bi gün bağırdı ertesi gün yok:44:nasıl yapılıyo bilmiyorum ki:44:
Telefonu kurmayı denedim bi gün bağırdı ertesi gün yok:44:nasıl yapılıyo bilmiyorum ki:44:
Belli bi saati yokben cumartesi giderkende unuttum bi alışkanlık yapmadı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?