Ne yaptınız mı gezdiniz mi burdaBana nekadar yaklaştın
baktım yoktun msn de
Hoşgeldin
Benim msn hep açık ama çevrimdışı haberiniz olsun..
Hoşbulduk naber
Tuğcan oteldi galiba:44: ne kadar yakın size:44: yok canım gezmedik ya bi tek maça gittik
Tamam
iyiyim senden naberşükrüyü doyurdum bir haftada bir kilo almış
Bu arada annem horluyor
Tamam
iyiyim senden naberşükrüyü doyurdum bir haftada bir kilo almış
Bu arada annem horluyor
iyi nolsun yaaa bıdık var ya şu kolum için sürdüğüm jeli al sen del sonra bütün halıya yayşimdi tedirginde oldum ağzına geldimi diye:18:
Ha görmüştüm orayıYani 20-25 dakika mesafede Gelseniz olurdu haber versen maça gelirdim
Senin bıdık çok yaramazgelmemiştir inşallah ya :26::26:
İyi başarmışsın kilo aldırmayı
Aaaa ciddi miii ne kadar yakınmışya eşime söylüycek bi şey bulamıyorum antepte arkadaşın olduğunu bilmiyodum diycek
kendi başardı canım sürekli ye diyordum ben mesela yemiyordu artık kompleks yapmaya başladı herhalde kendi diyor onu istiyorum bunu istiyorum acıktım diye iştahı açıldı mide düzene girdi
Evet canım yakınstadın önünde metro var görmüşsündür kaçıp ona binseydin son durağı bana yakın Alırdım seni
Şimdi eşim de bana kızcakkk niye ortada bırakıyosun diye:18:halı önemli değil yıkatırım:18:
Şimdi eşim de bana kızcakkk niye ortada bırakıyosun diye:18:halı önemli değil yıkatırım:18:
Evet canım yakınstadın önünde metro var görmüşsündür kaçıp ona binseydin son durağı bana yakın Alırdım seni
Eşim anons ettirip beni ararmış stadda
İnşaallah gelmemiştir:18:
kesin kızaryutmamıştır herhalde ya ya da vetenire bir sor istersen ama:26 rtada hiç bir şey bırakılmaz senin bıdık varken ay yerim onu ben
ne kadar yakınmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?