Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydınlarrrrr

Artur hasta cumadan beriii işe gitti ama erken gelme durumu varrr,yarındaa dişe gidilecek akşam üzeri randevum var implantın vidası takılacak gene kesip biçeceklerrr

Geçmiş olsun abla, ömür hala yok senin haberin varmı? Melda da yok ?

Bi gözdoşum farketmiş yokluğumu

Eşim deplasmandaydı bu hafta beni de götürdü ikizin oradaydık

Günaydın herkese bu arada

Handan abla arturada geçmiş olsun..ben de bugün grip aşısı olcam:18:

Geçmiş olsun abla, ömür hala yok senin haberin varmı? Melda da yok ?

Günaydınn gözdoşummmm sağol canımm şifayı kaptı hemennn

Günaydınnnn ömürcümmm gezmelere gittin haa ne gzelllll ikize uğrasaydın yaa gitmişkennn

Sağol canım gitme bugün dedim ama işi varmış erken gelecek herhaldeee bugünnn yok olursam bilinnn

Çok zor abla uğramak

Benimde annem acayip grip dün akşam oldu
Yandık bir hafta mızmızlanır
Merak ettim yaaa, iyi iyi deplasman iyidir

Benimde annem acayip grip dün akşam oldu
Yandık bir hafta mızmızlanır
Merak ettim yaaa, iyi iyi deplasman iyidir

Canım bi şey söylemiyoki size söyliyimbana da bilet almış haberim yokbilet alıyosun otelde yer ayırtıyosun haberim yok dedim de pişman oldum çok yoğunsun ya bi daha 1 hafta önceden söylerim dedi ukala

Canım bi şey söylemiyoki size söyliyimbana da bilet almış haberim yokbilet alıyosun otelde yer ayırtıyosun haberim yok dedim de pişman oldum çok yoğunsun ya bi daha 1 hafta önceden söylerim dedi ukala

Bak sennn haspaya neler diyor öyleee önceden söyleseyaa seninde gideceğiniii onuda yapmıyorrr

Sjksjkskjskjskj eeee kimin abisi

Ama giderken yanıma almayı unuttuğum öyle bi şey var kiiiii duymak bile istemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…