Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydınlarrrrr :3::3:

Artur hasta :ssz: cumadan beriii işe gitti ama erken gelme durumu varrr,yarındaa dişe gidilecek akşam üzeri randevum var implantın vidası takılacak :27::27: gene kesip biçeceklerrr :52::52:

Geçmiş olsun abla, ömür hala yok senin haberin varmı? Melda da yok ?

Bi gözdoşum farketmiş yokluğumu:38:

Eşim deplasmandaydı bu hafta beni de götürdü:1: ikizin oradaydık:27:

Günaydın herkese bu arada:3:

Handan abla arturada geçmiş olsun..ben de bugün grip aşısı olcam:18:

Geçmiş olsun abla, ömür hala yok senin haberin varmı? Melda da yok ?

Günaydınn gözdoşummmm :38: sağol canımm şifayı kaptı hemennn

Bi gözdoşum farketmiş yokluğumu:38:

Eşim deplasmandaydı bu hafta beni de götürdü:1: ikizin oradaydık:27:

Günaydın herkese bu arada:3:

Handan abla arturada geçmiş olsun..ben de bugün grip aşısı olcam:18:

Günaydınnnn ömürcümmm :38: gezmelere gittin haa ne gzelllll ikize uğrasaydın yaa gitmişkennn :27::27:

Sağol canım gitme bugün dedim ama işi varmış erken gelecek herhaldeee bugünnn yok olursam bilinnn :27::27:

Günaydınn gözdoşummmm :38: sağol canımm şifayı kaptı hemennn

Günaydınnnn ömürcümmm :38: gezmelere gittin haa ne gzelllll ikize uğrasaydın yaa gitmişkennn :27::27:

Sağol canım gitme bugün dedim ama işi varmış erken gelecek herhaldeee bugünnn yok olursam bilinnn :27::27:

Çok zor abla uğramak:27:

Benimde annem acayip grip dün akşam oldu :30:
Yandık bir hafta mızmızlanır
Merak ettim yaaa, iyi iyi deplasman iyidir :12:

Benimde annem acayip grip dün akşam oldu :30:
Yandık bir hafta mızmızlanır
Merak ettim yaaa, iyi iyi deplasman iyidir :12:

Canım bi şey söylemiyoki size söyliyim:1:bana da bilet almış haberim yok:9:bilet alıyosun otelde yer ayırtıyosun haberim yok dedim de pişman oldum:60: çok yoğunsun ya bi daha 1 hafta önceden söylerim dedi ukala:19:

Canım bi şey söylemiyoki size söyliyim:1:bana da bilet almış haberim yok:9:bilet alıyosun otelde yer ayırtıyosun haberim yok dedim de pişman oldum:60: çok yoğunsun ya bi daha 1 hafta önceden söylerim dedi ukala:19:

Bak sennn haspaya neler diyor öyleee :52::52: önceden söyleseyaa seninde gideceğiniii onuda yapmıyorrr :27:

Ama giderken yanıma almayı unuttuğum öyle bi şey var kiiiii duymak bile istemezsiniz:ssz::19::19:

Back
X