- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Allahim mahperi guzeldi yaw saol canim aydinlatiyorsun beniMiss gardenya oldu o :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim mahperi guzeldi yaw saol canim aydinlatiyorsun beniMiss gardenya oldu o :))
Evet suc sizde isim degismekte nedirbasbelasiyim kız sen dünden beri benle bilinçsiz mi konuşuyorsun? Bilmiyormuydun Mahperi olduğumu?
Ahh ahh nerde eski kahvalti keyifleri 10 dk da kahvalti yapiyorum :)Eki Görüntüle 2205137 hadi kalkın kahvaltı hazır çayları doksene Rakika herşeyi devletten beklemeyin
mahperi hatun sende ekmekleri dil
@Tweety uyuklayip durma yimirtanin içine duscen simdi akşam yatmaz sabah kalkmaz
Neşelimmmmm kadim dostum benimGünaydın zarifimmm:)
Dimi dimi eskilerin bi mekanı olsun dedik enyam. Eski sohbetleri özledik cidden.Hoşbulduk şekercim
özlemişiz
Ay kıyamam bilsem derdim canım ya. değişiklik istiyor insan.Evet suc sizde isim degismekte nedir
Birazcık geç oldu ama kusura bakmayınEki Görüntüle 2205137 hadi kalkın kahvaltı hazır çayları doksene Rakika herşeyi devletten beklemeyin
mahperi hatun sende ekmekleri dil
@Tweety uyuklayip durma yimirtanin içine duscen simdi akşam yatmaz sabah kalkmaz
Selamm hayırlı olsun topik=)
Günaydın
Günaydınlar efendimmm
Canımmmmm
canımmmm
Lutfen degisiklik yapanlar beni etiketleyin :))Dimi dimi eskilerin bi mekanı olsun dedik enyam. Eski sohbetleri özledik cidden.
Ay kıyamam bilsem derdim canım ya. değişiklik istiyor insan.
Hele sen kimsin bacim :) eski ismini verSelam herkese.
Hayirli olsun topiginiz.
son izci kiz nerelerdesin
Kore :)Hele sen kimsin bacim :) eski ismini ver
Anaaaa niye la gideyimmi :) yeter 1 yillir onla ugrasiyorum yok dustu yok dogdu Sukur Allaha yanimda kuzuyla oynuyor :))(Yav senin işin gücün yokmu .Zavallı beben emiklemek ister sen ne arıyon buralarda
Vayy kore ben senin kk da oldugundan bile bir haberim :)Kore :)
Ben bunu şimdi gördüm,hem de tesadüfenYani demi ama kaç dakika oldu ki daha az daha durursam bı taraflarim usuyecek siz yazısını ben gelirim bı ara
Yeni arkadaşlardan da etiket yapın illa eskileri eklemiycez sadece demi ama
@anneaslan
@Pembeemzik
Jenna16
Hoşgeldinnn ❤❤❤Ben bunu şimdi gördüm,hem de tesadüfen
Anaaaa niye la gideyimmi :) yeter 1 yillir onla ugrasiyorum yok dustu yok dogdu Sukur Allaha yanimda kuzuyla oynuyor :))(
Hoşbuldum canımHoşgeldinnn ❤❤❤
Yusuf hepimizin bebeği gibi gerçekten, izcinin hakkı var :))Hhaha çok şükür ya ,,Artık yanında tabi tuzun kuru
Yaramazlığı bırakmış anlaşılan maşaallah buraya takıldığına göre ..
Nasıl bebeğimiz büyüyor mu :)